Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Další seriály Supernatural

Supernatural

Koho máte radši?

Deana
20
83%
Sama
4
17%

Celkem hlasů : 24

Příspěvek 22.1.2009 15:51:59
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

:rflmao: Jo, to je přesně to video. :D Jsou skvělí. :D Je taky zvláštní vidět, že Jensen ve skutečnosti mluví trochu víc klidně, má hlubší hlas a vůbec je úplně jiný. Oba jsou úplně odlišní. I když jak Jared oslovil Jensena "Dean", tak si říkám, že jsou do těch rolí nějak moc položení. :D

Toto je spoiler!!!:
O těch sympatiích, to není tak, že bych Deana neměla ráda. Naopak, miluju oba, ale asi by si měli uvědomit, že ten seriál je o bratrech, ne o trpícím Deanovi a sloupu Samovi. Kripke tedy říkal, že ty jejich role se otočily, že chtěli na Samovi ukázat, jak se jakoby mění do Deana, těmi zážitky a vším, co prožil, ale nemyslím si, že zatlačováním ho do pozadí toho dosáhnou. Moc se jim to (imo), nepovedlo. I když v prvních sériích řešili Sama a žlutookého démona, tak tam pořád Dean byl, nikdy se nestalo, že by v epizodě řekl dvě věty.
Ale co jsem se odvážila přečíst si pár spoilerů (kterým se jinak vyhýbám), tak by se to snad mělo nějak ustálit. Příští epizoda každopádně vypadá zajímavě, typický SN styl a to já ráda. :D
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 22.1.2009 16:08:15
Zizi Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

:write: :write: Presne tak, správny SN fanúšik má proste rád oboch bratov a aj keď možno jedného viac, tak proste neutláčať ani jedného :rflmao: Ja som spoileroidná, takže si tu budem dávať pozor, aby som niečo neprezradila - aj keď s mojou pamäťou sa toho báť nikto nemusí :rflmao:

Malinký spoiler 4x14
Toto je spoiler!!!:
no hej ďalšia epka bude zaujímavá aspoň ako to vyzerá so spoilermi. Sam a Dean budú stáť proti sebe. Fuu to bude paráda. Už sa teším. ;)

Klenotka:
ja mám práve okno ako svet - to kde ho oslovil Dean? :scratchanym:
Naposledy upravil Zizi dne 23.1.2009 09:20:31, celkově upraveno 1
I´m damn proud member of SheppofilclubObrázek
[img][images/thumbs/Zizi_sga-pbannerupr.jpg]http://i195.photobucket.com/albums/z158/Zitulik/sga-pbannerupr.jpg[/img]

Příspěvek 22.1.2009 16:46:20
General
General

Odpovědět s citací

Ono to tam není moc slyšet, je to hned na začátku, 2.33, musíš pořádně poslouchat, protože to tam zazní v pozadí a ne moc jasně. :)

Se Samem a Deanem na věčné časy a nikdy jinak? :D
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 22.1.2009 17:38:27
Zizi Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Klenotka :rflmao: :rflmao: a fakt ono to tam je :rflmao: ja umrem.

Jasne Sam and Dean - together and forever in my heart :love:
Alebo: V zdraví aj chorobe, bohatstve aj chudobe - LOL to už je iný príbeh :rflmao:
[img][images/thumbs/Zizi_sga-pbannerupr.jpg]http://i195.photobucket.com/albums/z158/Zitulik/sga-pbannerupr.jpg[/img]

Příspěvek 28.1.2009 01:51:41
General
General

Odpovědět s citací

412 (byla to dvanáctka :D)

Toto je spoiler!!!:
Ta scéna v baru mě úplně odrovnala :( Jak řekl, že to byl jeho bratr a on ho zabil a teď musí žít sám s vinou. :( A jak se na sebe Dean se Samem podívali. :(
Doufám, že Sam neudělá nějakou blbost. Nevím, proč Ruby pořád nutí jen Sama, copak neví, že s Deanem jsou silnější? A proč Dean nechce bojovat? Myslím, že boji se stejně nevyhnou a lepší bojovat s bratrem, než sám.
Samotná epizoda celkem neobvyklá, scéna s "chiefem" mě dostala :lol:
Ty pohledy, které na sebe hodili Sam s Deanem, jak si za pochodu vymýšleli, kdo jsou, když ne agenti FBI, to byla taky super scéna. :D

Příspěvek 28.1.2009 11:52:21
Lirael Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Není to 4x12? Nechci být rýpavá, jen jsem se lekla, že mi utekl nový díl :)

In My Time Of Dying jsem tam prvně zapomněla napsat...
Toto je spoiler!!!:
Ta černovlasá smrtka má být prý odkaz na Sandmana :) Bylo by to hezké, ale nějak se mi tomu nechce věřit.
I believe that when we leave a place, part of it goes with us and part of us remains...
Obrázek

Příspěvek 28.1.2009 13:08:57
Eleira Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak jsem učinila další ze svých životních rozhodnutí. Chystám se na tenhle seriál taky podívat, pže mě zaujal námět.
Naposledy upravil Eleira dne 02.10.2011 14:58:38, celkově upraveno 1

Příspěvek 29.1.2009 22:36:58
Zizi Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

:rflmao: :rflmao: Viem na čo narážate, ale ja som sem hodila spoiler a napokon som zistila, že som myslela trošku inú časť, na ktorú si musíme ešte počkať - zmiatlo ma to, lebo aj tam budú v oblekoch :heat: :rflmao:

Čo sa týka 4x12
Toto je spoiler!!!:
Táto epka bola úžasná a veľmi sa mi páčila. Žiadny anjeli ani nič čo by to tam kazilo (vlastne Ruby tam bola :scared:) Ale inak skvelá epizóda a veľmi sa mi páčili tie bratské momenty v izbe, keď sa rozprávali o starobe a na konci tie pohľady, keď Sam povedal, že sa ide prejsť - amen tma.

Už len pár hodín nás delí od 4x13
Toto je spoiler!!!:
a Deana v šortkách :heat: :rflmao:

Příspěvek 30.1.2009 17:44:08
General
General

Odpovědět s citací

Tak jsem zjistila, že Supernatural bude mít na FFku vlastní linii a to ještě celé dva dny! :yahoo:
8. a 9.7, a já budu doufat, že se tam nebude program moc křížit s mými přednáškami v SeriesConu :D
Pokud vás zajímá rozmístění, je tady:
http://www.festivalfantazie.cz/archiv/2009ff/program/rozmisteni_ff09.gif

A já si dělala hlavu, že jsem loni SN na FF prošvihla. :D

Příspěvek 30.1.2009 18:03:06
Lirael Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Tak to je skvělá zpráva :D Ono toho loni tuším stejně moc nebylo, jen pár přednášek v rámci MysteryConu... Ale zas jsem tam na SN poprvé narazila :D

Edit: Zdá se mi to, nebo se v promu na 4x15 opravdu ukázal Christopher Heyerdahl (to jsem zas jednou objevila Ameriku, co? :lol: )? Tak teď se na ten díl těším tím tuplem :D

http://www.youtube.com/watch?v=mdZbPOOP5Pc
I believe that when we leave a place, part of it goes with us and part of us remains...
Obrázek

Příspěvek 15.5.2009 15:19:22
Halajda Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Po tří-a-půl měsíčním pokoji zase trochu opráším...

Se Supernaturalem jsem se poprvé seznámil, když u nás Prima vysílala hluboko v noci první řadu. Už tehdy se mi seriál líbil, takže když jste tady v lednu začali plkat, nedalo mi to a začal stahovat první řadu.
Integrální součástí Supernaturalu (tedy aspoň donedávna) bylo i to hrůzostrašné vzrušení, takže za účelem prvotřídního zážitku jsem se koukal pouze v noci. Poslední dobou se už ale bohužel u seriálu nebojím... asi jsem už moc otrnul a taky těch lovů na baf-příšery dost ubylo.

Pro takovéhle věci byla zaměřená asi nejvíc první a druhá sezóna. Tam příběhová linie vyskočila jen jednou za čas a zbytek bylo nefalšované lovení duchů. Od třetí to začalo být o Lilith, Deanově odchodu do pekla a teď prozměnu o Lilith a Deanově návratu z pekla.
Tím nechci nic proti té příběhové linii namítat. Momentálně se ve válce Andělů a Démonů vyžívám a dokonce se mi i zamlouvá, jak ty anděly udělali. Proti zlu se totiž nedá bojovat naivním a bezbřehým dobrem a ani andělé nejsou dokonalí a bezchybní. (Aneb proč se mi líbí Smithovo Dogma...)
Chci prostě jen říct, že se mi místy chybí ta hororová atmosféra, která byla dřív.

Trochu škoda, že dlouhodobým démonům mění herce. Z pohledu seriálu to sice dává smysl, ale škodí to po stránce dojmu, protože mě ten nový herec prostě nepřesvědčí, že je to pořád ta stejná postava. Taková Ruby je perfektní příklad.

Včera večer jsem dokoukal předposlední díl čtvrté sezóny a dneska mě čeká finále... 8)
Intelligence has nothing to do with politics.
- Londo Mollari

Příspěvek 23.7.2009 09:43:02
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
Podle úruvky ze scénáře 5x01 se nám zase vrátí Meg... 8) Ale zase v jiném těle.
- Londo Mollari

Příspěvek 23.7.2009 11:59:55
Zizi Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Halajda:
Toto je spoiler!!!:
No hej má sa vrátiť a hrať by ju mala táto herečka
http://www.tvguidemagazine.com/supernatural/supernatural-brings-back-meg-1568.html

Okrem toho sa objavil rozhovor s Ericom Kripkem a je plný spoilerov lenže z vlastnej skúsenosti viem, že Eric rád rozpráva počas leta spoileroidné hlúposti, takže je dosť ťažké veriť všetkému čo v tomto rozhovore narozprával :D
http://www.tvguidemagazine.com/supernatural/supernatural-season-5-scoop-1763.html

Příspěvek 23.7.2009 20:31:07
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Trošku nedostatek, že v tom spoileru je vidět text toho odkazu... :lol: Nějak ten spoiler pozbývá na významu
- Londo Mollari

Příspěvek 24.7.2009 12:55:49
Zizi Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

LOL nuž čo už narobíme asi nikto nepočítal s tým, že v spoileroch sa budú dávať aj adresy :lol: :lol: ale aspoň to upozorňuje na spoiler :lol:

Edit: 10. august 2009
Táto správa ma straší už asi týždeň - Paris v SN (znie to ako nočná mora) :evil: Ja ju naozaj nemám rada :wall:
http://www.tvovermind.com/tv-news/supernatural-tv-news/details-on-paris-hiltons-supernatural-character-emerge/7515

PředchozíDalší

Zpět na Další seriály