S tou angličtinou je to pravda

Ja som to stiahla poobede a vtedy ešte titulky neboli, tak som sa na to vykašľala a pozerala som. A rozumela som. Som trochu prekvapená, lebo som prakticky ešte nikdy nerozumela úplne celému filmu. A teraz som rada, lebo toto, sa mi vážne PÁČILO. No, možno je to ešte len rozrušenie z toho, že SGU je konečne tu, ale bolo to fajn. Ja viem, že som asi patetická, ale úvodné scény ma dostali.... kopa hviezd, vtom sa vynorí Destiny a chodby sa začnú zažínať.... a čo sa mi nielen pri tomto, ale aj na celej časti páčilo, bola hudba.
No, na humore si zatiaľ nejak nepotrpeli, ale na "flying cameras" som sa dlho smiala

To bol asi tak prvý hlod. Ináč, Rushovi je celkom normálne rozumieť. Vlastne jemu som rozumela asi najlepšie. Možno mi niečo uniklo, lebo som pozerala tieto dva diely aj s otcom a robila som mu "prekladateľskú službu"
Ďalej sa mi páčili aj charaktery. Neviem, ale Rush vyzerá tak trochu na darebáka, ten jeho úsmev hneď po príchode na Destiny bol záludný

A ten antický komunikátor, nuž, to bude zaujímavé
Potom ma dosť bavili niektoré detaily, nebudem to tu spomínať všetko. Strašne sa mi páči mechanizmus otvárania dverí na Destiny. Aj to ako sa vytáča brána.
A čo tu všetci spomínajú, ten sex.... no tak

Nebyť môjho otca, asi tú scénu zoberiem vážne, ale ten sa začal tak rehotať že som nemohla. A Destiny, och, nedá sa to zrovnať so screencap-ami z epizód, takto to vyzeralo omnoho lepšie. A, nechcem byť hnusná, ale ten senátor bol naozaj idiot a som celkom rada že ho odstavili

A tiež sa mi nepáči Greerov charakter. Má stále taký namyslený úsmev a myslí si že je kadečo...

Ale patrí to k tomu ale zase škoda že ho senátor vtedy neodstrelil. No, trocha som sa rozpísala, ale moje dojmy sú veľmi dobré a páči sa mi to

K tomu, že to nevyzerá ako Stargate, je to pravda. Je to úplne iné, a len dvakrát som mala pocit že pozerám naozaj niečo z SG dielne. Raz, keď pustili takú tú hudbu.... neviem to definovať, a potom keď obraňovali Icarus Base, mi to pripomenulo obliehanie Atlantis z prvej série.