Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Universe Pokec o epizodách "Trapné,nudné SGU"

"Trapné,nudné SGU"

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 19.12.2009 22:25:12
TENTHIUS Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Jenže Sheppard byl superhero...na tenhle topic jsem chvíli nekoukal, tak nevím jestli to je jen ironie, ale Shepp a Scott nemají krom prvního písmena v příjmení nic společnýho a nedaj se srovnávat. IMO je Scott reálnější postava než Shepp... :)
Obrázek
Obrázek
Take the reins...It´s up to you!
:::::::::::::::::::::::::::STARGATE BATTLE:::::::::::::::::::::::::::::::::
COMING SOON 2009

Příspěvek 19.12.2009 22:36:18
Ray Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Sheppard zpočátku O'Neilla taky moc nepřipomínal. On ani O'Neill nebyl v 1. řadě akční verze Homera, jako tomu bylo později...
Už mě ty fiktivní avatary tady serou iritují...

Příspěvek 19.12.2009 22:55:39
zofo Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

SGU bych charakterizoval velice jednoduše. Je to graficky nejdokonalejší SG seriál, ikdyž to s touto vlastností moc nepřehánějí, což je dobře. Abych podotkl, Universe je první SG seriál, který si nehraje na :jako: morálku za všechny prachy a životy :jako: , jak jsme byli zvyklí z SG-1 a částečně z Atlantis, konečně někdo udělal rozhodnutí, které bylo sice proti morálce, ale přece jenom účel světí prostředky. Dr. Rush je jedna z nejgeniálnějších postav, kterou kdy scénaristé SG vymysleli, ale nadruhou stranu mě štve, že se na něj nesoustředí tak, jak by si zasloužil. Koncept přežití ve vesmíru bez cizí pomoci mě připadá velice zajímavý a zábavný. Tohle byly klady, teď zápory.

Je sice pěkné, že seriál se nese na vlně nového realismu, ale přece jenom ty milostné vztahy nemusí řešit každou epizodu, díl Earth mě tak zklamal, že jsem ho ani nedokoukal do konce, Life byl sice o něco lepší, ale dodíval jsem se jen proto, že jsem ještě očekával dovětek Time, což se k mému zděšení nestalo. asi by bylo nejlepší, kdyby antické komunikační kameny skončily někde v nějaké odlehlé odpadní rouře na Destiny a už by je nikdo nemohl použít, pasáže s nimi by totiž klidně mohli použít v Ordinaci v růžové zahradě.

Shrnu to. SGU je napínavé, pěkně udělané, s dobrými postavami (Rush, Greere, Eli) a solidní příběhovou linii. Ovšem na druhou stranu tvůrci opravdu přehnali telenovelování. A to velmi.
Naposledy upravil zofo dne 23.12.2009 22:52:31, celkově upraveno 1
Just GET Ubuntu!!! And listen to metal!!!
Geek - web a týdenní pořad o IT! http://www.geek.mzf.cz/

Příspěvek 20.12.2009 01:20:22
Foo Fighter Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

zofo píše:
Dr. Rush je jedna z nejgeniálnějších postav, kterou kdy scénaristé SG vymysleli, ale nadruhou stranu mě štve, že se na něj nesoustředí tak, jak by si zasloužil.

Tak, volá sa to SGU, nie Dr. Rush´s Adventures...

Nechápem ako môže niekto nedopozerať diel. Keď už na to čumím pol hodiny, chcem vedieť ako to skončí..

A keď potrebuješ k Time nejaké vysvetlenie, tak asi nebudeš moc chápavý :) Ale pre takých ľudí je tu webepizóda, kde to fešáci Eli a Scott vysvetľujú..

Příspěvek 20.12.2009 02:21:00
Wanted Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

Už nevím, jak to začalo s tím Sheppem, ale celou dobu jsem právě narážel na to, že je Superhero a Scott je vlastně "člověk" :D . Ale i tak Shepp zastával více funkcí...
Obrázek
HNĚV POMINE, NENÁVIST V SRDCÍCH ZŮSTÁVÁ

Příspěvek 20.12.2009 10:04:27
Blackthunder Uživatelský avatar
Major
Major

Bydliště: Pardubice - Česká Republika - Sol 3 - Sol System - Mutter's Spiral - N-Space

Odpovědět s citací

Nechce se mi to tady pročítat, ale napíšu svůj názor:

SGU JE KRAVINA! (A to je psáno s velkou cenzurou :-D )

Co mě na tom vadí: (podotýkám, že naposledy jsem viděl Light další díl už jsem psychicky nezvládnul ani pustit :-D )

"Děj" je naprostá nuda - parta lam cestující vesmírem? Postavy, které sice mají spojení se Zemí, ale na to aby si tam zavolali nějakého většího odborníka na Antické přístroje to ne. Za tom tam maj kreténa kterýho vyhodili ze školy z věčně nabytým telefonem a kterej tam má respekt větší než všichni plukovníci...
Ani jedna sympatická postava? WTF? Navíc ty postavy jsou trapný a nereálný! Jediná trochu zajímavá postava je Rush, ale ten mě nutit koukat nedokáže.
A co mělo bejt to zabití toho senátora v Air? Vždyť měli to KINO! Jo jasně, že pak tvůrci říkali, že to "nešlo" - tak proč to sakra nemohli zmínit alespoň ty postavy? To by mě bohatě stačilo! Jedna věta! Jedna věta to mohla vylepšit.
Pak ten "časovač" na to jak dlouho loď zůstane v dosahu - bum hned v prvním díle (celej Air považuju za jeden díl) "strčíme do brány něco a teď si můžeme ještě 38 minut kopat s míčem" :wall:
Vím, že mě tam štvalo mnohem víc věcí, ale většinu z nich se mi už povedlo vystrnadit z hlavy :D

No abych shrnul mou cestu s SG:
Na SG1 jsem začal koukat jen kvůli RDA. film jsem nesnášel, ale RDA jsem měl rád z MacGyvera tak sem na to začal koukat. Průběhem času se z toho stal můj neoblíbenější seriál... (na Nově však odvysílali jen 6 řad) pak jsem čekal řádku let než jsem se dostal k dalším dílům (mé začátky s internetem představovali nové díly SG1 v 30 MB kvalitě, ale co ten seriál jsem miloval, tak mi nějaká horší kvalita nevadila. Pak jsem se dostal k 8 řadě a s ní jsem i začal SGA z kteréhou jsem měl špatný pocit [ještě než jsem ho viděl] ale hned po pilotu jsem to začal milovat stejně jako SG1. Postupem času (nazdar Mitchelle) se z SGA stal lepší seriál než SG1.... no a pak... pak to ukončili "kvůli" SGU. (ok krom toho mě to už tolik nebavilo protože jsem objevil spooooustu dalších seriálů)
Takže už kvůli tomu jsem byl k SGU skeptický. Nijak jsem se na to netěšil a na pilot jsem se v podstatě jen kouknul jen kvůli RDA (a zlatým časům kdy jsem SG miloval) a po té už tvrdím, že SG je prostě sračka! Aneb 3 díly SGU mě dokázali zničit něco co jsem měl rád několik let :(
[img][http://img840.imageshack.us/img840/1193/sigrj.jpg][/img]

Příspěvek 20.12.2009 10:27:39
Fancipal Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Mohu se zeptat, co má společného kvalita SG s hodnocením SGU ? :)
"Don't make people into heroes, John. Heroes don't exist, and if they did, I wouldn't be one of them."
Sherlock Holmes

Příspěvek 20.12.2009 10:29:45
Nohajc Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Hmm. Tady je vidět, že se autorům možná podařilo novým pojetím nalákat spoustu nových fanoušků, ale zároveň se jim povedlo naprosto znechutit některé fanoušky starší. A já se ptám: je to dobře?
"Come along, drop this hair dryer or whatever it is."

Příspěvek 20.12.2009 10:50:06
Ray Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Je sice blbý a arogantní psát "evidentně jsi to nepochopil", ale co jiného napsat na výroky typu "viděl jsem jen pět dílů a je mi divné, že si nepozvali experty ze Země" nebo "strčíme do brány něco a teď si můžeme ještě 38 minut kopat s míčem". Mezi ironií a dezinformací je rozdíl. Neříkám, že SGU je pro všechny diváky, to není žádný seriál (ne, opravdu ani Dr. Who), ale když jsem to neviděl celý, tak si sakra nemůžu hrát na objektivního kritika.

Nohajc: IMO jedno bez druhého nejde. DS9 se taky nějak echt neodlišuje od TNG (rozhodně ne tak, jako SGU od SGA), a přesto se spoustě fanoušků nelíbil.

Příspěvek 20.12.2009 12:37:56
Balial Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Ray: Jenže on si na objektivního kritika nehraje. Vyjadřuje tu proč se mu to nelíbí. Když se mi něco nelíbí hned od začátku, mužu skusit vydržet pár dílů, a pokud se to ani potom pro mě nezlepší, proč se dívat dál? Abych tady uspokojil nějakou podle mě uplně mimo představu, že to nemužu hodnotit dokud neuvidím všechno?
Pitomost.
Recenzisti v USA viděli ještě mín než on a byli schopni napsat podle mě solidní kritiky. Tedy shrnutě-když se mi to nelíbí a po pár dílech přestanu, IMHO mužu podat objektivní důvody proč je to podle mě sračka, na základě toho co sem viděl.
Podle toho argumentu že musím vidět všechno bych teda musel počkat další roky, než SGU nějak zakončí, a pak teprv můžu objektvně hodnotit.
"Rozhodl jsem se, že si vypěstuju závislost. To jediný mě může zachránit před tím, abych si ustřelil palici." Kurt Cobain

Příspěvek 20.12.2009 12:45:45
Ray Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Obektivně můžu hodnotit to, co vyšlo, tedy deset episod. Mám objektivně hodnotit B5 podle prvních pěti episod? Nebo DS9 na základě jedné viděné řady? Obojí je nesmysl a ty to moc dobře víš. A pokud jsem neviděl všechno (tedy v tomhle případě 10 dílů) pak nemůžu přece napsat obecné "SGU JE KRAVINA".

Recenzenti taky píšou kritiky na pilotní díl, oni vidět víc nemusejí, protože v době vydání hodnotili jen Air. Objektivní kritik by měl být každý, nota bene jde-li o zkušeného člena fora. Když nějaký Tonik šestkrát za sebou napíše cosi o Ordinaci, tak se nad tím dá mávnout rukou. Když ale někdo jako Blackthunder napíše, že je chyba když v de facto dvou episodách (Air + později rozdělený Fire) nepošlou pro experty ze Země (přitom se teprve establišují postavy a základní setting seriálu), tak je prostě něco špatně. Ale co já vím, možná je něco špatného se mnou, když od lidí očekávám že se budou snažit o vyváženou argumentaci...

Jako už mnohokrát - mě nevadí, že se někomu nelíbí styl a motivy v SGU. Mě taky nesedl B5 a přitom uznávám určitou vyjímečnost toho seriálu i že se někomu líbit může. Co mi vadí je naprosto bizarní argumentace, kterou tady spousta lidí předvádí.

Příspěvek 20.12.2009 12:59:04
Nohajc Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Ray, který sám nikdy nedokoukal B5 a přesto odvozoval obecné závěry, tady najednou bude horovat o podstatě objektivní kritiky, založené na něčem, co sám nedodržuje? Dobrý, no.

Já nevidím důvod, proč zatracovat Blackův příspěvek. Vyjádřil prostě svůj názor. Nebude to přece celé dávat do tagu [toto není objektivní kritika].
"Come along, drop this hair dryer or whatever it is."

Příspěvek 20.12.2009 13:41:54
Ray Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Čekal jsem, že se toho někdo chytí, ale to je odlišný případ. Já hodnotím 70% seriálu za základě tří a něco řad + přečtených spoilerů o dalším ději. Mimoto já neměl v zásadě nic moc proti ději (snad kromě kopírování LOTRa), ale spíše proti zpracování ("vypadá to jako fanfilm"). Mimoto já u B5 uznávám jeho historickou roli v televizní tvorbě. Naproti tomu lidi tady prostě vypíchnou jednu věc v ději, která má často skoro nulový význam (á la vložení ruky do brány a tím obejití odletu Destiny), a obtáčejí kolem ní svoje divoké teorie.

Ano, názor může vyjádřit každý. Ale jde o to jak a čím ho vyjádří.

Příspěvek 20.12.2009 14:13:18
Geser Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Aniž bych chtěl Blacka nějak urážet, tak si myslím že by se měl brát v té Nějaký Toník kategorii. Známe svoje lidi...

Mno na SGU mně osobně nejvíc vadí to, co předváděj s půjčenými těly. A chybí mi i více flashbacků (třeba co dělal Rush při válce s Ori (protože takové dřívější SG události z jiného pohledu v jiném stylu- Jaj! ) ...), aby ten přerod byl postupnější.
Toto je spoiler!!!:
ale co jsem tak četl tak tam bude epizoda, jak ho Jackson naverboval či co

Čekal jsem i rychlejší rozjezd a vznosnější zápletku (ne ale další enemy hned v Pilotu apod), ale jsem na druhou stranu i rád, že tam neběhá kompars s gumovými čely. Celogalaktický zápletky se prostě nedaj točit ve vancouverských skanzenech, aniž by to nevypadalo blbě (proč si asi o sci-fi fanech dneska lidi myslí, že to jsou blbci v pyžamech?) Navíc i těch pár blbejch záběrů v Pilotu stačilo na to, aby Homeworld Security vypadala konečně jako profesionální organizace.

To je ale tak asi to nejhlavnější, co se mi na SGU nepozdává. Možná tak ještě Scottovo děvkaření, ale to jsem se rozhodl brát jako takový odtabuizovanější řekněme alkoholismus.

[OT] Ray: Ale velmi hezký fanfilm :) Třeba uniformy se klidně můžou rovnat těm z BSG 2004, herci taktéž, dodržovaná newtonovská fyzika atd atd. Ale to už jsme tuším i někde bezvýsledně probírali...[/OT]
The year is 2258, the name of the place is Babylon 5.
Obrázek

I love it when a plan comes together!

Příspěvek 20.12.2009 14:23:58
Ray Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

[OT]Spíše mám na mysli fanfilm á la ST: Hidden Frontier než fanfilm á la Nasazení týmu 8,5... A HD se mi celkem docela i líbil a má taky svoje místo v historii (bez prdele), ale... No neřešil bych dále :-)[/OT]

Co se chybějícího děje týče, mě třeba po 10. díle zarazilo, jak nevyužitá je ta zápletka s emzáckýma loděma. OK, viděli jsme někde ve 3. dílu odpojující se emzáckou loď - pak se o ní sedm dílů neceklo ani slovo - a pak podobnou najdou znova. Tohle je IMO věc, kterou tam měli pasovat vícekrát za těch 7-8 episod. Nemusejí emzáky udělat jako überrasu, co jim hned vyloží svoje karty (paradoxně v SG se vždycky nejprve ukázali emzáci osobně a až po dlouhé době představili svoje lodě; úplně opačně než ve Star Treku), i kdyby co druhý díl našli tu prázdnou havarovanou loď/artefakt, tak by to jako souvislá story fungovat mohlo.

Byl by asi docela problém ten souvislý techno-válečný děj k SGU vymyslet. Ono zase kdyby se SGU změnilo na Farscape (one ship, one crew, one man - they will chnge the course of history...) tak by to přišlo o tu současnou 2001: Odysseovskou atmosféru. Ale když tam rozehráli ty emzácké moduly, mohli (resp. IMO měli) to tam dát vícekrát.

Příspěvek 20.12.2009 15:36:50
kufač Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Ray: Já si naopak myslím, že by připomínání těch emzáků bylo zbytečné a pro mě naopak nežádoucí, protože by to ve mě opět vyvolávalo ten pocit celogalaktické rasy, kterou potkáme na každé druhé planetě. Takhle jde aspoň vidět, že nezabírají ve vesmíru velké území a tak to i zřejmě scénáristé zamýšlejí.

Jinak nedokážu pochopit, jak někdo může o čemkoliv říct, že je něco sračka, nebo totální kravina. Každý jsme přece individualita a každý má jiný vkus, takže třeba i ta Ordinace má pro někoho nějaké kvality. Každý z nás určitě začal SG sledovat trochu z jiných důvodů, někdo kvůli RDA, někdo kvůli původnímu filmu, atd. takže nynější reakce na SGU, které je z velké části odlišné od SG-1 a SGA jsou pochopitelné. Jasně, někomu se to po pěti dílech nelíbí a zabalí to, ale říct o tom, že je to kravina je prostě nesmysl. Pro mě osobně je SGU po dlouhé době konečně pořádné SG, které mě baví. Možná se to některým výborným epizodám SG-1 a SGA nevyrovná (a těch taky nebylo zrovna nejvíce), ale pro mě je hlavní pozitivum v tom, že se tvůrci vyvarovali chybám, které mi na původních SG vadily a to byli anglicky mlvící lidé i mimozemšťani na každé druhé planetě a málo rozmanité planety.

Příspěvek 20.12.2009 17:20:49
Blackthunder Uživatelský avatar
Major
Major

Bydliště: Pardubice - Česká Republika - Sol 3 - Sol System - Mutter's Spiral - N-Space

Odpovědět s citací

Tak aby vás to uspokojilo tak tedy: "Podle mě je SGU kravina." Spokojenost? :D
Neříkám, že to nikoho nemůže bavit, napsal jsem co mi na tom vadí a nějak jsem prostě už nenašel chuť se podívat na další díl (a to jsem měl stažený až po 1x09) a tak jsem to prostě smazal.

Abych koukal na seriál kterej mě nebaví, tak potřebuju alespoň něco co by mě na pokračování nalákalo. Buď zajímavé téma (které jsem v SGU nenašel [ano můžete říct, co bych taky po pár epizodách chtěl...]) nebo zajímavé či sympatické postavy (opět jsem je JÁ nikde nenašel).

2 Ray: "Neříkám, že SGU je pro všechny diváky, to není žádný seriál (ne, opravdu ani Dr. Who), ale když jsem to neviděl celý, tak si sakra nemůžu hrát na objektivního kritika."
1) nikdy jsem neřekl, že by byl Doctor Who pro všechny [ani mě osobně zezačátku moc nebavil, ale koukal jsem dál kvůli zajímavému tématu {ano miluju cestování v čase}]
2) nebudu koukat na něco co mě absolutně nebaví jen abych mohl mít kompletní názor plný informací :roll:
3) Nehraju si na objektivního kritika - nikdy jsem si nehrál, protože objektivní prostě být nedokážu :D

Takže těm co se to líbí, koukejte dál, přeji vám spoustu dalších řad, ale nechtějte po mě abych teda neprojevoval svůj názor - no pravda, že už nebudu, vzhledem k tomu, že se na to koukat na 99% už nebudu - možná to zkusím za pár let, před pár roky jsem taky o ST nechtěl ani slyšet a teď když jsem to zkoušel nedávno znova tak jsem si říkal "Proč mě to sakra nebavilo?"
[img][http://img840.imageshack.us/img840/1193/sigrj.jpg][/img]

Příspěvek 21.12.2009 17:19:48
BigQ@123 Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací

Mě se to zatim taky moc nelíbí.Ne že je to blbost,ale zatim se to jen pomalu rozjíždí.Je to zatim taková Soap Opera.Některé epizody byly taky hodně kvalitní(Light např.) nebo ty rozmanitý planety jsou taky plus narozdíl od Vancouverských lesů.Pokuď tvůrci připravují nějakou rasu,která konečně nebude mluvit ENG. a bude působit rozmanitě(ne tak jednotvárně) jako lidstvo na Zemi,bude mít bohatě obydlené planety atd. tak se ani nedivim,že se toho ještě za těch 10 dílů moc nestalo,Tohle asi bude složitější.Všechno třeba teprv příde.Budu optimista.SG mam hodně rád,i přes chyby a to se doufam nezmění :).

Příspěvek 22.12.2009 19:21:12
PedroSanches Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Cele je to věcí vkusu. Já si třeba nedokáži představit, že po 10 řadách SG-1 a 5 řadách Atlantis tvůrci budou používat ono projdem bránou, vystřílíme to a hups domů...?? A to není kritika SG-1 a SGA, kteté mám rád. Uvidíme za pár řad kam se dostanou a co budou dělat postavy a jak moc "stupidně". Zápletka je nastavena a ono je asi pro ty lidi nejduležitější naučit se soužití... bez toho nic nevyřeší. A je li takto nastavena zápletka (ať to někdo vezme nebo ne) je to zatím hlavně o vztazích na palubě. Asi by nebylo problémem každý díl procházet branou a řešit "něco" a z toho měli po SG-1 a SGA tvůrci asi strach. Myslím, že to je opravdu, jak tu bylo řečeno, o tom vyčkat co bude dál a pak soudit. Teď jde max řící "já osobně se tím nudím" a proto se už nedívám, popř. proč. Takhle kontruktivně tu je postaveno jen pár názorů. Jakový divák může říci proč se nedívá, ale určitě né, SGU je kravina.... Je to a bude subjektivní hledisko a to hodně. Rozhodně mi připadá, že SGU není tak hračkojidní jako předešlá SG. Kvalita kulis a triků je myslím hodně dobrá.

Příspěvek 23.12.2009 10:42:21
zofo Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Foo Fighter píše:
A keď potrebuješ k Time nejaké vysvetlenie, tak asi nebudeš moc chápavý :) Ale pre takých ľudí je tu webepizóda, kde to fešáci Eli a Scott vysvetľujú..

Asi jsi mě špatně pochopil, očekával jsem pokračování motivu Time, namísto toho jsem se dočkal v 1x09 pěkně nudného dílu...
Just GET Ubuntu!!! And listen to metal!!!
Geek - web a týdenní pořad o IT! http://www.geek.mzf.cz/

Příspěvek 23.12.2009 12:52:18
Foo Fighter Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak neviem načo pokračovanie, problém vyriešili, tak o čom by to malo byť?

Příspěvek 25.12.2009 17:44:42
r4in Airman
Airman

Odpovědět s citací

Díval se tady někdo na komentáře na IMDb? Projel jsem jich nějakých deset stránek a v průměru bych to tak viděl na 3 hvězdičky z 10...: :shock:

http://www.imdb.com/title/tt1286039/usercomments

Edit: Tenhle je pěkný: "A review of Battlest... I mean SG Universe..." :D

Edit2: Po 15. stránce (z 20) se to zvedne, ale vzhledem k tomu, že mám filter "Best", tak to je to spíš negativum...

Příspěvek 25.12.2009 18:11:14
Ray Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Ano, přičemž drtivá většina těch komentů píše, že SGU je špatné, protože je jiné než SG-1 a SGA.

Příspěvek 25.12.2009 19:19:20
r4in Airman
Airman

Odpovědět s citací

Nečetl jsem všechny, ale takový dojem z toho nemám. Spíš je většina ve stylu "Jsem dlouholetý fanoušek SG a na SGU jsem se těšil, ale po 3/5/7/10 dílech jsem nabyl pocitu, že je to jenom nudná soap opera, kde se nic neděje."

Příspěvek 25.12.2009 19:22:55
Ray Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

No vždyť to je totéž. Dlouholetí fanoušci čekají totéž, jinak by nedělali vtipy s Battlestar Universe nebo si nestěžovali na absenci děje - obojí se hloupost a během dvou odstavců lze jednoduše dokázat v čem.

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách