Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Universe Pokec o epizodách 1x10 - Justice

1x10 - Justice

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 02.12.2009 06:49:16
TENTHIUS Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Tak už nejspíš víme, co bude na té planetě...
Toto je spoiler!!!:
S1, Ep10. Justice: When one of the members aboard the Destiny turns up dead, everyone is considered a suspect. Meanwhile, an abandoned space craft is discovered on a mysterious planet after travelling through a stargate.

Myslím, že překlad ani není potřeba...
Obrázek
Obrázek
Take the reins...It´s up to you!
:::::::::::::::::::::::::::STARGATE BATTLE:::::::::::::::::::::::::::::::::
COMING SOON 2009

Příspěvek 02.12.2009 14:35:16
Evil Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
najväcsia haluz bude i tak v Space, ked si Young prehodi vedomie s emzakom na par sekund.(myslim si ze to bude ta scenka z druheho comic-conoveho traileru na SGU kde Young chyti Rusha pod krk.
Obrázek

Příspěvek 04.12.2009 14:21:51

Odpovědět s citací

Tak se objevil ještě jeden spoiler, ale doporučuji ho nečíst. Vyzrazuje dost věcí:
Toto je spoiler!!!:
Stargate Universe reaches the halfway point of the popular sci-fi spinoff's first season, with its so-called "fall finale." The episode Justice finds military boss Col. Everett Young (Justin Louis) and scheming science dude Dr. Nicholas Rush (Robert Carlyle) alone together on a remote planet that shows evidence of a new, undiscovered alien life form. And, yes, it ends with a cliffhanger. New episodes return in January.

Stargate Universe dosahuje polovičky první série spin-offu populárního sci-fi seriálu s tak zvaným podzimním finále. V epizodě Justice uvidíme vojenského velitele plk. Everetta Younga a intrikujícího Dr. Nicholase Rushe osamocené společně na vzdálené planetě kde nacházejí důkazy o nové, dosud neobjevené mimozemské formě. A ano, končí to pokračováním příště. Nové epizody v Lednu.

Akorát je mi divný, že mluví o nových epizodách v Lednu. Myslel jsem, že další budou až v Dubnu. No samozdřejmě budu radši když budou dřív. Btw. neví někdo v kolik to začíná v noci u nás? Teď jak se měnil čas, tak si nejsem úplně jistej.
Obrázek
Obrázek
COMING SOON 2009

Příspěvek 04.12.2009 17:23:40
Evil Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

o 3:00...pokial viem tak neni oficialne ze by mala byt druha polovica Marec/April...zalezi ako daju Capricu.
Obrázek

Příspěvek 04.12.2009 20:11:29
sasa.cz Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

nemá ten díl vyjít dneska ?
[img][./images/thumbs/omniheader_characters_1270467581.jpg]http://www.gateworld.net/wiki/images/a/a9/Omniheader_characters.jpg[/img]
My Battlefied II Online Profile :
http://www.bf2stats.net/player/93988026/

AS Vápenka....
Co Máte v plánu ?
Mít plán....

Příspěvek 05.12.2009 10:58:42

Odpovědět s citací

Než začnu cokoli psát, chci říct, že tenhle příspěvěk bude prošpikovaný spoilery, tak abych někomu nevyzradil děj.

Na tomhle dílu se ukázalo, že původně nebyl plánovaný jako mid-season finále, takže všechny ty fanfáry nejspíš odnese Space. Na druhou stranu celá situace vznikla rozdělením Fire na Darkness a Light, přičemž Light je jeden z mých nejoblíbenějších dílů. Nevím jak by Fire vypadalo zhuštěné dohromady, ale asi jako Enemy at the Gate. No a teď k samotné epizodě. První půlka byla celkem nuda. "Kamila" se konečně dostala do velení a jedinou částí, která byla nějak zajímavá, byl ten soud, kde mimochodem Chloe válela. Poprvé byla užitečná. :) Pak ale Wrayová dovolila Rushovi pokračovat s křeslem a musím říct, že Carlyle je prostě borec. Skvěle zahrál to popostrkování vědců k tomu, aby si tam sedli dobrovolně a když ve tři v noci vidíte chlápka, jak sedí připoutanej v křesle a kovový vrtáky se mu zavrtávaj do hlavy, tak vám pak není moc dobře :D Jestli jsem to správně pochopil, tak Franklin je teď v katakonickém stavu a moc nám toho neřekne. No a pak ta planeta. Docela zajímavej a nečekanej zvrat, v traileru o tom nebylo ani slovo. Už když se Young hnal s Rushem, tak mě napadlo, že něco chystá a ta jeho hlavička byla super. Jen škoda, že z tý lodě a planety moc neukázali. Očividně to plánovali na Space a teď budeme muset čtyři měsíce čekat (pokud teda nebude už v lednu) A mimochodem, tímhle nám začíná ten vytoužený galaktický story-arc s mimozemšťany a děním v galaxii. Protože tu loď buď něco sestřelilo, nebo měli nějakou poruchu. Což mě vede k doměnce, že emzáci jsou pořád na planetě a Rush bude asi pěkně překvapenej. Btw. ta loď, mám pocit že je to ten pod z Air part III. nebo aspoň loď stejné rasy, protože má několik podobností - zejména ty podélné ventily a "kroužek" pod nimi.

No, jak ohodnotit epizodu, která neměla být mid-season finále a stala se jím?..dám tomu pěkných 85% za skvělé herecké výkony, hudbu - tentokrát povedená, už se nemůžu dočkat motivu emzáků. A konečně inteligentní mimozemské civilizace...a teď si pěkně počkáme, jak to dopadne. :wall:
Obrázek
Obrázek
COMING SOON 2009

Příspěvek 05.12.2009 11:10:57

Odpovědět s citací

perfektní díl ...závěr mě dostal :shock: :D :lol:

Příspěvek 05.12.2009 13:24:33
Raziel-CZ Airman
Airman

Odpovědět s citací

Omlouvám se za menší OT, ale kdeže seženu odkazy ke stažení dílů? Tahle SGA stránka mi přijde tak nepřehledná, hledám to na webu i ve fóru, ale vždycky nemohu najít... Proč to nedát někam viditelně? Takové titulky jsou v pořádku hned z menu. Odkaz nejlépe na czshare nebo rapid. Díl už být musí když jsou na cestě title, díky.
Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá.

Příspěvek 05.12.2009 13:28:51
Dragon Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Pohlaví: Muž

Odpovědět s citací

Promiň, ale to že se tu neorientuješ je jedna věc, ale to že neumíš hledat/číst je věc druhá.
Ale abys neřekl tak se zkus kouknout do sekce kde sehnat staré/nové epizody uvidíš jí po přihlášení.

;)
Povídky
Vše potřebné naleznete-ZDE
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

Příspěvek 05.12.2009 13:32:37
Daedalos304 Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

nebo se podívej na nějaký warfóra bo warcentra...neříkej mi že nic takovýho neznáš..

Příspěvek 05.12.2009 13:35:51
Dragon Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

no ono stačí sem je to mnohem rychlejší. Do té sekce NECHODÍM a přesto jsem to tam našel během okamžiku...je to opravdu otázka vteřin.
I když ty různý war... jsou taky možností, ale pokud jedn věc chceš dělat složitě tak hledej tam.

btw:
neříkej že si hledal na webu, i ze základní zkušeností hledání lze najít mnoho odkazů (zřeba i "blbý" ulozto)
Povídky
Vše potřebné naleznete-ZDE
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

Příspěvek 05.12.2009 13:46:56
Raziel-CZ Airman
Airman

Odpovědět s citací

Dragon píše:
Promiň, ale to že se tu neorientuješ je jedna věc, ale to že neumíš hledat/číst je věc druhá.
Ale abys neřekl tak se zkus kouknout do sekce kde sehnat staré/nové epizody uvidíš jí po přihlášení.

;)

Je to přesně jak říkáš, prostě jsem se za ty roky existence SGA-PROJECT nedokázal nikdy pořádně zorientovat a nejsem první kdo to tvrdí. Ale asi jde o můj/náš problém. Už to vidím, děkuji, jsem fakt slepej, nějaká optimalizace webu by ale bodla :-)

Daedalos304: Jistěže znám, ale přímý zdroj je přímý zdroj.
Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá.

Příspěvek 05.12.2009 14:01:38
Wanted Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

Vím, že je to OT, ale neví tu někdo přesně, kdy bude SGU pokračovat?
Obrázek
HNĚV POMINE, NENÁVIST V SRDCÍCH ZŮSTÁVÁ

Příspěvek 05.12.2009 14:08:12
Major General
Major General

Odpovědět s citací

v Kanadě od ledna a v USA nejspíš od dubna bo března...k těm přímým odkazům...si rovnou zadej uložto a a tam to zadej...to je to samý jako když hledáš tady...možná ještě rychlejší
Naposledy upravil Daedalos304 dne 05.12.2009 14:46:34, celkově upraveno 1

Příspěvek 05.12.2009 14:12:30
Major
Major

Odpovědět s citací

No jakto, že je to v Kanadě dřív, tam ty seriály maj největší pauzu kvůli té blbé Olympiádě... a vím, že to mělo být někdy v březnu, ale to není moc přesný, že? :D
Obrázek

Příspěvek 05.12.2009 14:18:26
Nohajc Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

V Kanadě už od ledna? Opravdu? Tuhle informaci jsem zatím nikde nenašel.
"Come along, drop this hair dryer or whatever it is."

Příspěvek 05.12.2009 14:38:00
Major
Major

Odpovědět s citací

No mi to příjde taky divný... a na stránkách syfy.com je psaný v roce 2010 a víc nic... a v tom schelude neumím hledat vůbec :lol:
Obrázek

Příspěvek 05.12.2009 14:47:17
Major General
Major General

Odpovědět s citací

četl sem to zde na fóru jen vám neřeknu ve kterým topicu...:)

Příspěvek 05.12.2009 14:52:26
MorfeusCz Airman
Airman

Odpovědět s citací

Krásná epizoda s dobrými zvraty, prostě SG. :P Čekal jsem jak to s Rushem vyřeší, ale tohle jsem nečekal. :shock: Doufam, že tu loď opraví a nějak se do příběhu vrátí. Je to dost dobře vychcaná postava. :D Myslíte, že to Youngovi spolkli nebo to bylo spíš každýmu jasný a jenom mu to tolerujou? Doufam, že k tomuhle bude v druhej půlce série nějaký rozřešení.

Příspěvek 05.12.2009 15:53:32
Major General
Major General

Odpovědět s citací

mno spíš si myslím že mu to tolerujou...nikdo není tak blbej aby mu to nedošlo..hlavně těm co je poslal pryč....

Příspěvek 05.12.2009 15:56:14
Major
Major

Odpovědět s citací

Dost už se spoilerama?

Si před dlouhou pauzou chci vychutnat aspoň jednu epizodu, o které nevím, co v ní bude :D
Obrázek

Příspěvek 05.12.2009 16:17:22
Feidias Airman
Airman

Odpovědět s citací

Myslím si, že minimálně na Elim bylo vidět, že mu to došlo. Taky se mi zdálo, že se ho teď docela bojí, což se taky nedivim, protože to byl od Younga dost drsný a překvapivý krok. Nevím jak vy, ale já si byl jistej, že s tý brány vyjde s Rushem na zádech :D . Na drouhou stranu se jeho chování nedivím, protože Rush je ostatním opravdu nebezpečný. Dobře to udělali i s tim křeslem. Bylo jasný, že si tam někdo sedne, ale nečekal jsem, že se nic nedozví (hodně rozdílný od epizody s O´neilem :D jak tu psal TENTHIUS ).

Příspěvek 05.12.2009 19:21:20
gravidus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Jsem spokojený, je vidět, že nám tu konečně něco začíná... Každopádně typuju že Rushův návrat na Destiny bude stopro spojený s tou havarovanou lodí... Taky jsem zvědav na další vývoj a na emzáky, kteří se tam chtě nechtě už musí objevit :)
8,5/10

Příspěvek 05.12.2009 19:25:35
Geser Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Tak musím říct, že tohle byl první díl SGU, který se mi z větší části nelíbil. Myslím si, že se mohli víc zaměřit na tu loď už teď, písečák je využitelný imho dost... Přesto závěr cool, ikdyž mě štve.

Jinak s tou mid-seasonovostí viz Tenthius (a taky mám Light jako oblíbenou). Kickass to začne být asi až po pauze, tohle imho nevychytali.
The year is 2258, the name of the place is Babylon 5.
Obrázek

I love it when a plan comes together!

Příspěvek 05.12.2009 20:11:03
Pomeranc Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Mě se ten konec hodně líbil :) Nejlepší by bylo, kdyby se Rush vůbec už na Destiny nevrátil a lítal za nima v té lodi a stal se z něj jejich takový hlavní záporák. Pořád by je opruzoval, snažil se jim vzít Destiny apod. To by bylo cool. :D Rozhodně jsem zvědavý, jak to nakonec vyřeší. Myslím, že prvních deset dílů seriál solidně nakoplo a má ještě pořád velký potenciál. :wink:
[img][http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg]http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg[/img]

Pomerančova videotéka.
CustomCovers - vaše DVD obaly

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách