sorry ale srovnáváž dokumentární film/serial se sci-fi- mluvil jsem o pojetí akčních scén, v takovém BSG byly třeba akční scény zpracovány celkem na úrovni (i když používat SA vz.61 Skorpion proti Centurionům je fakt úlet

)
Na sg1 vetšina z nás vyrostlo proto maš asi nejakou prekazku si zvyknout na nove veci- no nevím, sleduju seriálů víc a nemám problém přijímat nové hrdiny, příběh i způsob vyprávění. Tady jenom prostě chybí něco co by člověka zaujalo

- a taky mi vadí ten posun v zaměření především na mladší publikum
0%? Tak to může dát opravdu jen absolutní ignorant. Kdyby jste takhle hodnotili Andromedu, tak bych to možná ještě snesl, i když bych tak nízké hodnocení nedal ani takovédlemu odpadu.- za svým názorem si stojím, úvodní film byl opravdu špatný. Za poslední dobu si nevzpomínám na jediný seriál kdy mi byl totálně ukradený osud všech postav. Kdybych se na něj díval sám, vypnul bych ho někde v půlce.
- za posledních pár let jsem shlédnul desítky seriálů a uvodní dil SGU nesahá ani po kotníky nejhoším dílům z těch seriálů
- Andromedu jsem nikdy neviděl a to je asi dobře
Naopak hudba je snad to nejlepsí- Lol, zajímavý názor.

Co se mi na hudbě hlavně nelíbilo byl právě absolutně nevhodný výběr hudby ke scénám. Jinak Icarus Base byl jediný snesitelně umístěný song z celého dílu. Koukni se na BSG a poznáš jak má vypadat správná hudba co se hodí k obrazu (mrkni třeba na Kara Remnembers v 4x17).
no co já na to? No jen asi MEGALOL
chceš realismus a vojáky a zároveň obhajuješ O'neilla a Carterovou. ještě napiš, že SGA je mnohem víc reálná...- pokud jsi viděl první sezóny SG-1, pochopíš že se dá skloubit humor s alespoň částečně reálným chováním a logikou.
- SGA nebyla nic moc, ale aspoň v ní byla sranda (McCay, Zelenka)
- offtopic to g.o.d. : INARA rulezzzz
jen nechápu, jak dospělejší SG byste ještě chtěli mít- to poznáš až budeš dospělý

jinak ale pár tipů co by mohli do příště zlepšit:
- vojenské velení mi tam přišlo jako banda kluků na výletě
- způsob "čištění" místoností a vlastně celé zajištění "výsadku" na destiny byl jeden velký chaos
- teenegerovský hrdina co hraje jenom videohry je po shlédnutí několikahodinového instruktážního považován za experta na mimozemské technologie s neomezeným přístupem kamkoliv
- laciné hrdinské výlevy, neschopnost dělat tvrdá rozhodnutí (např. velitel vybere koho objetují aby zavřel dveře v raketoplánu - místo toho se zcela nelogicky nabídne sám)
a mohl bych pokračovat
Co můžu doporučit za sci-fi seriály:- Firefly
- Battlestar Galactica
- Stargate SG1

- The 4400
- Heroes
- The Outer Limits
WAR. WAR NEVER CHANGES.