Mě se hrozně líbí prezidentčino:
"Ne! Ne teď ani nikdy jindy. Slyšíte mě? Použiju každé dělo, každou bombu, každou kulku, každou zbraň, kterou mám včetně vlastních zubů, abych vás zničila. Přísahám! Přijdu si pro vás pro všechny!"
Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz |

stargate-hra.ic.cz
| Toto je spoiler!!!: |
| Viděl jsem hvězdu explodovat a rozptýlit stavební prvky Vesmíru. Základy jiných hvězd, planet, a nakonec i jiného života. Supernova. Čiré stvoření. Byl jsem u toho a chtěl to vidět. Být částí toho okamžiku. A víš, jak jsem vnímal jeden z nejkrásnějších jevů ve Vesmíru? Těmito směšnými rosolovitými bulvami na mé hlavě. Očima, které jsou navržené, aby vnímaly jen mizivou část EM spektra. Ušima, které slyší jen vibrace vzduchu. -Nás pět vás navrhlo tak, abyste byli co nejlidštější. Já nechci být člověk! Chci vidět paprsky gama, chci slyšet rentgenové paprsky, A chci... chci cítit temnou hmotu! Už chápeš absurditu mé existence? Ani nemohu tyhle věci pořádně vyjádřit, protože musím konceptualizovat složité myšlenky v této stupidní omezené mluvené řeči! Vím ale, že chci na věci dosáhnout jinak, než těmito chápavými tlapami. Chci cítit sluneční vítr supernovy proudící kolem mě. Jsem stroj. Mohl bych se toho dozvědět o tolik víc. Mohl bych toho mnohem víc zažít. Ale jsem uvězněný v tomhle absurdním těle! A proč? Protože si mých pět stvořitelů myslelo, že Bůh to tak chtěl. |
Kdyby po Minisérii nenásledoval seriál, byl by tohle asi vrchol nové Galacticy.
| Toto je spoiler!!!: |
| Cavil: FRAK! a zastřelí se, po tom co si myslí že ho FF podělali ... |
Roslinová: Kdyby jste se do sebe pustili, jsem si jistá, že by Pegasus zvítězil...
Adama: Tak o tom dost pochybuju.
.