Mě by zajímalo co například máte s těma postelema.... vždyť na Destiny nikdy nikdo nebyl, ani Antikové, ani nikdo jiný, tudíž se tam neprášilo ( prach je z kůže pro neznalce

). A ve vesmíru by jim deky nic nerozházelo, přeci jen vakuum tam bylo podle mě klidně zapnuté, než se aktivovala brána, neřekl bych, že tam udržovali umělou gravitaci celý ty stovky tisíc let, přeci jen to by byl dost zbytečný výdej energie, který by asi takovou dobu nevydržel... takže mám za to, že krom poškození z bojů, které proběhly a které poškodily Destiny do jejího "nynějšího" stavu, může být klidně úplně čistá. V čemž mě akorát zaráží a překvapuje mě, kde se tam bere ta rez, různé znečištění na vybavení atd. To tam chodili emzáci a čůraly na zdi?...
Jinak k té sondě na konci, určitě nepatří k Destiny, je tam jasně vidět, že technologie a architektura jsou naprosto odlišné, nehledě na jiný typ štítu, Destiny má, lajcky řečeno ""žlutý", sonda se při odpojení uzavřela štítem "modrým". Nehledě na zabarvení motoru. Navíc jediná věc, která mě napadá, proč by se tam odpojovala, je jakási sonda na skenování planet, předávání informací atd., ale ta by dle mého vypadala jinak, tohle spíš vypadalo na něco určeného pro posádku.
K těma odpadlíkům, kteří odešli branou, šli na adresu, kterou Destiny vyřadila ze seznamu bran, tudíž byla vyhodnocena jako nebezpečná, takže odpadlíci jsou mrtví, nebo brzy zemřou... ovšem řekl bych, že dál se tím v SGU zabývat nebudou.
Hudba vynikající a závěrečná píseň se mi náhodou moc líbila, netuším co proti ní máte:), podškrtlo mi to onu "filmovou" atmosféru, kterou na mě SGU zatím zdárně dýchá... a dělá mi to velice dobře

)