Tak to mám štěstí, že se AJ učím od 3. třídy ZŠ a NJ od 6.

(a ze seriálů a filmů se toho naučíš hodně, předsedkyně u maturity mě chválila za mou výslovnost tuším, kterou jsem nabyl právě tímto způsobem... taky jsem nemohl opomenout říct při maturitě z AJ kouzelné slovíčko: Indeed

)
Ale na SŠ jsme v NJ hráli už jen Track Maniu a poslouchali písničky

učitelka z nás byla na nervi, ale pak test, kdy jsme si ve 3-4 radili a bylo to

Učitel na SŠ v ČJ (měli jsme jich celkem tak 6 za celou 4letou docházku) nás naučil jen jednu věc... co je to šoufek... pořád nám říkal, že si z něho děláme šoufky atd.
|
Toto je spoiler!!!:
|
| šoufek = naběračka na ho*na |
Jak tu někdo psal o té důtce za ten noťas... tak speciálně kvůli mně se na tento rok změnil školní řád na mé bývalé SŠ, protože jsem měl pořád noťas na lavici, psal do něho a samozřejmě pořád a pořád hrál a takhle ve velkým jsem to tam asi začal a oni z toho byli upa mimo

Siria: nvm, jak je to přesně u kupní smlouvy (i když tu uzavíráš i ústně atd. třeba v obchodě, když jdeš pro rohlíky), ale Směnku můžeš napsat klidně na toaletní papír/účtenku od piva... pokud to má teda všechny náležitosti a je soudem vymahatelná...
Jo a naše učitelka na Statistiku na SŠ... to byly hodiny... to jsme učili spíš my ji než ona nás... v Excelu atd. vůbec nezvládala

Vanguard: v jednom měla pravdu, ten film je podle komiksu a ten podle skutečných událostí asi moc nebude... (neberu v potaz známé věci jako bylo jich 300, umřeli, soutěska atd.

)
A nejlepší vzpomínky, který asi nikdy nezapomenu jsou na našeho učitele tělocviku ze ZŠ... ty jeho hlášky, kterých je tak moc, že si na všechny ani nevzpomenu jsou k nezaplacení

. Jednou jsme dokonce museli (jaktožto ještě mladší žáci v "úborech"

) pěcha do města pro věci za neustálého pískání do kroku... to se pak lidi dost otáčí