Tak jsem si to chvilku nechala uležet v hlavě. Zatím těžko hodnotit, chtělo by to trochu víc dílů

. Každopádně momentální dojem je celkem dobrý. Nicméně čekala jsem, že mě to dostane víc. Dobrý, ale nic extra. Výborná byla úvodní scéna. Asi nej, ta mě dostala

.
Postavy - u Rushe jsem si myslela, že si ho oblíbím nejvíc. Ale jak ho tak vidím, tak to nebude tak žhavé. Tedy, neberte mě špatně, teď to říkám jen z hlediska charakteru postavy. Jinak si myslím, že je docela zajímavý. Uvidíme, jaké jsou všechny jeho motivy. Scott se mi zatím líbí asi nejvíc. Zato psychoguy se mi moc nezamlouvá. Chování Chloe zcela chápu - prostě zaútočila na člověka, co za tohle může. Kdyby nebylo jeho, byli by už doma (nebo přinejmenším někde v MW).
Kino jako dobrý, ale že bych z něj byla tak odvařená... Hodně mě potěšilo, když jsem viděla, jaké lodi velí Sam. To je prostě krása

. A mají moc pěkný nášivky

. Dále mě potěšilo objevení dalších SG-1 charakterů. Sice krátce, ale celkem hezky a člověk má pocit propojení. I když to instruktážní video...

. A taky Walter a Lee

. Ještě ke scéně se sexem - tak tu bych tam klidně mít nemusela. Ale tak ten vztah by mohli vyjádřit mnohem hůř pomocí blbých dialogů... Ale stejně se mi to tam nehodí...
Způsob natáčení kamerou mě lehce štve. Zatim to ještě jde, ale v nějakých scénách...nesnáším tyhle "umělecky epileptický kamery".
Celkově ale nemám moc "SG pocit", což se mi moc nezamlouvá. Resp. u SG chci prostě SG. Ale jak říkám, ještě brzy hodnotit. U nového spin-offu je to pochopitelné. Ale...je to jiné. Uvidíme dále

.