mlhovina
je nový efekt letu zkrs subprostor,který nahradil ty starý.HP na mě rozhodně zatim působí realističtěji než ten nadsvětelnej pohon.Snad nějak vysvětlej a nakonec zjistíme,že nadsvětelnej vzhledem k našemu vesmíru.Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz |
mlhovina
je nový efekt letu zkrs subprostor,který nahradil ty starý.HP na mě rozhodně zatim působí realističtěji než ten nadsvětelnej pohon.Snad nějak vysvětlej a nakonec zjistíme,že nadsvětelnej vzhledem k našemu vesmíru.
.
Destiny byla vypuštěná ještě,pokuď se nemýlim,před vytvořením systému bran v MW nebo nějak v podobnym časovém úseku,takže by to měli být řádově 10 milionů.To znamená,aby jsme se dostali řádově do 1000000000 let,tak ten nadsvětelný pohon musí překonávat rychlost světla minimálně asi tak 20ti násobně.Pokuď to jsou milioný let(třeba 9 mil. let),tak by to měli být řádově 100 násobky.
mlhovina
je nový efekt letu zkrs subprostor,který nahradil ty starý.HP na mě rozhodně zatim působí realističtěji než ten nadsvětelnej pohon.Snad nějak vysvětlej a nakonec zjistíme,že nadsvětelnej vzhledem k našemu vesmíru.