Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Filmy Jaký film jste naposledy viděli? (doporučte)

Jaký film jste naposledy viděli? (doporučte)

Co dávají v kinech či v televizi. Co by si ostatní neměli nechat ujít.

Daedalus.cz Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

To je náhoda. Zrovna jsem asi potřetí dokoukal ST11. Opravdu velmi dobrý film, ale marně jsem v něm hledal kouzlo ST ze seriálů.

Ray Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Já to kouzlo marně hledám i v těch seriálech, ale nešť :-D
Už mě ty fiktivní avatary tady serou iritují...

Wanted Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

Včera jsem se koukal na Zločince (Felon) [2008]. Na csfd to má 81%.
[img][./images/thumbs/felon-2008_1262102001.jpg]http://www.ghostmakerclothing.com/wp-content/uploads/2009/10/felon-2008.jpg[/img]

Když mi o tom kamarád říkal, tak jsem si myslel, že se budu dívat na první sérii Prison Breaku, ale je to úplně jiné... Opravdu netuším, jestli to v těch věznicích až takhle chodí (u nás doufám ne), ale rozhodně mě to odradilo... nešťastnou náhodou se tam dostal, to se může stát komukoli a poté musel dělat všechno proto, aby přežil...

A dneska chci shlédnout Ctihodného občana :)
Obrázek
HNĚV POMINE, NENÁVIST V SRDCÍCH ZŮSTÁVÁ

Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Jj, Back to the future je moje srdcová záležitost, poprvé jsem to viděl asi před 10 lety a od té doby jsem to viděl už spoustu krát. Opravdu dokonalá trilogie. Jeden z mých úplně nejoblíbenějších filmů.

Nohajc Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Jj, BttF je klasika. Můžu se na to dívat znovu a znovu a pořád mě to baví.
Dobrá je taky reference na BttF ve Stargate Atlantis. V jednom díle mluví Sheppard o proudovém kapacitátoru a něco o Deloreanu, už nevím jak to bylo přesně, ale tohohle jsem si všiml. :D
"Come along, drop this hair dryer or whatever it is."

Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Jj, něco takovýho si pamatuju, že tam bylo a třeba v Chuckovi se v jednom díle objeví ten samý Delorean, který si Morgan koupí i přesto, že nejel víc než 30km/h. To dokazuje, že je to opravdu kultovka.

First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

No je to naprosto dokonalá trilogie. Hlavně díky skvělému Michaelu J. Foxovi a samozřejmě také Christopheru Lloydovi. Úžasná dvojka. :D
Tuhle jsem si všechny 3 filmy stáhnul v HD kvalitě a pak je vychutnával poprvé v originálním znění. :)

Major
Major

Odpovědět s citací

Filmy to jsou dobré, ale už jsem to viděl tolikrát, že se mi to zdá ohranější víc než SG...
Obrázek

Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

X-Men - Výborný sci-fi/fantasy snímek. 8,5/10
X-Men 2 - Druhý díl si drží stejnou úroveň jako jeho předchůdce. Marvel má opravdu skvělé super hrdiny. 8,5/10
Inglourious Basterds - Naprostá bomba a pro mě obrovské překvapení, protože jsem od Tarantina moc nečekal. Vynikající od herců přes příběh až po hudbu. 9,5/10

A teď, co jsem viděl nedávno v televizi:
Mystery, Alaska - Průměrný až podprůměrný snímek z hokejového prostředí. Nenadchne ani neurazí. 6/10
The Cutting Edge - Další snímek ze sportovního prostředí a zase z ledu, ale tentokrát se jedná o krasobruslení. Příjemní herci, průměrný příběh a díky délce i lehce stravitelné. 6/10
The Cutting Edge: Going for the Gold - Velmi nepovedená kopie prvního dílu. 3/10

Major
Major

Odpovědět s citací

V Bastardech nezapomenutelný: Hugo Štýglinc :D :D a ta reklama na něho :D
Obrázek

KATE.DANNY Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Uz je to dlouho, co jsem se koukala na Fontanu, tak jsem si ji musela pustit znova :) Naprosto skvely film. Rachel Weisz a Hugh Jackman to zahrali na vyborno :ok: Hudba brilantni, nemam co vic dodat :)
Pouze život, který žijeme pro ostatní, stojí za to.
ALBERT EINSTEIN

Přejít ze sna do skutečnosti není tak těžké, je to jedna dvě a člověk se okamžitě přizpůsobí. Těžké je rozhodnout se opustit sen a vstoupit do skutečnosti. Vyžaduje to úžasnou sílu vůle a je to tím těžší, čím víc narostl sen.
JEAN DUTOURD

First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Já dneska poprvé viděl The Man from Earth. Naprosto strhující zážitek. Jeden z nejúžasnějších filmů, co jsem kdy viděl. Krásně je tu vidět, že stačí 200 000$ na natočení naprostého klenotu, který se sice odehrává v jedné místnosti, ale je přitom geniální. Na co akce, když máte skvělý dialog. Zkrátka jsem ohromen. :D

Jo a BTW, šťastný nový rok VŠEM. :D

Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Jo, jo, tenhle snímek je opravdu perfektní, hrozně mě překvapilo, co se dá s takovým rozpočtem natočit. Já dneska viděl tohle:

Moon - Velice povedený snímek s jedním jediným hercem. Dá se to i přirovnat k The Man from Earth. Stačí jeden herec v interiéru měsíční základny a co z toho může vzniknout. Opravdu velice dobré. Lehce psychotické. 8/10
X-Men: The Last Stand - Stejně výborné jako dva předchozí díly. Změna režiséra je ale znát. Oproti předchůdcům je zde o dost více akce na úkor děje, ale vůbec mi to tady nevadilo. 8,5/10

Ivory Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Nohajc: Přesně tak, je to výjímčný film. Pro mě je to také jeden z nejlepších.

Daedalus.cz: Konečně se o tom filmu dozvídají a dívají se na něho další lidé. Potom, co ho čeští distributoři nenasadili do kin a ani ho zde neprodávají na dvd, jsem už myslel, že ho tu nikdo neuvidí. Mluvím teď o Moonu. Avatar hadr.
Obrázek
Fly High My Friends, Bob Stencil.

Major
Major

Odpovědět s citací

Nohajc: nestál náhodou District 9 ještě míň a co z toho vzniko :wink:

Ivory, daedalus.cz: nevím, Moon mě nijak nenadchl, celý film jsem se nudil, naprosto o ničem, jediný, co mě udržovalo vzhůru byl ten měnící se smajlík na tom robotovi :D :D
Obrázek

PředchozíDalší

Zpět na Filmy