Co vám proboha vadí na Scottovi? Vždyť toho zase neudělal tolik, aby se někomu zprotivil. Řekl sotva čtyři věty.
Já osobně mám k postavám zatím neutrální postoj, ale líbí se mi Eli. Nevím, kde tu lidi berou dojem, že je to McKay 2.0, a ačkoliv jsem se toho taky bála, tak to vypadá, že (zatím) není. Je to spíš takový benjamínek, co do toho vletěl náhodou, ale který náhodou taky ví, co dělá a podle té scény s KINEM soudím, že v něm možná někde dřímá větší sebevědomí.
Přiznejte si, kolik z vás takhle občas ráno čelilo rodičům s tím, že jste líní, nezaměstnaní a zbyteční. Mně se to stalo a není to moc příjemné, proto s ním asi taky sympatizuju. Navíc je očividně někde "mezi", protože mu každý říká všechno
Chloe je...Chloe. Její potřebu se k někomu přilnout chápu, protože u ní nejspíš ještě převládá otupělost ze smrti otce, a spolu s Eliem jsou tam jediní dva vyložení civilisti, kteří tam nemají co dělat. Takže se jí nedivím, že si s ním rozumí, ale on to bohužel asi pochopil jinak.
Young se mi líbí, a pořád si myslím, že je to tak trochu "Sheridan".
Bylo jasné, že loď se nezničí, ale osud lidí v raketoplánu zase tak jistý nebyl. Skvělá hudba a taky, i když bylo jasné, že to dobře dopadne (základ seriálu přece je v lodi), tak to bylo dostatečně napínavé na to, abych to nevypnula v půlce.
V případě SG mi to stačí. A jen doufám, že se nevytasí s nějakým nepřítelem, to by mě dost zklamali.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.