Zaprvé, nikdy jsem netvrdil, že jich bylo miliardy... ale rozhodně jsme viděli víc antiků než Asgardů a proč by stavěli, tak velký lodě, když bych jim tam bylo pár... navíc v Auroře jich bylo několik stovek...
Já jsem taky za život viděl méně černochů, než bělochů, takže na základě toho mohu bezpečně říct, že černochů je méně? Opravdu mě tvoje logické pochody nepřestávají dojímat

Tolik tomu, že Asgardi mají malé lodě. Vůbec by mě zajímalo, odkdy velikost lodí nějak přímo souvisí s počtem posádky, myslím tedy ve scifi.
Evidentně jsi dostatečně inteligentní na to, aby ti došlo, že v SG kralují scénáristické pochody - měli jsme scénu, kde se Carterová procházela na palubě asgardské lodi nebo stanice a v pozadí byla hromada Asgardů. Jelikož jsme více takových scén neviděli, nemůžeme říct, jestli asgardské lodě ovládaly tisíce nebo desítky Asgardů; Prometheus taky jednou řídili jen dva lidi - podle tebe to možná znamená, že lidí je taky málo.
Trochu nespravedlivý, že srovnávat rasu, která...
Kdyby se klub jmenoval Kuře vs. Hroch, pořád se bude srovnávat kuře s hrochem, to je prostě zádání a když jsem příjdeš s tím, že to je nespravedlivý, tak to je poněkud OT, ne?
když by to bylo tak super si něco takovýho vyrobit, tak proč asg. v naší galaxii (vlastně ty který tu řešíme) nevymysleli nic proti replikátorům?
1. Dime dilatation device bylo asgardské.
2. Kdyby Asgardi vyhráli válku bez pomoci SG-1, scénáristi by nevěděli jak SG-1 zaimplementovat do jejich příběhu (to s tím, že Asgardy nenapadlo postavit pušku je jedna z nejdementnějších výmluv všech dob; to je jako kdyby si US Army do Iráku pozvala Křováky). Opět, vzhledem k tomu, že jsme z války viděli prd, nemůžeme vědět, jaké taktiky, strategie a bitvy jí obsahovaly, ale je tak nějak více logické, že jich bylo spíše více než méně.
3. Už jen to, že Asgardy napadlo udělat si strike team (byť možná s cizí technologií) ukazuje, že mají nějaké taktické myšlení a nenechali by se vraždit jako králíci. IMO to tak nějak popírá, že je během války s Replikátory nic nenapadlo.
4. Ono opět srovnávat Asgardy z 3. řady a Asgardy z 5. řady SGA je trochu mimo, mezitím se v hlavách scénáristů trochu jinak vyvinuli.
Shepp ukazoval tomu "mariňákovi" v Siege (part už nvm) galaxii Pegasus se slovy: toto jsou planety, které obývali či chránili Antikové a svítila celá galaxie
A proto je dneska všechny obývají
lidé, že? Antikové evidentně zabydleli galaxii lidma, ne sami sebou.