Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Filmy Jaký film jste naposledy viděli? (doporučte)

Jaký film jste naposledy viděli? (doporučte)

Co dávají v kinech či v televizi. Co by si ostatní neměli nechat ujít.

Dragon Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Pohlaví: Muž

Odpovědět s citací

No tak já osobně na to koukal včera/dneska tak že sjem šel spat ve dvě ráno..tak moc jsem se na těšil a tek moc mě ten film chytil...

že je to jenom o efektech? a kterej film dneska nemá efkety?
csfd píše:
Cameron v rozhovoru rok před plánovanou premiérou mimo jiné prozrazuje, že Titanic, jehož natáčení trvalo 18 měsíců, byl proti Avataru procházkou růžovou zahradou. Totéž Terminator 2, s pouhými 42 trikovými záběry, je proti Avatarovým sedmnácti stům záběrům tohoto typu, pouhým odvarem.

ano je jich tam trošku víc, ale to k tomu žánru patří a je to super, já se u něj nenudil... když jsem ho pouštěl tak jsem si k němu lehl, ale nejednou mě i zvedl tak že jsem si musel sednout! a zkutečnost že jsem nevěděl jak to dopadne tomu jen přidávala na efektu obzvláště ke konci.

Nemám rád lidi co zanevřou nad filmem kvůli komentáři, nebo ho podle komentů a názorů jiných hodnotí, ale OBČAS se to dá pochopit, 2012 mě moc nezaujal a dost jsem se těšil, ale AVATAR ten se prostě musí vidět, to nejde přečíst si pár názorů a jet podle toho...každej má jinej vkus, maximálně je podobnej tomu vašemu, ale jen podobnej, takže neváhejte a koukněte se na to :) já osobně si dám dneska repec a to tak že půjdu k bráchovi, ten má totiž aspoň to domácí kino, sice to není nad KINO a už vůbec ne na 3D ale je to lepši než můj CRT monitor 19", takže ještě jednou a naposledy...LIDI jděte do toho ;)

btw:
na csfd je na sedmém místě, ale podle procent hodnocení je na šestém ;) i když i tak je to oproti včerejšímu čtvrtému místu pokles :(
Povídky
Vše potřebné naleznete-ZDE
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

Wanted Uživatelský avatar
Major
Major

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Podle mě to klesne ještě víc... :(

Avatar je jen o tom 3D, bez toho ten film není Avatar :D

Prosimtě v jaké kvalitě se u bráchy na to díváš? Já našel zatím jen camripy a ty, i když byly celkem v pohodě, tak to furt vypadalo jako camrip normálního filmu :D modrásci třeba vůbec nevynikli :(

Když už tu padá řeč o KINU, tak by s tím byly hodně luxusní camripy :D :D
Obrázek
HNĚV POMINE, NENÁVIST V SRDCÍCH ZŮSTÁVÁ

gmakov Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Vy se díváte na Avatara na CAMRip? Tak na to můžu říct jen OMFG :roll:
"Lidi jděte do toho" - hm, ale do kina, u některých filmů CAMRip pochopím, ale zrovna u tohodle? O tom filmu přece vůbec nemůžeš psát nějaký ódy, když si ho viděl na 19 CRT.

Avatar funguje i bez 3D, viděl jsem 3D i 2D a ten film funguje v pohodě i ve 2D.

Dabing je hroznej prvních deset minut, pak vás to tak pohltí, že ho vůbec nevnímáte.

A na ČSFD klesne určitě, ale podle toho se neřiďte, ani na recenze nekoukejte, prostě na to jděte do kina.

Jo a ta vaše polemika, že to je jen o efektech, u filmu, který je skoro komplet CGI, to je na zasmátí.

Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

No já to u bráchy ještě neviděl...momentálně je v práci :D
Já měl, ale na monitoru dobrou kvalitu, ovšem je dost možný že na té velké obrazovce to už nebude ono..
pravda není to nejkvalitnější, ale je to to nej co bylo a možná ještě je...

edit:
gmakov:

He já bych rád do kina ALE
3D kino je nejbližší snad až *** tedy pokud tu není nějaké o kterým nevím
a klasické kino he co vím tak v prosinci to...nedávají
v lednu...ano zprávě taky to není na programu, takže čekat do února s tím že to možná zařadí do programu..ne díky to nemusím, raději se podívám na to co mám a že jsem nepoznal že je to kino rip..ano kvalita mohla být lepší, ale byla DOBRÁ, ne vynikající, ale dobrá... a pak samozřejmě DVD FULLm popřípadě BLU-RAY ;) takže toho bych se nebál...ale jinak s tebou souhlasím s tím že to chce to KINO!!!!
Povídky
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

Major
Major

Odpovědět s citací

Proto jsem se rozhodl jít do kina... stáhnout to i ten DVDrip bude oproti tomu 3D kinu sra*ka :D

CGI? Co to je? :D V těchto krajinách se vůbec neorientuji :D
Obrázek

Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

heh jinak řečeno TRIK za trikem...CGI byl třeba Glum v pánu prstenů... počítačově stvořený...
;)

snad se nepletu :D
Povídky
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
          Sol LeWitt

Skrejm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

CGI = Computer-generated imagery - prostě počítačová grafika.
Ale jinak k příběhu... jo byl jednoduchý, ale musím říct, že ani když jsem na tom byl v kině po durhé, tak musím říct, že jsem se nenudil a i když jsem věděl co se stane (teda aji když jsem na tom byl poprvé, tak jsem plno věcí čekal), ale Cameron to podal tak skvěle, že mi to nepřišlo, že by to mělo být nějaké výrazné mínus. Třeba u 2012 jsem taky plno věcí čekal a u filmu jsem se šíleně nudil...
"Science has made us gods even before we are worthy of being men." -- Jean Rostand - French biologist (1894 - 1977)

[img][http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg]http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg[/img]

Odpovědět s citací

Skrejm: Souhlas, u 2012 i u Avatara jsem čekal klišé a dostal jsem je, u 2012 i u Avatara jsem přesně poznal jak to dopadne, více méně jsem odhadl, kdo umře a kdo ne, ale ten rozdíl je v tom, že u 2012 jsem si řekl párkrát wow, třeba u Yellowstone akci nebo tak a pak jsem se strašně nudil. U Avatara jsem si říkal WOW pořád. To je podstatný rozdíl. A navíc v Avatarovi se prakticky nedá najít logická chyba, nesmíte si ovšem plést logickou chybu a klišé s černobílými postavami, tzn. buď špatné nebo dobré.
Ale to srovnávání 2012 a Avatara je vlastně silně WTF, když se podívám na režii, herce, kameru, střih, hudbu nebo scénář, tak to je úplně jiná liga, ne-li úplně jinej sport.

Geser Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Logickejch chyb tam byla imho spousta
Toto je spoiler!!!:
Hezky je pošleme zpátky na Zem, kde si to jaksepatří přikrášlej a za deset let tu máme trestnou výpravu, atd atd

Avatar pro mě 5/10, a za ty hlavně vděčí CGI a Giovannimu Ribisimu (s hlasem Dolanského).

Naopak u 2012 byla celá ta představa číňanů makajících pro světovou smetánku imho dost cool. Zbytek bída. 4/10
The year is 2258, the name of the place is Babylon 5.
Obrázek

I love it when a plan comes together!

Odpovědět s citací

Geser:

Toto je spoiler!!!:
To není logická chyba. Co měli podle tebe dělat? Popravit je? To asi těžko s jejich povahou. Držet je jako vězně? Come on... Tohle fakt není logická chyba, to bylo jediné možné řešení a podle mě trochu otevřená vrátka do případné dvojky. A navíc, to byla firma, ne armáda. Armáda by se mohla pomstít, že by přivedli další vojáky atd. Firma to má podstatně těžší.

a zajímalo by mě to atd, atd. Pokusím se ti všechno vyvrátit :D

Geser Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Promiň, ale když máš takovýhle přístup, tak se ani nebudu moc obtěžovat :)
Toto je spoiler!!!:
Hlavně bych teda vypíchnul, že celý se to vyostřilo jenom kvůli tomu, že jim nedal vědět včas a místo toho strkal do zvířat USB.
Se asi rozcházíme v názoru, co je to logická chyba. Je logický, že manažeři s ušlým ziskem/ sraženým hřebínkem se budou chtít pomstít (plus opravdu vytěžit ten šutr). Jestli je teda pošlou zpátky, aby mohli zverbovat dost žoldáků a vrátit se patřičně připraveni, a třeba je opravdu nezabijou (s tím ke konci nějak problémy neměli), neuvězní (proč by ne?), tak to logiku teda pro mě postrádá. Ale podobnou debatu jsme už bezvýsledně vedli o Transformers. Bramborám v čokoládě plnej počet prostě nedávám... :)

Taky jste v tom viděli Pocahontas? :lol:
Obrázek

Ray Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Já nevím, ale ona to není ani tak logická chyba děje jako postav uvnitř filmu, které jaksi neměly na výběr dobré řešení. Ty za logickou chybu bereš i to, že Landa v Basterdech, typický "kam vítr, tam plášť", jednou svoji přezdívku vynáší do nebes a jindy ji zapírá.
Už mě ty fiktivní avatary tady serou iritují...

Odpovědět s citací

Jak píše Ray, já to vidím jako vývoj postavy, prvně s nima, pak s těm druhejma.
Já v tom spíš viděl tanec s vlky.

Toto je spoiler!!!:
Něco jinýho je zabít v boji a někoho popravit po boji.
A vžij se to jejich situace, jaká je největší pravděpodobnost, že se lidi vrátí: a) popravím vězně, b) budu je držet v zajetí, c)pustím je domů a ukážu aspoň trochu dobrý vůle. Já myslím, že bych udělal c). Přece když je budu držet, ak je 100%, že nějalí lidi přivalí a budou je chtít osvobodit.

A transformers k tomu pls nepřirovnávej, ty jsou taky vizuálně moc pěkní, ale uznám, že občas tam nějaká logická chyba je, ve dvojce ještě víc. V tomhle se to s Avatarem nedá srovnat :wink:

Major
Major

Odpovědět s citací

Jsem se právě vrátil z 3D Avataru... nádhera... Felucia je proti Pandoře naprosto nic...

Ani ty ekologický keci jsem tam nezaznamenal, to že řekl, že už na Zemi není žádná zeleň není ekologickej kec...

Geser: Si získávál jejich důvěru, chtěl jim to říct, ale vypojili ho :D . Budou mít ušlé zisky a budu se chtít pomstít, ale si vem, že tohle nebyla asi levná záležitost a moc firem neinvestuje do "možná" nebo do "kdyby". Navíc měli najaté žoldáky, kteří tam jsou dobrovolně a když se k lidem na Zemi roznese, jak to tam té bandě "udatných" vojáků natřela skupinka domorodců na zvířatech, tak se určitě pohrne zástup lidí, kteří se tam vydaj do toho místa horšího než Peklo jen, aby zase zdechli nebo je poslali zpět, že? Ale asi si takový king, že by proti tobě i Chuck Norris byl malej...
Obrázek

Geser Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Hmm, to samý můžu říct o tobě, když si tak vyskakuješ...
Ano, korporace s vidinou zisku a pomsty. Už vidím, jak se tam bojej vysílat ty ještě vyděšenější žoldáky. A takový bombardování z orbity je hrozně podvyužitá věc...

Toto je spoiler!!!:
Ray, Gmakov: Tak to už je ale potom přece chyba scénáře, že nedokáže vymyslet nic pohádkově přijatelného, a zároveň něco co dává smysl. Možností jsou mraky. Od nechtěné autodestrukce po soužití kvůli zničeným atmosférickým lodím.

Ano, Hans Landa- pojatej jako nejschopnější člověk ve filmu si bezdůvodně protiřečí.
Obrázek

Ray Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Takže co bys na jejich místě udělal ty? Postavil si z bambusů protiatomové kryty?

Geser Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

WTF? Já mluvil o té odvetě a Wantedově představě bezmocné korporace.

Edit: No jo, můj pocit, že se odmlčíš a nebudeš odpovídat dál byl správný. Je krása jak už se tu všichni známe :)
Obrázek

Major
Major

Odpovědět s citací

No právě, že ti žoldáci budou vystrašení, tak tam nebudou chtít třeba jít?

Bombardování z orbity... no třeba to nejde, třeba to znehodnotí tu surovinu, to by přeci mohli udělat hned a né s nima tak vyjednávat a pak pozemně se je snažit zlikvidovat... ale jak tu někdo psal... spíš si to nechává vrátka pro 2, protože jestli to vydělá dost a já myslím, že i jo, tak ta 2 by mohla být...
Obrázek

TENTHIUS Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Na začátek Vánoc jsem si naplánoval dva sci-fi filmy, a to Avatar, který jsem viděl ve 3D v neděli a dneska jsem koukal na District 9, který jsem taky ještě neviděl. Takže to vezmeme hezky popořadě:

Mnohonásobně vyšší rozpočet a James Cameron jsou prostě poloviční jistotou k úspěchu. Když totiž spojíte 300 milionů USD a tohohle chlápka dohromady, nemůže vzniknout propadák. Nechat si tohle uniknout na velkým plátně a ještě ve 3D, to je opravdu ostuda pro každýho sci-fi fandu...a jestli ještě od někoho uslyším, že koukal na CamRip, tak zmodrám a naroste mi cop s USB přípojkou :D . Teď teda k samotnýmu filmu; efekty nemá cenu zmiňovat, jak tu již bylo stokrát otřepáváno, jsou na špičkové úrovni, Avatarové jsou naprosto uvěřitelní a atmosféra v džungli na Pandoře je úžasná...trochu jsem zalitoval, že si v SG nikdy nedali práci s takovýmhle tvořením živočichů, rostlin a dalších emzáckých vlastností planet. (jasně, jsou omezený rozpočtem, ale i Farscape měl na planetách aspoň kytky s modrejma listama) Když se na Pandoře setmí, příroda se nádherně promění, všechny ty fluorescentní mechy, ulity a podobný kytky, který babičce chyběj ve skleníku, naprostá nádhera. (ještě jednou CamRip - fuj) Herecký výkony byly taky suprový, Cameron se strefil do všech postav a vidět Sigourney Weaver zase jednou v akci je docela nostalgickej zážitek. Každopádně i Jake Sully, plukovník [Kvarič], ten druhej vědátor i mladej manažer firmy v podání Ribisiho byli uvěřitelní a skvělí, dabing byl taky super a opět byly hlasy výborně zvoleny pro postavy.
Teď něco k samotnýmu ději. Upřímě jsem nečekal, že scénář by mohl být opravdu extra promyšlený (pak teda nechápu, co na něm tak vymejšleli víc než pět let) a pár dějových zvratů, jsem předpověděl už při sledování traileru, pravděpodobný konec jsem odhadl asi v půlce, potom co jedna z postav zemřela "z důvodu nedostatku síly" po svém zranění. Přesto tam bylo pár zvratů, který jsem nečekal a docela mě překvapily, takže to se scénářem nebylo zase tak krizový, nic víc, nic míň než jsem čekal, čili vlastně žádné zklamání. Co se hudby týče, musím se přiznat, že krom jedné části z té finální bitvy (mimochodem [Kvarič] s tím hrnkem byl geniální :D ) si nic moc nepamatuju, možná mohl být soundtrack výraznější, ale vem to čert. Konec samozdřejmě naprosto jasně vybízí ke dvojce, ale být Cameronem, už ji netočím. Takhle se film drží scénářově jakš-takš v mezích a případné pokračování by to mohlo spláchnout docela nízko. Nahrazování nedostatků a klišé ve sénáři kulervoucími CGI scénami nebude na diváky zabírat donekonečna.

Hodnocení: 80% Spokojenost. Dostal jsem přesně to, co jsem od filmu čekal. Nic víc, nic míň. Škoda některých předvídatelných dějových zvratů. Ale co, je to Blockbuster a od něj se vlastně očekává vypnutí hlavy a zábava. Jediný co mě štvalo, byla absence pauzy na WC. Příště musím míň pít... :D

District 9
Po Avataru jsem už čekal, že nic lepšího přijít nemůže. Jenže - tentokrát jsem se sakra zmýlil a tenhle režijní debut za 30 milionů USD, což je mimochodem desetkrát míň než měl k dispozici Avatar mě absolutně dostal. Kamerman by měl opravdu založit školu a začít učit, jak že se to má dělat. Metál pro toho chlápka. Nejlepší kamera co jsem kdy viděl (sorry BSG, ale na District 9 ani tvůj epileptický záchvat nemá.) Dále pak naprosto famózní výkon Shartloa Copleyho, který by fakt za tohle zasloužil Oscara...vím, že to bylo hodně improvizovaný, ale fakt jsem uvěřitelněji zahranou postavu v životě neviděl. Efekty byly ve většině případů skvělé, na rozpočet 30 mega výborné. Uznávám, že místy byla jistá CGIčkovost znát, ale chybička se promíjí. Co mě ale u tohohle filmu složilo, byl děj. Naprosto geniální, strhující, neviděl jsem ani jedno klišé a do samotného konce filmu jsem netušil, jak to dopadne. A konec mě sakra vzal...musím přiznat, že při závěrečných scénách fakt málem vytryskly slzy, protože to bylo tak mistrovsky zahraný a navíc perfektní soundtrack...Strašně se mi líbilo, jak na začátku filmu vykreslili Kreveťáky jako téměř neinteligentní opice, co se honěj za kočičím žrádlem a hrabou v popelnici. A stejně takový byl i přístup Wikuse. Postupně během filmu se to měnilo a když se ten malej zeptal táty na to bydlení...to byla tak dokonalá scéna, že by člověk nevěřil, že je to CGI. No vážně, už vám někdy bylo líto smutného výrazu CGI postavy? A ten konec, už se opakuju, ale v závěru jsem začal fandit emzákům a bylo mi jedno
Toto je spoiler!!!:
že za tři roky přiletěj v plný polní a matičku Zemi nejspíš srovnaj se zemí. Ale Wikusův spokojený pohled prostě stál za to.

Lidi byli bestie a bohužel jsme takoví i v současnosti - což přidává tomu filmu na realitě. Ale opět bych pokračování netočil...mohlo by to spadnout k bezduché akci o válce mezi kreveťáky a lidmi.

Hodnocení: 95% Překvapení týdne. Na rozdíl od Avatara mě nepředvídatelný závěr tolik vzal, že jsem chvíli ještě koukal na obrazovku a říkal si WTF?! Je vidět že na penězích i dnes nezáleží a lze natočit geniální film i za "babku"...jen pro zajímavost, SG: Archa pravdy měla poloviční rozpočet a jak to dopadlo.

Oba filmy vynikají v něčem, ale musím říct, že District 9 mě zaujal víc. Nicméně oba se asi stanou legendami sci-fi. Uff...jdu hledat soundtrack k Districtu 9.
Naposledy upravil TENTHIUS dne 23.12.2009 00:34:59, celkově upraveno 1
Obrázek
Obrázek
Take the reins...It´s up to you!
:::::::::::::::::::::::::::STARGATE BATTLE:::::::::::::::::::::::::::::::::
COMING SOON 2009

Major
Major

Odpovědět s citací

Jsem četl, že Avatar měl rozpočet 400 miliónů a 160 padlo na marketing... myslím, že to bylo na csfd, nejsem si jist...

USB přípojku neměli v ocáscích, ale v tom copu :D :D

Taky byl prů*er, že Avatar už neměl čím překvapit, hra, trailery, spoilery, snad celý děj filmu byl znát dlouho před premiérou (taky bylo na csfd :D ), ale i tak byl děj jednoduchý a muselo to dopadnout dobře, ale krásný film, kde se kocháte nádhernou přírodou, sem tam bitkou a nemusíte nad ničím přemýšlet, osobně mi přišla nejlepší pasáž, kdy se seznamoval se zvyky Na'aviů... tohle se mi líbilo i u Posledního samuraje...

Na imdb.com jsem četl dnes, že ten herec, co hrál hl. hrdiny v District 9 nikdy před kamerou nestál :D :D . To je týpek a ten jeho přízvuk... musím si to stáhnout v lepší kvalitě, ale taky jsme dnes po Avataru tak nějak srovnávali a debatovali o těchto 2 filmech...

Edit: Dívat se na Avatar v Camripu (klidně i českým, ale ten je ještě horší :D ) je skoro zločin...
Obrázek

Skrejm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

TENTHIUS: Camron mě první verze scénáře už v roce 1995. Ale v té době mu řekli, že podle jeho představ ty efekty udělat nejdou :) A když se ho před 5ti lety zase rozhodl vytáhnout tak musel nějaké možnosti jak něco natočit vymyslet... proto 5 let čekání :wink: Ale stáo to za to :smile:
"Science has made us gods even before we are worthy of being men." -- Jean Rostand - French biologist (1894 - 1977)

[img][http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg]http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg[/img]

Daedalus.cz Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Serenity
O tomto vánočním volnu jsem si střihnul Firefly a velmi jsem si tento seriál oblíbil. Jaká obrovská škoda, že něco takového zruší po 14 dílech a jiné nesmysly mají i několik řad.
Serenity je podle mého názoru velice povedený film, který ukončuje tento seriál, i když se z toho dalo asi vytěžit více. Každopádně musím pochválit poutavé triky i příběh samotný. Bylo dobré, že alespoň vysvětlili, jak vlastně vznikli "Plenitelé", i když toho v seriálu nakousli tolik, že by filmů muselo být ještě několik. Film jsem si ale opravdu dost užil a při závěrečných titulcích mi bylo opravdu velmi líto, že se Firefly nedočkala ani druhé série, určitě by si ji zasloužila.
Sečteno, podtrženo, příběh dobrý, hudební a vizuální stránka výborná plus skvělá atmosféra ze seriálu.
9/10

The Dark Knight
Na tohohle chlápka v černém ohozu s vyčnívajícími růžky na hlavě jsem nikdy moc nebyl, ale to ani na Supermana. Můj favorit byl vždycky Spiderman. Každopádně velké ohlasy a vysoké hodnocení filmu mě k tomuto snímku přitáhlo.
Ze začátku mě film připadal poněkud nudný, ale potom se to přeci jen rozjelo a nabíralo na dramatičnosti. Co ale musím u tohoto snímku hlavně vyzdvihnout jsou herecké výkony a to hlavně Heatha Ledgera, který svou postavu Jokera dovedl k dokonalosti. Bohužel už tohoto herce v dalších snímcích neuvidíme.
Hudebně podle mého průměrný kousek, vizuální stránka výborná a příběh nadprůměrně vyvedený.
Batman si tak u mě o dost polepšil.
9/10
Naposledy upravil Daedalus.cz dne 25.12.2009 00:13:57, celkově upraveno 1

Ray Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Batman Begins se ti nelíbil?

Daedalus.cz Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Toho jsem neviděl. Mám v paměti jen toho z roku 1989 a pak jsem myslím kdysi viděl Batman Forever.

Ray Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Dej si Batman Begins, to je ten první s Balem, IMO povedenější/konzistentnější než Dark Knight (ale světová kritika se mnou z nějakého důvodu nesouhlasí :lol:).

PředchozíDalší

Zpět na Filmy