Transformers: Revenge of the Fallen - první díl, ať už byl místy vážně pitomý, tak byl aspoň zábavný. Ale tohle bylo už někde za hranicí infantilnosti. Co měli znamenat ti dva roboti, dvojčata, rádoby vtipně zakopávající? Nebo ten pošahaný spolubydlící, který za celou dobu neudělal nic, jen tam blbě ječel, že by ho člověk vzal něčím po hlavě? Po hodině a půl mi bylo naprosto jedno, o co jde, kdo přežije a kdo ne. Na film, který má dvě a půl hodiny jsem koukala hodiny čtyři, protože jsem to neustále vypínala. I když tam pořád něco bouchalo a někdo někam utíkal, byla to zkrátka nuda. Bay pořád umí skvěle zabírat akci, v tom je výborný. Ale když jsem se pak už v těch robotech ztrácela, a vlastně jsem ani nevěděla, který s jakým bojuje a do toho ještě hlavní dva představitelé, kdy Megan Fox byla nejen otravná, ale očividně už i otrávená z téhle nerole. Shia mě pořád ještě nepřesvědčil, že je herec, který ustojí roli, kde za ním není zelené plátno (a jo Disturbii i Eagle Eye jsem viděla). Celou dobu se tvářil jako vyděšená veverka. Vím, že se to spoustě lidí líbí a možná, kdybych to viděla na velkém plátně, tak by to bylo jinak, ale mě to zkrátka nebavilo.
Twilight: New Moon - v rámci filmánie, protože dát za to 130 korun, tak je zažaluju a budu chtít vrátit peníze. Nějak k tomu ani není co říct - dvouhodinové žvatlání o ničem, s herci, co neumí (nebo nemají co) hrát, s nejblbější hrdinkou v dějinách.