Já to říkám a beru tak, že nemusí vyhrát, jsem rád, že tam jsou především mladý kluci z extraligy (Štěpánek), kterejm se otvírá aspoň cesta někam jinam, můžou nabírat zkušenosti... Osobně si myslim, že právě Štěpánek je skvělej brankář, jenom zatím mladej a vyklepanej... V zápase s Finskem bylo vidět, že to psychicky neunesl... A je jasný že Růžička Mensatora nenasadí, protože mu vychytal slavii

Každopádně tohle beru jako úspěch pro ty mladý kluky a fandím jim, osobně si myslim, že Štěpánek půjde do NHL až mu skončí smlouva ve Vítkovicích...dle mého se ukázal dobře.. i dneska měl spoustu pěknejch akcí...
Každopádně bylo vidět, že se nám nehrálo dobře.. Nechápu co tam pořád pískali, dementi největší... Jako tohle neni fotbal aby vodpískali každou hovadinu, bože maj chrániče a když už pískaj i bodychecky za "hrubost" bože. nevím co tam ty rozhodčí čekaj, líbačku??..

škoda mluvit..
Takže já to neberu tak že bych na ně nemohl být pyšnej, jsem na ně pyšnější než na dementní fotbalisty... Tady dávaj aspoň příležitost mladejm.. v nároďáku ve fotbale by hrál ještě Panenka kdyby neměl artrózu.. 10 let tam sleduju ty samý (a mě už dost protivný) ksichty...
Tak a kdo vyhraje, typuju to na Rusáky, zborná je našlapaná i bez Ovečkina.. Rozdíl je ale komu to přeju, no neni to lehký, nikdo extra sympatickej tam nezůstal, ale asi těm Švédům, právě proto, že nás porazili... Kanada FUJ! USA JEŠTĚVĚTŠÍFÚÚJ!!!