Vedel som, ze to po SG1 pojde dole vodou. Postavy Teyla a Wierdova su toho dvokazom. Ale, ze sa to zvrhne az na to, co vidim v SGU ... O to viac nechapem tie hodnotenia.
Ale k epizode: Po tom, co Chloe padne k zemi a oni sa na to pozeraju na monitore, muselo byt kazdemu jasne, ze sa bude menit casova linia. Po tom, co Scott hodil KINO a ono sa "vratilo", musel byt zaver jasny takisto kazdemu. Jedine som cakal, ze KINO pojde druhy-krat hodit spat Eli. A ked sa Scott zobudil, relativne zdravy, bolo jasne, ze tie prisery ich zachrania. Su to dost lacne a predvidatelne zapletky a nic na tom nezmeni ani pripadny fakt, ze ich tam naviedla desteny (co by bola z mojho pohladu chyba scenara, len neviem ci vacsia nez keby to bola len nahoda).
Casove "vylety" mi vobec neprekazaju, ale tato cast je obycajny podpriemer, tzv. vyplnovka (tym ju vobec neodsudzujem. Aj take musia byt, len neviem, ci na zaciatku 1. serie je to potrebne) ... Preto su mi tie vase hodnotenia nepochopitelne, a preto si myslim, ze vela z vas nevidelo SG1 abo SGA (aj ked sa tomu da len tazko uverit).
EDIT: Myslim ze ta web epizodka je toto
Kód: Vybrat vše
http://www.youtube.com/watch?v=vte7LMnYV10