Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Battlestar Galactica a Caprica Nejlepší hláška z BSG

Nejlepší hláška z BSG

Cyloni byli vytvořeni člověkem, stroje které měli pomoci lidem se vzbouřili...

Příspěvek 13.2.2009 17:48:57
pařan Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Mě se hrozně líbí prezidentčino:
"Ne! Ne teď ani nikdy jindy. Slyšíte mě? Použiju každé dělo, každou bombu, každou kulku, každou zbraň, kterou mám včetně vlastních zubů, abych vás zničila. Přísahám! Přijdu si pro vás pro všechny!"
Obrázek
Nová textová hra s tématikou stargate. Stargate Alternative stories
stargate-hra.ic.cz

Obrázek

Příspěvek 13.2.2009 20:28:37
Mark Jackob Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

To mě taky totálně rozsekalo... A ten nadupanej hlas. :yeah:

prostě SUPR :thumright:
STARGATE pre-Vates 01x16 První kontakt (30. 7. 2011)

"Matematika je jazykem géniů, ostatní jen opisují." - Vratislav Šembera

Příspěvek 14.2.2009 21:07:24
Fixda Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Tak z posledního dílu 415 byl super Cavilův "proslov":
Toto je spoiler!!!:
Viděl jsem hvězdu explodovat a rozptýlit stavební prvky Vesmíru. Základy jiných hvězd, planet, a nakonec i jiného života. Supernova. Čiré stvoření. Byl jsem u toho a chtěl to vidět. Být částí toho okamžiku. A víš, jak jsem vnímal jeden z nejkrásnějších jevů ve Vesmíru? Těmito směšnými rosolovitými bulvami na mé hlavě. Očima, které jsou navržené, aby vnímaly jen mizivou část EM spektra. Ušima, které slyší jen vibrace vzduchu.
-Nás pět vás navrhlo tak, abyste byli co nejlidštější.
Já nechci být člověk! Chci vidět paprsky gama, chci slyšet rentgenové paprsky, A chci... chci cítit temnou hmotu! Už chápeš absurditu mé existence? Ani nemohu tyhle věci pořádně vyjádřit, protože musím konceptualizovat složité myšlenky v této stupidní omezené mluvené řeči! Vím ale, že chci na věci dosáhnout jinak, než těmito chápavými tlapami. Chci cítit sluneční vítr supernovy proudící kolem mě. Jsem stroj. Mohl bych se toho dozvědět o tolik víc. Mohl bych toho mnohem víc zažít. Ale jsem uvězněný v tomhle absurdním těle! A proč? Protože si mých pět stvořitelů myslelo, že Bůh to tak chtěl.
www.familyguy.cz

www.americandad.familyguy.cz

Příspěvek 25.2.2009 20:50:16
šAshrak Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Tak dle mého je nejlepší Leeho proslov z 3x20 Crossroads, Part II (Ten je výborný jak v originální verzi, tak v lehce upravené Blančině verzi)

Lee: Did the defendant make mistakes? Sure, he did. Serious mistakes. But did he actually commit any crimes? Did he commit treason? No. I mean, it was an impossible situation. When the Cylons arrived, what could he possibly do? What could anyone have done? I mean, ask yourself, what would you have done? What would you have done? If he had refused to surrender, the Cylons would've probably nuked the planet right then and there. So did he appear to cooperate with the Cylons? Sure. So did hundreds of others. What's the difference between him and them? The President issued a blanket pardon. They were all forgiven. No questions asked. Colonel Tigh. Colonel Tigh used suicide bombers, killed dozens of people. Forgiven. Lieutenant Agathon and Chief Tyrol. They murdered an officer o­n the Pegasus. Forgiven. The Admiral? The Admiral instituted a military coup d'etat against the President. Forgiven. And me? Well, where do I begin? I shot down a civilian passenger ship, the Olympic Carrier. Over a thousand people o­n board. Forgiven. I raised my weapon to a superior officer, committed an act of mutiny. Forgiven. And then o­n the very day when Baltar surrendered to those Cylons, I, as Commander of Pegasus, jumped away. I left everybody o­n that planet alone, undefended, for months! I even tried to persuade the Admiral never to return. To abandon you all there for good. If I'd had my way, nobody would've made it off that planet. I'm the coward. I'm the traitor. I'm forgiven. I'd say we're very forgiving of mistakes. We make our own laws now, our own justice. We've been pretty creative at finding ways to let people off the hook for everything from theft to murder. And we've had to be. Because... Because we're not a civilization anymore. We are a gang. And we're o­n the run. And we have to fight to survive. We have to break rules. We have to bend laws. We have to improvise. But not this time, no. Not this time. Not for Gaius Baltar. No. You, you have to die. You have to die, because... Well, because we don't like you very much. Because you're arrogant. Because you're weak. Because you're a coward. And we the mob, we want to throw you out the airlock because you didn't stand up to the Cylons, and get yourself killed in the process. That's justice now. You should've been killed back o­n New Caprica, but since you had the temerity to live, we're gonna execute you now. That's justice! This case... This case is built o­n emotion. o­n anger, bitterness, vengeance. But most of all, it is built o­n shame. It's about the shame of what we did to ourselves back o­n that planet. And it's about the guilt of those of us who ran away. Who ran away. And we are trying to dump all that guilt and all that shame o­nto o­ne man, and then flush him out the airlock and hope that that just gets rid of it all. So that we can live with ourselves. But that won't work. That won't work. That's not justice. Not to me. Not to me.
The Lost Doctors

Není to úchylný, je to jen Pomeranč.
-Charlie Crews

Příspěvek 25.2.2009 21:51:39
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Krásný to proslov.

Další kterej se mi líbí je:
Adama: Are they the lucky ones? That's what you're thinking, isn't it? We're a long way from home. We've jumped way beyond the Red Line into uncharted space. Limited supplies. Limited fuel. No allies. And now no hope! Maybe it would have been better for us to have died quickly back on the colonies with our families instead of dying out here slowly in the emptiness of dark space. Where shall we go? What shall we do? "Life here began out there". Those are the first words of the sacred scrolls. And they were told to us by the Lords of Kobol many countless centuries ago. And they made it perfectly clear that we are not alone in this universe. Elosha, there's a 13th colony of humankind, is there not?
Priest Elosha: Yes. The scrolls tell us a 13th tribe left Kobol in the Early Days. They traveled far and made their home upon a planet called Earth, which circled a distant and unknown star.
Adama: It's not unknown. I know where it is! Earth - the most guarded secret we have. The location was only known by the senior commanders of the fleet, and we dared not share it with the public. Not while there was a Cylon threat upon us. For now we have a refuge to go to. A refuge that the Cylons know nothing about! It won't be an easy journey. It will be long and arduous. But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
Galactica Crew: So say we all!
Adama: So say we all!
Adama: So say we all!
Adama: So say we all.
Priest Elosha: So say we all.

Příspěvek 20.3.2009 23:27:55
Radooz Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Mark Jackob: tak tohle je taky můj nejoblíbenější proslov :ok: Kdyby po Minisérii nenásledoval seriál, byl by tohle asi vrchol nové Galacticy.

Jinak oblíbená hláška je:
Adama: They better start havin´ babies.
Tigh: Is that an order?

A druhá nejlepší je od Anderse, když ho Kara zachránila z Capricy (S2E20 - Lay Down Your Burdens part 2): Hey, you don´t have to get me drunk, I will sleep with you, OK? I figure out I owe you one... :rflmao:

Příspěvek 21.3.2009 00:56:26
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Teďka sem si uvědomil novou hlášku:
Adama: To the Galactica, the best ship of the fleet!

Příspěvek 21.3.2009 03:44:58
šAshrak Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Teďka jedna z posledního dílu...

Toto je spoiler!!!:
Cavil: FRAK! a zastřelí se, po tom co si myslí že ho FF podělali ...
The Lost Doctors

Není to úchylný, je to jen Pomeranč.
-Charlie Crews

Příspěvek 12.7.2009 11:42:34
Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

02x11:
Roslinová: Kdyby jste se do sebe pustili, jsem si jistá, že by Pegasus zvítězil...
Adama: Tak o tom dost pochybuju.

Nebo tak nějak to bylo :-).

Příspěvek 23.7.2009 11:44:24
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

A, tak jsem si zkouknul díl Downloaded a tam jsou dvě skvělý hlášky
D'anna: Caprico vážně nevíš o co jde. potřebuje tvou pomoc. Jestli ji rychle nesrovnáme, nejspíš půjde k ledu.
Caprica six: Uložit natrvalo její vzpomínky? To nemyslíš vážně?
Head Baltar: Milý způsob řešení emocionálních problémů. Dalo by se říct nelidský. Vlastně to ste.

:D :D :D
Dokonalý. A ten jeho výraz.
Caprica six: Měl dům na útesu nad jezerem. Milovala jsem ten výhled. Slunce na hladině. Nejhezčí místo ve vesmíru.
Head Baltar: Ano, kouzelné. Škoda že jste tam hodili atomovku.

:D :D :D
Taky prarádní hláška.

Příspěvek 23.7.2009 11:47:17
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

"Můj děda byl transformátor." ožralej Saul Tigh. Z tohodle jsem fakt nemohl :rflmao:
Podpis byl odstraněn z důvodu porušování pravidel.

Příspěvek 23.7.2009 11:58:40
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

:rflmao: :rflmao:
Jo tahle hláška je doknalá. Díky žes ji připoměl.

Příspěvek 23.7.2009 16:02:40
Skot Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

hlášky Head Baltara jsou stejnak nejlepší xD
Owensův Zákon:
Jste-li dobří, hodí vám na krk veškerou práci. Jste-li opradu dobří, dokážete se jí zbavit.

Butnerův zákon:
Kdo se směje naposled, má dlouhé vedení.

Příspěvek 23.7.2009 16:26:47
JuRas Uživatelský avatar
Natrvalo vypovězený uživatel
Natrvalo vypovězený uživatel

Odpovědět s citací

Prostě:

Přemýšlím, co Gaeta udělá.
Tobě nechá useknout nohu.
[img][./images/thumbs/]http://evi.ic.cz/foto/Aurora_13_Back_podpis.jpg[/img]

Příspěvek 23.7.2009 19:17:15
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Jo JO nebo:
Předstíráš strach a škrábnout se nehtem, když se tříští sklo o zeď. Si opravdu dobrá. Ale já sem lepší

PředchozíDalší

Zpět na Battlestar Galactica a Caprica