Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kecárna Hry Hráčské excesy

Hráčské excesy

počítačové, konzolové, deskové a další hry

Příspěvek 22.4.2009 14:16:23
Ivory Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Tohle by měl být topic o blbostech a šílenostech z hráčského světa.
Stala se vám nějaká vtipná příhoda,podělte se zde s ní,nebo vás napadá něco vtipného s hráčskou tématikou,tak to sem taky hoďte.Rád bych,abyste sem napsali,jestli takové téma vítáte a samozřejmě vaše poznámky k němu a k obsahu.

Začínám malým textem,který jsem našel v nejstarším českém časopise o počítačových hrách.Jsem si jistý,že vás pobaví stejně jako mě.

Několik užitených rad pro hráče,kterým patří svět (teda ten počítačově virtuální.

1.Klíče od jeskyně,případně od bytu odevzdejte poštákovi,aby vás pořád nezdržovalo každodení vstávání od počítače a otevírání dveří,když vám nese balík s novými hrami.
2.Spánek omezíte nebo zcela zrušíte vypitím 10-15 litrů Coca-Coly za den.
3.Srdce,které u jedinců může časem vykazovat sníženou funkčnost,posílíte elektrickým šokem zhruba 120 až 150 voltů,později je vhodné napojit se rovnou na síť.
4.Je vědecky dokázáno,že auto-sugesce zlepšuje kondici,ba dokonce léčí.Proto místo sportování hrajte hry se sportovní tématikou a pevně věřte,že budete fit.Výsledek předčí vaše očekávání.
5.Při obtížích nebo bolestech rukou používejte nášlapné joysticky.
6.Při únavě očí je vhodné propláchnout je Colonem nebo Descalenem,poté dosucha vytřít froté ručníkem.
7.Zkušenosti a praktiky získané z her používejte stejně tak v reálném životě (pokud se teda do něho vracíte).
8.Knoflík VOLUME (to je prý hlasitost,říkal můj osobní překladatel) na vašem monitoru nebo zesilovači mějte vždy na MAX.Někteří sousedé si možná budou stěžovat,ale věřte,že se stejně nakonec odstěhují.To mám vyzkoušeno - ve svém patře bydlím sám.
9.Trápí vás slunce,které neustále naplno svítí na váš monitor ?Ne,ne,filtr ani roleta není řešení.Nejlepší je rovnou zabetonovat okna.
10.Rozhodně se nenechte vyrušovat takovými nesmysli,jako jsou pocit hladu,nucení na toaletu,zvonění softwarové policie či vojenský odvod,Jediné,na co musíte reagovat,je nové číslo SCORE,které supluje i váš obanský průkaz.
Naposledy upravil Ivory dne 22.4.2009 15:29:58, celkově upraveno 3
Obrázek
Fly High My Friends, Bob Stencil.

Příspěvek 22.4.2009 14:33:55
scissors Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Taky mam něco.Je to o zavislosti na WoW.Docela me to pobavilo :D :D :D

Snažil sem se říct barmanovi,ať mi udělá 10 skleniček vody, a najednou sem zahlédl krásnou dívku, její oči pritáhli mou pozornost a dal sem se s ní do reči.
Potom co sme se pozdravili a trochu poklábosili, prohlédl sem si její veci ... oblečení

Ja : Pekný gatě, kdes je vzala ?
Ona : Mám je z města.
Ja : Stormwind ?
Ona :Ne, od H&M
Ja : H&M, to je ňáky nový dungeon
Ona : dung co ?
Ja : Zapomeň na to, je to aspoň epická věc ?
Ona : je to od Dolche&Gabana
Ja : Ne já myslel, je to fialové ?
Ona : Ne, nevidíš,že jsou modré ?
Ja : Oh, je to modré, shánim ňákou kůži
Ona : Cože kůži, si fetiš ?
Ja : Fet co ? Ne ja nedělám fishing

Dost dobře sem ji nerozuměl, ale chtěl sem s ni stravit noc, tak sem pokračoval.

Ona : Co teď ? pudem k tobě nebo ke mě ?
Ja : To záleží kam tě hodí heartstone
V tento moment smradlavý muž zakřičel do mého ucha : je tu problém pankáči ? nech moji holku napokoji

Zeptal sem se : je tenhle alík s tebou ? Ale než sem stihl dokončit otázku došel ke mě... cítil sem ve vzduchu honor, tak sem ho praštil.
2 rány byly pro něj dost aby lehnul.. Byl sem trochu zklamaný, že sem za to nedostal žádný honor, ale potom co mě obvinili z vraždy, to byla poslední věc,na kterou sem pomyslel
Najednou 4 hráči s guild tabardama prišli, a měli na nich nascriptovano "policie", a požádali mě ať jdu s nimi

Ja : policie ? vy ste noví na tomto serveru, ještě sem vaši gildu nevidel ?
P : Ha vtipálek co ?
Ja : Ne, zloděj.
P : dobře o tom si promluvíme na stanici
I : Stanice? to je pro 5 ? nebo co bych tam delal s takovejma lamama
P: Všechno bude v pořádku, následujte nás.
Pomyslel sem si proč se nezeptali někoho z JdH, pro to jejich malo-lvlovou hovadinu
Ale nechtěl se mi dát logout tak sem je následoval

Ja : máte partu ? invite. Ok teď, jak se tam dostanem ? Na mountovi nebo poletíme ?
P : následuj nás prosím !
Ja : ok dam si cígo a du afk + záchod.

Když sme dorazili,řekli ať si sednu, Řekl sem : na to neni čas, buffněte a dem! Ale jeden byl nasranej a řekl SEDNI. Tak sem si sedl

P : rádi bychom viděli vaše papíry
Ja : Ok, dejte trade
P : co máš za práci ?
Ja : Inženýr
P : jakej typ ?
Ja : specializace na výbušniny, bomby a granáty

Řekl něco týpovi z jejich guildy : řekni inspectorovi at zchekuje jeho byt.

P : co si chtěl na discotéce ?
Ja : měl sem moc věcí v bance tak sem chtěl něco prodat
Zase šepot : zavolej drogový team, pak si to s ním vyřídí

P : chcete někoho zavolat než vás dáme do cely ?
Ja : Ano, Dartha
P : Právník ?
Ja : Ne, můj vůdce
P : cože ? co mu chceš říct ?
Ja : Že přijdu pozdě do MC
P : hoďte ho do s ostatníma do detoxu
Přivedli mě do celi, kde další hráč seděl...

Ja : Co tu děláš ?
On : Chytli mě v lese, jak sem stahoval vlky
Ja : Chceš si zlepšit cooking skill ?
On : ne, sem leatherworker
Ja : Si mág ? Uděláš mi chleba a vodu ?
On : co s nima budeš dělat tady ?
Ja : Proč tady ? dám port orgri a du do MC

Příspěvek 22.4.2009 15:50:58
Ivory Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Když jsem u těch excesů,vzpomněl jsem si na jedno video,co jsem viděl před pár lety.

Někde se konala docela velká lan párty a v poměrně velkém sálu bylo hodně počítačů (každý si ovšem donesl svoje železo) a v tom sále byla tma (rozuměj,nebylo tam rozsvíceno,asi kvůli hráčské atmosféře).
A v té tm se najednou ozvalo ,,Cheater,cheater".Rozsvítili se světla,lidi se k tomu stolku a k tomu chlapíkovi šli podívat a ten vůl fakt hrál s cheaty.
Udělali s ním krátký proces,dva nabušení borci vzali jeho bednu a monitor,vyšli před budovu a tam oba předměty bez váhání hodili na beton a nakonec i toho kluka.

Cheatovat se někdy fakt nevyplatí.
Obrázek

Příspěvek 22.4.2009 16:38:53
Mjr. M. Kouba Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Myslíš tohle?
http://www.youtube.com/watch?v=OKwuBKiKzow
Obrázek

Příspěvek 22.4.2009 16:46:42
Daedalos304 Uživatelský avatar
Major General
Major General

Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací

tak to bylo drsný ... sice je to asi šílený ale tak trochu je mi toho kluka líto ikdyž hrál s cheaty což já osobně považuju za známku slabosti...

Příspěvek 22.4.2009 18:18:12
bob 1 Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Jako hráčský exces považuji v Call of Duty 2 "zápasy" ve kterých se hraje jen a pouze SaD (mnoho hráčů ani neví co to je a když jim řeknete že by také nebylo špatné SaR tak už tuplem neví co to je)
Bobe, dobrá rada a souhlasím že osvěta je důležitá, avšak umístění takové zprávy na fóru, které navštěvují osoby mladší 15 let, je dosti nevhodné, proto byla odstraněna. Jenda.SG-1LoLwut ale já si už nepamatuju co jsem v podpisu měl, škoda.

Příspěvek 24.4.2009 17:17:28
Princ Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Tak jedničku tu udělám za pár let a tu dvojku dělám teď pořád :yahoo:
1.Klíče od jeskyně,případně od bytu odevzdejte poštákovi,aby vás pořád nezdržovalo každodení vstávání od počítače a otevírání dveří,když vám nese balík s novými hrami.
2.Spánek omezíte nebo zcela zrušíte vypitím 10-15 litrů Coca-Coly za den.
StarGate Libertas(2.série)2x20http://ftltvshows.wordpress.com/category/stargate-libertas/1-serie-sgl/I have become your nightmare
Say good-bye to every thing

Příspěvek 24.4.2009 18:43:31
Major General
Major General

Odpovědět s citací

dávám ti tři dny a pak umřeš :rflmao:

Příspěvek 24.4.2009 19:47:39
Ivory Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Mimochodem,ten žebříček čítající deset bodů je z roku 1995.Protože mám starších Score doma několik,jsem zvědav,co ještě objevím.
Nemáte tip na podobný seznam rad pro hráče ?
Obrázek

Příspěvek 24.4.2009 21:22:37
Van Tom Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

btw k tomu chëaterovi, očividně to bylo v US, ale zdá se mi to nebo když se vrhnou na jeho kompa tak tam někdo řekne "tos přehnal!"?
nebo už sem blby z teho jak madari vali slovaky?
"It stopped..." Felix GAYta, our commander, who we beliave in

Příspěvek 25.4.2009 00:19:24
Air Force Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Daedalos304 píše:
dávám ti tři dny a pak umřeš :rflmao:

Psi a kočky chcípaj až po 15-ti dnech beze spánku ...

Jinak 20 bodů jak poznat, že to přeháníte s CS:
1.Opouštíš byt výhradně jen přes větrací šachtu.
2.Nevkročíš do bytu dřív,než tam hodíš flashbang.
3.Při každém kliknutí které uslyšíš se schováš, protože by to mohl být sniper.
4.Každý, kdo se zdrží na veřejných záchodech více jak minutu je označen jako camper.
5.Když se vzbudíš, snažíš se koupit zbraně.
6.Zemřeš asi 20krát za den.
7.V práci nebo ve škole mluvíš jenom o zbraních.
8.Když jdeš ráno z domu, vyrazíš se slovy "go go go".
9.Vždy, když se potkáš s šéfem, vyklouzne ti "Enemy spotted".
10.Když zpanikaříš, běžíš s nožem v ruce.
11.Když odhodíš špaček z cigarety, automaticky zakřičíš "fire in the hole!".
12.Když čekáš na autobus, stojíš za, pod nebo nad zastávkou.
13.Jdeš do práce nebo do školy s helmou a neprůstřelnou vestou.
14.U červeného kříže kladeš bombu.
15.Po každém napsaném odstavci vyměníš bombičku v peru.
16.Když jdeš za roh, zakřičíš "Storm the Front"
17.Skočíš z 5 metrové výšky, protože by trvalo dlouho slést a doufáš,že zbytek dne přežiješ i se 40% zdravím.
18.Když uvidíš nákupní vozík, hledáš klávesnici a písmeno "B", jako by jsi se chtěl dostat do BUY MENU.
19.Když chceš vyvětrat, rozstřelíš okno a divíš se, že střepy zůstávají i po delší dobu ležet na zemi.
20.Když ti ráno začne zvonit budík, zoufale hledáš Defusion Pack.
[img][http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg]http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg[/img]

Příspěvek 25.4.2009 13:58:08
Princ Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Jestli jsem pochopil tak 6tka je o tom, že umřeš jako za den že spadneš a děláš mrtvého to dělám pořád. a 8mičku tu dělám pořád a 20cítku jsem dělal tak před pár lety. a 14 to bych mohl udělat taky :rflmao:
6.Zemřeš asi 20krát za den.8.Když jdeš ráno z domu, vyrazíš se slovy "go go go".20.Když ti ráno začne zvonit budík, zoufale hledáš Defusion Pack.14.U červeného kříže kladeš bombu.
StarGate Libertas(2.série)2x20http://ftltvshows.wordpress.com/category/stargate-libertas/1-serie-sgl/I have become your nightmare

Příspěvek 25.4.2009 14:21:23
Major General
Major General

Odpovědět s citací

jho tak to zní zajímavě...hlavně ten s tím 40% zdravím :rflmao:

Příspěvek 25.4.2009 18:24:09
Ivory Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Mám jeden osobní exces,jestli to tak můžu nazvat.

Jednou,když jsem hrál Diablo 2,jsem se do toho tak zabral,že jsem si řekl,protáhnu si noc,stejně je druhý den sobota a já tak nemusím do školy.Začal jsem hrát tak v osm večer a končil kolem půl čtvrté.Šel jsem spát a za hodinu mě otec budil do školy,říkám si,jakto ?
Trochu jsem to popletl a on byl pátek a já musel pěkně nakráčet do praxe.
Obrázek

Příspěvek 25.4.2009 18:34:53
Major General
Major General

Odpovědět s citací

tak to musel být šok...

Příspěvek 25.4.2009 19:02:17
Ivory Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Vzpomněl jsem si teď na další věc,ale né z mého života.
Pamatujete si,jak před pár lety Score spolu-organizovalo překonání rekordu v kontinuálním hraní ?Pěti borcům se podařilo vytvořit rekord 100 hodin.Fungovalo to tak,že jsi musel hrát aspoň trochu aktivně,né jenom sedět u počítače a na každou hodinu jsi měl 5 minut přestávku.Ty přestávky sis mohl šetřit na jednu větší,ale to užbyla věc každého,jak si to rozvrhne.
Zajímalo by mně,jestli ten rekord někdo překonal a pokud ano,kolik hodin to dělá.

Score na tuto událost tenkrát dost vtipně reagovalo.Rozhodli se udělat rekord v nehraní.
Ten nehrající byl Ali (Tomáš Zvelebil) a moderátor Tukan (Mikoláš Tuček).Nakonec se to Alimu nepodařilo,ale dostal se na slušných 92 hodin.Ale ten herecký výkon člověka,který se pokouší to vydržet byl k popukání.
Naposledy upravil Ivory dne 31.12.2009 12:46:51, celkově upraveno 1
Obrázek

Příspěvek 25.4.2009 19:04:44
Mirek Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

lol takze tys ve ctvrtek od osmi do patku do pul ctvrty rano hral? a myslel sis ze je to misto z ctvrtka/patek patek/sobota lol tak to je dost kruty ja bych se asi nezved a este(kdybych byl na tvim miste)serval otce,proc me budi kdyz je sobota :D

ivory me predbeh.nenasel by se nakej zaznam jak u toho vypadli? u toho hrani a nehrani 100h? :D

Příspěvek 25.4.2009 20:15:25
Fixda Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Vzpomínám si, že kdysi v Levelu byly rady, co dělat po propařené noci, abyste fungovali ve škole/práci. Bylo to snad na 5 stran a obsahovalo to recenze různých povzbuzováků, kafí, deodorantů a podobně. Nejlepší byla ale rada na závěr - čisté slipy...

Jinak osobně jsem asi nikdy nehrál déle než tak do 2-3 do rána, a to ještě jenom na LANce s kámošema. Nicméně daleko horší je jít do šoly/práce po chlastačce do 5 do rána...
www.familyguy.cz

www.americandad.familyguy.cz

Příspěvek 25.4.2009 20:37:45
Ivory Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

deleted
Naposledy upravil Ivory dne 31.12.2009 12:47:26, celkově upraveno 1
Obrázek

Příspěvek 26.4.2009 08:48:14
Major General
Major General

Odpovědět s citací

když už mluvíš o té chlastačce sry za OT tak si zkus do 6 so rána pařit a pak jít v osm hrát fotbal :rflmao:

Příspěvek 26.4.2009 10:24:57
Dark Angel Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Když už jsme u OT -To jsou mi nějaké zkušenosti na 16letého člověka.....Pro tebe by alkohol měl být ještě dva roky zakázané slovo :rflmao: :rflmao:
Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat.

Mé Povídky ZDE

Příspěvek 26.4.2009 10:31:14
Fixda Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Neboj, to taky znám. Koordinace pohybů pak trochu vázne, že? :D
www.familyguy.cz

www.americandad.familyguy.cz

Příspěvek 26.4.2009 12:05:10
Mirek Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

no jako 16let je este v poho :D u nas ve tride sou takovy holdy co kourej a chlastaj a mozna i travu berou a to jim je 14-15 :D obcas mi tam jedna kr*va pride fakt zhujela a vsemu se jen smeje.propadla k nam do 7micki z 8micky a propadnout nemohla takze nic nedela ma petky a ted bude odchazet z5kama skoro samejma takze jeji vzdelani dodelana 7micka :D :D :D

Příspěvek 26.4.2009 12:18:02
Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

To je u nás na škole normální, oni nám tam vždycky šoupnou nějáké blbečky ze zvláštní školy. No, nejméně dvě 'holky' od nás ze třídy už měly sex a to jim tenkrát nebylo ani čtrnáct.

Příspěvek 26.4.2009 12:42:47
Princ Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

No já ve třídě taky mám pár spolužáku co už měly sex a některým nebylo ani čtrnáct let :hmmm: kam ten svět spěje no mě je patnáct sex je pro mě povolený ale kde někoho takového normálního na delší vážný vztah :scratchanym:

Další

Zpět na Hry