Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kecárna Co se jinam nevešlo Zajímavosti ze života

Zajímavosti ze života

diskutujte o všem a o ničem

Příspěvek 18.10.2009 12:38:30
Dragon Uživatelský avatar
Brigadier General
Brigadier General

Pohlaví: Muž

Odpovědět s citací

heh :D
Vanguard píše:
Brali jsme Spartu a najednou nám začala tvrdit, že Řekové vyhráli bitvu u Thermopyl

to mi připomíná jak naše učitelka na dějepis nám oznámila
Manet
píše se Monet, ale čte se Manet...

tím samozřejmě z lavic zvedla mě + další 3 (jakožto 4 lidi tehdy ještě z 34 :D), kteří jsme se tři roky šprtaly Dějiny umění, z kterých jsme měli povinnost i skládat závěrky a začali jsme jí vysvětlovat že Manet a Monet byly dva naprosto různí umělci a že Manet byl ten první... a ona se s námi začala hádat že to není pravda že ona je učitelka a ona to ví nejlépe :D... no nakonec jsme tento spor vyhrály a ona uznala, ale z té hodiny jsem ještě dlouho nemohl :D

jinak na ZŠ v osmé třídě :lol:
mě jeden kluk nabodl ukazovátkem na což jsem dostal jeden z mála zkratů (co si pamatuji tak jsem jich měl snad jen 5 :D) a ihned jsem na dotyčného vletěl...no pak od mé dočasné třídní vletěla do mé žákovské poznámka
váš sin je velmi přecitlivělé dítě
:rflmao: :rflmao: :rflmao:

jó na téma škola a učitelé by se našlo věcí :D jen v té hlavě zašmátrat :D
Naposledy upravil Dragon dne 18.10.2009 12:40:13, celkově upraveno 3
Povídky
Vše potřebné naleznete-ZDE
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

Příspěvek 18.10.2009 12:39:05
mouse Uživatelský avatar
Airman
Airman

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

:D My máme Ekonomikářku fakt domina na první pohled za její hodiny nikdo ani nedejchá a furt zkouší vyvolala mího kamaráda a říká, tak mi něco řekni o Tržním mechanizmu .A on začal.
Takže to je. a v tom okamžiku mu řekla,to neni běž si sednout :-D nejvic me to dosekalo
Obrázek

Příspěvek 18.10.2009 12:42:47
Dragon Uživatelský avatar
Brigadier General
Brigadier General

Odpovědět s citací

mouse:
takovej je náš učitel na čj :rflmao: :rflmao:
z toho jde hrůza už od pohledu :D jednoho krásného dne k nám přišel ještě o patnácti minutovou přestávku a ve třídě bylo náhle ticho, dokonce se přestalo i jíst :rflmao:

a co hodina sním to zážitek :rflmao: kdybych měl vypsat veškeré jeho hlášky, tak to dá za ty dva měsíce už několik stránek :rflmao:
Povídky
Vše potřebné naleznete-ZDE
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

Příspěvek 18.10.2009 13:21:30
Daedalos304 Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

tak já taky přidám krásnej zážitek....naše profesorka na biologii je úplně vypatlaná což nám několikrát dokázala když se nás dokonce ptala jestli to co řekla má fungovat tak jak to řekla...učitelka na dvě věci...

Příspěvek 18.10.2009 16:12:31
Siria Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Ach, sladké dny školy :D
Připomněli jste mi mou zeměpisářku, která pravidelně ve třídě dostávala hysterické záchvaty. Nejlepší bylo, když už byla tak trochu napružená a jedna spolužačka se pousmála, už nevím čemu. Učitelka si okamžitě myslela, že se směje jí a začala řvát: "Když jsi blbá, tak jsi blbá!" no a v podobném duchu pokračovala ještě asi deset minut, načež nám pustila kazetu a šla k sobě do kabinetu (kterej měla bohužel hned vedle třídy). A víte co je největší gól? O dva roky později jí jmenovali ředitelkou. :rflmao:
Zajímavý příhody mám i s naším ekonomikářem. Měl nás na čtyři předměty, totiž pekárnu (podnikovou ekonomiku), marketing, management a logistiku. Hodinu obvykle strávil tím, že nám vykládal. Ovšem tak nějak jsem dodnes nepochopila, co má to, že jedl v koreji psy, společného s ekonomikou... Navíc to byl takovej ten týpek všechno znám a vím nejlíp, přitom zároveň vesnickej křupan, pohrdající lidmi z města (tradice: když někdo neuměl, zeptal se: ty jsi z Loun? Pokud dotyčný odpověděl, že ano, pak řekl: "Já jsem si to myslel). Hlášky tohoto učitele se však staly mezi žáky školy téměř legendární. Jen pár: Kdyby byly v pr..li ryby, nemusely by se stavět rybníky. Nejdokonalejší továrna na světě je žena. Dokud jste v mé třídě, budete dělat přesně to co chci, kdy to chci a přesně tak jak to chci. Kupní smlouvu můžu klidně napsat na toaleťák a bude platná. Při jednání s učitelem je dobré držet se dvou bodů. 1. učitel má vždycky pravdu. 2. pokud ji nemá, pak platí bod č. 1. To mi krásně dokázal, když nám tvrdil, že paspárek u psa (pátý dráp, který je výš na noze) je kostěný výrůstek a z chovu vyřazující vada. Když jsem mu zkusila oponovat, protože přeci jen coby zapálený čoklař o psech něco málo vím, řekl, "ale jdi ty!" a nedal se přesvědčit. Přitom jsem zatím v žádném standardu psích ras (a že už jsem jich přečetla celkem dost) nenašla o paspárku ani zmínku (snad jen u několika plemen, ale tam byly paspárky naopak výslovně požadované). A mimochodem, je to taky myslivec, kterej si děsně rád zastřílí. Stejně tak rád však sedí v hospodě u piva. Moje spolužačka nám vyprávěla, že šla pro něco do hospody, kde zrovna seděl on, už měl upito, a začal ji tam normálně zkoušet z ekonomiky. Nesnáší ochránce přírody a jakákoliv auta novější trabantu. Za nejnovější výkřik techniky má pak psací stroj.
Gól u tohoto učitele ovšem byl, když jeli se třídou někam na školní výlet. Vybrané peníze stačily a ještě dost zbylo. A copak udělal pan učitel? Nechal si je a koupil si za ně nový auto. A nikdo mu nic nedokázal. Bomba, co?
"Mohu žít bez rodiny, svých přátel, ale nikoli bez chrta." beduinské rčení

Rekord v Battle Tower: Diamond - 46
Platinum - 20

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek - help these little guys hatch by click :-)

Příspěvek 18.10.2009 17:36:37
Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

To mi neříkej, že do doby, než vám to řekl, jsi v životě neslyšela: :lol:
Kdyby byly v ř*ti ryby, nebyly by rybníky. Šáhl by jsi do p*dele, vytáhl bys kapříky.

Příspěvek 18.10.2009 18:48:07
Wanted Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

Tak to mám štěstí, že se AJ učím od 3. třídy ZŠ a NJ od 6. :lol: (a ze seriálů a filmů se toho naučíš hodně, předsedkyně u maturity mě chválila za mou výslovnost tuším, kterou jsem nabyl právě tímto způsobem... taky jsem nemohl opomenout říct při maturitě z AJ kouzelné slovíčko: Indeed :lol: :lol:)

Ale na SŠ jsme v NJ hráli už jen Track Maniu a poslouchali písničky :lol: učitelka z nás byla na nervi, ale pak test, kdy jsme si ve 3-4 radili a bylo to :lol:

Učitel na SŠ v ČJ (měli jsme jich celkem tak 6 za celou 4letou docházku) nás naučil jen jednu věc... co je to šoufek... pořád nám říkal, že si z něho děláme šoufky atd.
Toto je spoiler!!!:
šoufek = naběračka na ho*na

Jak tu někdo psal o té důtce za ten noťas... tak speciálně kvůli mně se na tento rok změnil školní řád na mé bývalé SŠ, protože jsem měl pořád noťas na lavici, psal do něho a samozřejmě pořád a pořád hrál a takhle ve velkým jsem to tam asi začal a oni z toho byli upa mimo :lol:

Siria: nvm, jak je to přesně u kupní smlouvy (i když tu uzavíráš i ústně atd. třeba v obchodě, když jdeš pro rohlíky), ale Směnku můžeš napsat klidně na toaletní papír/účtenku od piva... pokud to má teda všechny náležitosti a je soudem vymahatelná...

Jo a naše učitelka na Statistiku na SŠ... to byly hodiny... to jsme učili spíš my ji než ona nás... v Excelu atd. vůbec nezvládala :lol:

Vanguard: v jednom měla pravdu, ten film je podle komiksu a ten podle skutečných událostí asi moc nebude... (neberu v potaz známé věci jako bylo jich 300, umřeli, soutěska atd. :lol:)

A nejlepší vzpomínky, který asi nikdy nezapomenu jsou na našeho učitele tělocviku ze ZŠ... ty jeho hlášky, kterých je tak moc, že si na všechny ani nevzpomenu jsou k nezaplacení :lol: . Jednou jsme dokonce museli (jaktožto ještě mladší žáci v "úborech" :lol:) pěcha do města pro věci za neustálého pískání do kroku... to se pak lidi dost otáčí :lol:
Obrázek
HNĚV POMINE, NENÁVIST V SRDCÍCH ZŮSTÁVÁ

Příspěvek 18.10.2009 18:56:32
Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

Wanted: to jsem ani netvrdil, dokonce mi prostě nechtěla uvěřit, že tam nebojovala tři stovky, ale sedm tisíc Řeků a že nějákých dva tisíce jich zemřelo. Neustále dokola opakovala, že do toho "kotle" se dostalo jen těch třista Sparťanů, protože se jich tam víc nevešlo. Teď mě napadlo, že jsem se jí měl zeptat, proč tam teda bylo sto tisíc Peršanů... to by byla v koncích. :lol:

Příspěvek 18.10.2009 19:18:34
Nohajc Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak teda jak to tu čtu, uvědomuju si, jak jsou naši učitelé ještě poměrně v pohodě. :)
Můžu směle prohlásit, že si na mě zatím nikdo nezasedl. Dokonce nás profesoři nekrmí nesmyslnými dezinformacemi. :D
Bude to tím, že máme na našem gymnáziu samé vzdělané osoby.
Nachází se zde mnoho doktorů přírodních věd a filozofie. Zástupce má dokonce vystudovanou astrofyziku a titul PhD. A to jsme pořád "jen" všeobecná škola.
Ale kuriózní věci se tu taky dějí, ne že ne. Hlavně bývá při hodinách sranda.

Např. nejlepší hlášky má náš dějepisář (taky doktor) :) , jenž vynalezl univerzální průpovídku, která se hodí při výkladu úplně čehokoliv.
"Toto jsou klíčové otázky spojené s tímto vývojem," říká vždycky. Když to od něj člověk slyší každou hodinu minimálně třikrát, nemůže se tomu nesmát. :D

Taky jsem si vzpomněl na úžasně nudné hodiny češtiny, jež vede jistá paní profesorka tím způsobem, že celou dobu nezáživně vykládá látku z jakéhosi zažloutlého sešitu, přičemž na nás neklade sebemenší nároky (až do chvíle ústního zkoušení). V praxi to pak vypadá jako naprostá anarchie, kde se studenti věnují všemu možnému, jen ne literatuře. Výrazný je zejména karetní spolek v zadní lavici, kde se hraje poker. :D
Profesorka už to jednou nevydržela a začala s tím, že nás ten HAZARD VŠECHNY PŘIVÁDÍ NA ZCESTÍ. :evil:
Netušil jsem, že naše škola zaměstnává fanatické náboženské kazatele. :rflmao:
"Come along, drop this hair dryer or whatever it is."

Příspěvek 18.10.2009 19:23:52
Major
Major

Odpovědět s citací

Tak možná pravdu, já nevím, jak to tam doopravdy probíhalo (ze seriózních zdrojů)... klidně v té "uličce" :lol: mohlo být jen 300 Sparťanů... ale těch 100 tisíc Peršanů (jestli jich tam teda tolik bylo) taky nebylo v boji, ale chodili postupně a taky se jich do té soutěsky nevešlo milion :lol:

Ale myslím, že oni to šli doopravdy bránit jen ve 300, aby nedošlo k té další bitvě...

Tak s tou anarchií to vypadalo skoro na každé naší hodině na SŠ... o VŠ a přednáškách radši nemluvit :lol:

Můj spolužák už od 1. třídy se dokonce dostal do novin, protože je to Metalista, tak samozřejmě nosí metalové trička s pentagramy, obrácenými kříži atd. Učitelka se mu snažila dát lekci, co to vše znamená a že je špatný se tímto řídit (přitom on to nosil jen jako vyznavač té hudby, né že by byl nějaký satanista) no a tak to hrotila s tím, že je těžkej satanista až se dostal do těch novin s titulkem, že po místních školách se začíná šířit Satanismus :lol: :lol:
Obrázek

Příspěvek 18.10.2009 19:35:49
Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

Po Blízkém východě se začíná šířit křesťanství a taky to nikoho ne*ere. :lol:

Oni tam původně opravdu šli se třema stovkama, ale přidali se k nim i další Řecká města. Takže sedm tisíc mužů, z toho jich přežilo asi pět (tisíc).
To mě asi napadlo, že tam chodili postupně. :roll: Ale dost už dějepisu. :lol:

Příspěvek 18.10.2009 19:40:26
Major
Major

Odpovědět s citací

Tak na konci nejnovější 300 těch Řeků bylo přes 30 000, ne? Jen Sparťanů tam bylo 10 000 :lol:

Na BV je to asi netankuje... ale v mým městečku asi celkem jo, když je někdo děsně "temnej" :lol:
Obrázek

Příspěvek 18.10.2009 19:42:51
Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

Spolužák je taky takhle zaměřený, ale on už je regulérní satanista. :twisted: V hodině je to neustále:
"Sundej si ty brýle." nebo "Sundej si tu kapuci."
Je to takový pohodář. :-)

Příspěvek 19.10.2009 22:35:08
Major
Major

Odpovědět s citací

Jenže narozdíl od něho ten můj bývalý spolužák nebyl žádný satanista, žádnou takovou filozofii neuznává atd. nosil to jen kvůli metalu (hudbě)... přeci tričko Slipknot bez 666 ani nemůže být :lol:
Obrázek

Předchozí

Zpět na Co se jinam nevešlo