Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Heroes Heroes

Heroes

seriál o superhrdinech bez pláštěnek a typicky praštěných comicsových zápletek, kombinace díky níž se neodlepíte od obrazovky...

Příspěvek 02.5.2009 08:14:41
rossi001 Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

to je ta ledova tracy?z ledu voda?
" IMMORTALITY "

Příspěvek 02.5.2009 08:32:43
Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

Podle spoilerů ano, ale scénaristé Heroes jsou známí tím že občas vypustí nějáký lživý spoiler.

Příspěvek 02.5.2009 10:54:32
Proche Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Vanguard: jejda...jsem si ani nevsim :D
Add depth to your life

Příspěvek 02.5.2009 10:58:56
Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

Třeba ten že se měl v posledním díle objevit Claude, ad.

Příspěvek 02.5.2009 11:47:24
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

kdo je claude?haitan?
" IMMORTALITY "

Příspěvek 02.5.2009 11:57:34
Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

Přece invisible man.
Obrázek

Jinak známý také jako Dr. Invisible, znalci pochopí ;) :lol: .

Příspěvek 02.5.2009 18:09:27
gravidus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Ta Tracy vlastně nemusí bejt Tracy, nýbrž třetí z naklonovaných děvčat, dosud neviděná Barbara :) Každopádně je to nejhezčí baba v seriálu (narozdíl od nánoidní "Kléééér", takže jsem rád že zůstává, ať už v jakékoliv roli :)

Příspěvek 02.5.2009 18:21:00
Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

No hodně lidí nadává že Ali Larter je příšerná herečka, no jsem rád že nejsem jediný kdo si myslí opak :).
Tak Claire byla ve čtvrté volume náhodou dobrá, konečně jí napsali pořádně a ne jako v druhé a třetí V. Ach jo, ale toho HRG(kdo neví, tak je to Noah) píšou strašně blbě. On je vždycky nejdřív taková svi*e, na začátku každé série, no a až pak se z něj stává charismatická postava. V posledních dílech V3 jsem ho přímo žral, na začátku V4 jsem si jen říkal: "Co to s ním provedli?"
Teď ale doufám že pokud se Sylar vrátí, nebudou z něj chtít udělat klaďáka. Na začátku V3 to bylo sice pěkné, ale když se přidal k Pinehearst a začala s ním manipulovat Elle... :evil:

Příspěvek 02.5.2009 18:28:29
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak já si myslim, že Clair píšou blbě už úplně od začátku... A Benetta píšou dobře, on nikdy neni svině, on se tak jenom musí chovat, ale to je jedno.... Aspoň že u Ali A. se shodneme :D

Příspěvek 02.5.2009 18:47:36
Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

Já jsem Claire nikdy neměl moc rád. Vždycky jsem se divil jak si jí někdo může oblíbit, to jsem pochopil až v posledních několika dílech :) . Prostě od té doby co utekla s Nathanem do Mexika je taková... jiná :lol: .

EDIT: k tomu Bennetovi: Jo, ale vždycky tak do půlky V je mi takový... nesympatický ;) .

Příspěvek 03.5.2009 22:14:22
Ralen Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Ivory píše:
...A nová Nicky se schopností se přeměnit na vodu,nic moc.

Možná nic moc, ale co je důležitý - nemůže se vodovodnim potrubim protáhnout oblečená. :twisted:
Obrázek

Příspěvek 10.5.2009 16:58:29
Allerlei Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

No, hlavně doufám, že se to nějak vyvrbí s Hirem, protože je sice hezké, že mu vrátili schopnost přes malýho Matta, ale pokud ji nebude moci používat/zemře, tak u mně mají scénáristé velkou černou tečku XD

A Noah je skvělý :lol: Jedna z těch postav, u které nikdy nevíte, jak se zachová :lol:
I'm Dr. Rodney McKay. Difficult takes a few seconds. Impossible, a few minutes.

Příspěvek 18.5.2009 21:44:14
Fixda Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Tak jsem to dokoukal, a vážně nevím, jestli ještě vydržím další řadu...
www.familyguy.cz

www.americandad.familyguy.cz

Příspěvek 19.5.2009 07:22:24
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

no byl to uz zaber,ale koncem rady se zlepsili zaclo to byt podstatne zajimavejsi a temnejsi,ja myslim pokud budou pokracovat scenaristi z 1 serie tak nemam strach
" IMMORTALITY "

Příspěvek 19.5.2009 20:22:53
Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

A co že zrovna běží na TVP1? :lol:

Příspěvek 21.7.2009 21:52:35
Ivory Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

deleted
Naposledy upravil Ivory dne 17.9.2009 16:07:29, celkově upraveno 1
Obrázek
Fly High My Friends, Bob Stencil.

Příspěvek 21.7.2009 21:55:15
JuRas Uživatelský avatar
Natrvalo vypovězený uživatel
Natrvalo vypovězený uživatel

Odpovědět s citací

Mně se tedy konec 3. řady líbil... kult? Vždyť známky v USA s tímto motivem jsou už nějakej rok :lol:
[img][./images/thumbs/]http://evi.ic.cz/foto/Aurora_13_Back_podpis.jpg[/img]

Příspěvek 21.7.2009 22:12:12
Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

Tak druhá polovina třetí řady, si myslím, že Heroes trošku zachránila. Hlavně ten konec byl dobrý, i když měli spíš ukázat tu bitvu Sylar vs. Nathan a Peter. Čtvrtá řada má velký potencioná, možná se vrátí i Sylar Senior :-). Jenom doufám, že ten návrat k první sérii nebude zase jako v prvním díle čtvrté kapitoly: dát každé postavě deset minut a šlus.

Příspěvek 26.7.2009 21:53:38
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

http://io9.com/5322955/heroes-panel-shows-that-theres-life-lipstick-lesbianism-in-the-old-show-yet

Tak to vypadá, že se na Heroes asi začnu znova dívat, podle té synopse se z toho stane maximální trashová parodie :lol: Lesbian kiss! Tattooed villains! Carwash assassination!!
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Příspěvek 01.9.2009 15:53:46
Siria Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

S tímhle seriálem jsem tak trošku pozadu :D Právě jsem dokoukala druhou řadu a musím říct, že ač slabší než první, líbila se mi, zvlášť pak některé scény,
Toto je spoiler!!!:
skvělý byl například Noah v papírně na začátku série (starým způsobům se těžko odnaučuje) :D
. Matt se taky vytáhl. Sureshe jsem docela litovala, chudák pomalu nevěděl, čemu má věřit. Líbila se mi linie s Mattem, to jak se jeho schopnosti rozvinuly a on je začal zneužívat. Konečně to nebyl takový stoprocentní dobrák. Peter docela zklamal, i když v závěru se vytáhl.
Kdo mě tam ale vážně, vážně štval, byl Alejandro a hlavně Maya. Když se k nim přidal, celou dobu jsem se modlila, ať ji už konečně zabije.
Toto je spoiler!!!:
Nakonec zabil, ale přehnaně ochranitelského Alejandra. Když pak na konci odpráskl i ji, jen jsem zvolala konečně!. A byla jsem pěkně vytočená, když ji vzápětí oživili. Linie Hiro a Kensei byla pěkná, a byla jsem mile překvapená, když se Kensei/Adam objevil, byť jako hlavní zápor série. Nathan, jak jsem ho v první sérii moc nemusela, se vytáhl. A s Mattem tvořili docela dobrý tým :D "Nejsem náklaďák, Parkmanne!" byla úžasná scéna. Claire mě taky štvala, i když už jsem si na to její "v jedné epizodě něco slíbím, abych to v té další porušila" pomalu zvykla. Překvapilo mě, když se na konci zjistilo, že ona, Kensei a Peter jsou de facto nesmrtelní. Na to můžu jen říct: Proč ona??? DLa mi bylo líto, stejně jako Niki. Micah byl s tím svým neustálým "hraním na hrdinu" už otravnej. Monica naproti tomu byla dobrá postava, stejně jako Elle. Angelinu Petrelli bych jako obvykle vraždila, zvlášť na konci "Ano, já vím, byla to nutnost." Ten konec mě dost naštval, já se těšíla, že to Nathan prozradí. a zrovna když se to chystal říct, tak... grrr! Noah byl vlastně celkově dost dobrej. To jeho "Ale dopr..." když se probudil v sídle Společnosti. A ta nabídka, co mu udělali... fakt mi ho bylo líto. Sylarovo závěrečné "I am back!" mě dostalo. Že by návrat k tomu starému dobrému (fajn, tak teda zlému) Sylarovi? Hirovo "Flying man pro mě bylo takovou pěknou, nostalgickou připomínkou starého dobrého Hira z první série, naivního, nadšeného svými schopnostmi. Zkrátka moc pěkný konec, jen to, že jim "stará generace" zabránila jim to prozradit, to pokazilo. Ale bez toho by to nejspíš nebyli Heroes.
"Mohu žít bez rodiny, svých přátel, ale nikoli bez chrta." beduinské rčení

Rekord v Battle Tower: Diamond - 46
Platinum - 20

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek - help these little guys hatch by click :-)

Příspěvek 03.9.2009 15:10:40
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Siria: Hele jako.. Angelu mě nezdrbávej.. moje nejoblíbenější postava..zkrátka mrcha :D

Přeji příjemný zážitek se třetí sérií, i když první půlka... no koukni a zhodnoť...

Vlastně ani nevím jestli na čtvrtou sérii začnu koukat.. já to řikal i po druhý sérii že s heroes končim ale nikdy jsem to nevydržel...

Příspěvek 22.9.2009 16:29:01
spike kree Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak heroes příjemně překvapili.. úvodní dvojdíl byl skvěle udělán, T-bag hraje skvěle, Hiro udělal skvělou věc jenž vynahradila Andovi všechno co kvůli němu prožil a s Claiřina nejlepší kámoška běhá od davida duchovnyho k ní na pokec, potom Sylar/Nathan ujde, ale lepší je dvojice Sylar a Matt.... skvělej díl jež po strašné 3 sezoně s tím hnul, asi to vyházení na konci 3 serky obstálo, velmi povedené, a pak jako třešnička Benet a Tracy.... opravdu povedlo se, stejně i jiné začátky byli skvělé, matka, tbbt, castle atd... vypadá to na dobrou sezonu-.,..
To never die.... and to conquer all. That is winning

If you enter a room intending to assassinate someone, and there is a treecat in the room, either abort your mission immediately, or switch to nuclear weapons.

Příspěvek 22.9.2009 16:38:15
Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

Sakra, to už to vyšlo já myslel, že až příští týden. Okamžitě sosám! :lol:

Příspěvek 23.9.2009 19:54:00
Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

Nový díl opravdu mile překvapil, ale jelikož já jsem tvůrcům Heroes věřil (asi jako jediný na tomto fóru), nepřekvapil mě tolik, aby mi vyrazil dech. Na nějáké hodnocení je ale asi ještě brzo. Třetí série také začínala zajímavě a jak to nakonec dopadlo...
Po tomhle jsem si ale jistý, že tenhle seriál si cenu za nejlepší efekty zaslouží, i když jich tam moc není.

Příspěvek 23.9.2009 20:24:36
Eleira Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

I mě příjemně překvapil nový díl. Jsem ráda, že jsem na seriál po třetí sérii nezanevřela a dala mu ještě šanci. Uvidíme, co nám ukáže zbytek série, ale úvodní dvojdíl byl super.
Líbil se mi hlavně Sylar otravující Parkmana. Takový psycho. Fakt pěkný. :lol:

PředchozíDalší

Zpět na Heroes