Tak mně se z Nolanových filmů líbí nejvíc Dokonalý trik a ten tam není (i když je to v tom žebříčku víceméně vysvětleno - taky nemám ale ráda žebříčky). TDK se mi až tak nelíbil, a BB jsem viděla jen kousek - na můj vkus tam bylo moc Bala a Katie Holmes

Dokonalý trik je ale zkrátka takový film, který je příkladem toho, jak se má dělat film - příběh, herci, všechno je tu dokonale vybalancováno, nic není navíc, a i když je pro mě Bale trochu jako nehty na tabuli, tak v tomhle filmu byli všichni herci do jednoho skvělí a ústřední dvojice byla jednou z nejlepších, jaké jsem ve filmu viděla. A přiznejme si, kdyby to Ledger nepřehnal s těmi léky, tak by TDK rozhodně takový úspěch neměl. Tedy, určitě ne po finanční stránce. O tom se sice můžeme dohadovat, ale smrt vždycky zvýší prodej - smutný fakt.
Ale jinak k Nolanovým filmům výhrady nemám, jen se u toho TDK trochu víc rozjel.

Je ale pravda, že jsem to viděla jen jednou, takže asi nebudu úplně objektivní.
Jinak co jsem naposledy viděla, byl horor
Orphan - rozhodně příjemné překvapení mezi všemi tuctovými horory. Tady netekly potoky krve, ale stavělo to na atmosféře, což mám velmi ráda. A dětští herci, bez výjimky, opravdu skvělí. Nevím, o kterém filmu se tohle dá říct.
http://www.csfd.cz/film/237089-sirota-orphan/
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.