Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kecárna Co se jinam nevešlo Sportovní události

Sportovní události

diskutujte o všem a o ničem

Příspěvek 25.4.2009 09:48:00
HAck Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Normálně jsem byl včera hodně překvapen, jak to je se Slováky špatné. Ti budou rádi za osmifinálovou skupinu.
Mr. Franz I think careers are a 20th century invention and I don't want one.

Příspěvek 25.4.2009 09:54:27
Foo Fighter Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Prvé 4 minúty som bol s hrou našich spokojný. Potom prestali hrať. Naši si to vlastne zdramatizovali sami, Maďari nehrali vôbec nič. Ja sa teraz bojím Kanady a dúfam, že nedostaneme príliš veľký debakel...

Příspěvek 07.5.2009 19:50:50
gravidus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Doufám, že pořádně fandíte.. :wink: :)

Příspěvek 07.5.2009 20:33:41
JaneDoe Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Fandím, fandím, ale po první brance jsem se rozhodla počkat si na konec v jiné místnosti sedíc u počítače. Bojím se, že jsou Švédi ve formě.Pořád ale doufám.... :roll:
Šťastný není ten, kdo se druhým zdá, šťastný je ten, kdo se sám pokládá za šťastného. (Seneca)

Příspěvek 07.5.2009 20:38:02
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Hmm já se jdu dívat na Ano šéfe, řekl bych že je to lepší než sledovat ty dementní rozhodčí... Američani nás měli vždycky rádi a pak tu chtěj radar zmrdi!! :palka:

Příspěvek 07.5.2009 20:46:02
Ice Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

:hmmm: Tak potom co předvádí rozhodčí si myslím že by to lépe odpískal i rozhodčí z okresního přeboru žáčků :roll: Si říkám jestli není do příbuzna s tím ... co včera pískal ligu mistrů :palka:

Příspěvek 07.5.2009 20:47:53
HAck Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

To je konec fakt. Letošní šampionát je o ničem. Rok od roku horší, rozhodčí pískají, jak kdyby se hrály šachy, když někdo upadne, hned je to faul. Štěpánek hrůza, ty dva góly jsou jeho, Jágr má osobku, Hemský nehraje nic celé MS akorát druhá lajna je ok. Pochybuju, že to nějak uhrajem. Ještě chvilku a budeme na pozici Slovenska, zatím ještě Bělorusko a spol. porazit dokážeme, ale proti silnějším soupeřům není šance. Je to smutné, ale i Lotyši dokážou hrát s Kanadou lépe než my. Hold doby, kdy jsme mohli být aspoň na něco pyšní jsou pryč. Ale co, furt je tu třetí třetina a já budu stále věřit.

btw. pochybuju, že byl Hadamczik horší trenér než Růža. Růžička, který v době úspěchů měl k dispozici kvůli výluce NHL to nej, měl práci jednoduchou. Ale to co jsme uhráli v Rize by on nikdy neukoučoval.

Příspěvek 07.5.2009 21:37:26
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Já to říkám a beru tak, že nemusí vyhrát, jsem rád, že tam jsou především mladý kluci z extraligy (Štěpánek), kterejm se otvírá aspoň cesta někam jinam, můžou nabírat zkušenosti... Osobně si myslim, že právě Štěpánek je skvělej brankář, jenom zatím mladej a vyklepanej... V zápase s Finskem bylo vidět, že to psychicky neunesl... A je jasný že Růžička Mensatora nenasadí, protože mu vychytal slavii :D :D

Každopádně tohle beru jako úspěch pro ty mladý kluky a fandím jim, osobně si myslim, že Štěpánek půjde do NHL až mu skončí smlouva ve Vítkovicích...dle mého se ukázal dobře.. i dneska měl spoustu pěknejch akcí...

Každopádně bylo vidět, že se nám nehrálo dobře.. Nechápu co tam pořád pískali, dementi největší... Jako tohle neni fotbal aby vodpískali každou hovadinu, bože maj chrániče a když už pískaj i bodychecky za "hrubost" bože. nevím co tam ty rozhodčí čekaj, líbačku??.. :roll: škoda mluvit..

Takže já to neberu tak že bych na ně nemohl být pyšnej, jsem na ně pyšnější než na dementní fotbalisty... Tady dávaj aspoň příležitost mladejm.. v nároďáku ve fotbale by hrál ještě Panenka kdyby neměl artrózu.. 10 let tam sleduju ty samý (a mě už dost protivný) ksichty...

Tak a kdo vyhraje, typuju to na Rusáky, zborná je našlapaná i bez Ovečkina.. Rozdíl je ale komu to přeju, no neni to lehký, nikdo extra sympatickej tam nezůstal, ale asi těm Švédům, právě proto, že nás porazili... Kanada FUJ! USA JEŠTĚVĚTŠÍFÚÚJ!!!

Příspěvek 08.5.2009 15:36:25
Foo Fighter Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Osobne fandím tento rok výnimočne Kanade. Za zápas so Slovenskom.
P.S.: Obvykle fandím Rusom.

Příspěvek 08.5.2009 16:23:38
HAck Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

http://hokej.cz/index.php?lng=CZ&webid=499&id=43719&view=clanek

Výborný článek. Stojí za přečtení.

Příspěvek 08.5.2009 17:29:25
Daedalos304 Uživatelský avatar
Major General
Major General

Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací

tak myslím že s článkem můžeme jen souhlasit ať už hokej či fotbal...poslední dobou se z toho stává čím dál tím větší hrůza...

Příspěvek 08.5.2009 18:08:02
Pomeranc Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Z duše ten článek nenávidím už jen proto, že na něm může být ždibek pravdy. Výsledek národního týmu závisí na mnoha faktorech. Tyhle novináře zajímají jenom výsledky, sám to v tom článku přiznává. Pak už stačí chytře využít nějaké ty statistiky a je na světě článek s takovou katastrofickou atmosférou, že by se za to nemusel stydět ani Roland Emmerich. :roll: Kdyby se nám tam podařilo ty dva góly z brankové čáry protlačit a nakonec postoupit, vznikl by článek zase úplně jiný.
[img][http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg]http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg[/img]

Pomerančova videotéka.
CustomCovers - vaše DVD obaly

Příspěvek 08.5.2009 18:10:45
Skrejm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Nemluvě o minimálně dvou tyčkách. :wink: Prostě jsme letos měli smůlu.
"Science has made us gods even before we are worthy of being men." -- Jean Rostand - French biologist (1894 - 1977)

[img][http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg]http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg[/img]

Příspěvek 08.5.2009 18:35:50
Daedalos304 Uživatelský avatar
Major General
Major General

Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací

mno ale musím na obranu švédů zase říct že oni měli taky dost smůli taky nám mohli dát o hodně víc gólů....

Příspěvek 08.5.2009 19:24:01
LAZYjohn Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Já hodnotím MS09 docela pozitivně. Udělalo se to na co neměla fotbalová reprezentace "koule" a to je mladý tým. Nečekal jsem zázraky ale hráli pěkný hokej. :-) Třeba první třetina se Švédy byla moc pěkná. Měli jsme hodně smůly. A "skvělý" rozhodčí udělal taky svoje.
When we cease to make mistakes, that is the moment when we cease to be.

PředchozíDalší

Zpět na Co se jinam nevešlo