Taaak, musím povedať, že to bol veľmi dobrý diel

Hneď na začiatku sa mi ľúbilo, ako sa tam TJ rehotala s tým vojakom, a pravdepodobne na Elim....

To bolo podarené

Tiež potom aj Greer keď si púšťal tú hudbu

Ináč dobrá hudba ako vždy v celom dieli, úžasne to navodilo tú správnu atmosféru

No a potom sa to už samozrejme zvrhlo. A potom začalo pršať. A tá Eliho snaha o "konverzáciu" s Rushom alias Top 5 films z ktorých sa nakoniec kvôli ťažkému výberu vykľulo Top 10 films a nakoniec aj tak Eliho odignorovali..... tiež dobré

K postavám.... veľmi sa mi páčilo, ako tam Greer sedel na schodoch pomaly so slzami v očiach, a nevedel pochopiť, akoto, že neochránil všetkých tých ľudí na planéte a Young ho prišiel utešiť. To bolo pekné

K Chloe. Tie svine ju zabili

Alebo skôr tá sviňa sa cez ňu prevŕtala
Tiež sa mi páčil Eliho rozvoj. Fakticky veľa som sa z tohto dielu o ňom dozvedela - niečo o jeho rodine, aj o ňom samom, a ani tá scéna nad mŕtvou Chloe nebola nakoniec až taká zlá

Ináč chudátko TJ, mala to ťažké. Prežívala to prakticky dvakrát a ani raz nevedela tým ľuďom pomôcť. Blbé antibiotiká....
A čo sa mi veľmi, veľmi páčilo, bol ten otvorený koniec. Priznám sa, hneď vzápätí ako som to dopozerala ma to poriadne nairitovalo, lebo nemám rada otvorené konce, ale zároveň som potom mala priestor na premýšľanie a na vlastnú predstavivosť. Ako to nakoniec všetko zvládli, čo všetko urobili a tak.... takže to bol veľmi dobrý ťah

A Scott bol za Posledného mohykána

A teraz čo sa mi NEPÁČILO,
Po prvé, to, že potom ako tá vec prerazila Chloe, to okamžite skočilo do "prítomnosti" a ja som chvíľu ostala zmätená, ale to je vedľajšie.
čo mi po druhé, a hlavne vadilo bolo KINO. Teda, vysvetlím to.
Väčšina dielu bola natáčaná z pohľadu KINA. A to KINO tam šramotilo, to v ňom šumelo a furt sa to kazilo, ten obraz vypadával. Tak najprv sa mi to páčilo, bolo to zaujímavé. Ale potom ma to už začalo neuveriteľne štvať....
No. Tak nakoniec. Dobrý diel.
Číselné hodnotenia nemám rada, takže ich ani dávať nebudem