Tohle by měl být topic o blbostech a šílenostech z hráčského světa.
Stala se vám nějaká vtipná příhoda,podělte se zde s ní,nebo vás napadá něco vtipného s hráčskou tématikou,tak to sem taky hoďte.Rád bych,abyste sem napsali,jestli takové téma vítáte a samozřejmě vaše poznámky k němu a k obsahu.
Začínám malým textem,který jsem našel v nejstarším českém časopise o počítačových hrách.Jsem si jistý,že vás pobaví stejně jako mě.
Několik užitených rad pro hráče,kterým patří svět (teda ten počítačově virtuální.
1.Klíče od jeskyně,případně od bytu odevzdejte poštákovi,aby vás pořád nezdržovalo každodení vstávání od počítače a otevírání dveří,když vám nese balík s novými hrami.
2.Spánek omezíte nebo zcela zrušíte vypitím 10-15 litrů Coca-Coly za den.
3.Srdce,které u jedinců může časem vykazovat sníženou funkčnost,posílíte elektrickým šokem zhruba 120 až 150 voltů,později je vhodné napojit se rovnou na síť.
4.Je vědecky dokázáno,že auto-sugesce zlepšuje kondici,ba dokonce léčí.Proto místo sportování hrajte hry se sportovní tématikou a pevně věřte,že budete fit.Výsledek předčí vaše očekávání.
5.Při obtížích nebo bolestech rukou používejte nášlapné joysticky.
6.Při únavě očí je vhodné propláchnout je Colonem nebo Descalenem,poté dosucha vytřít froté ručníkem.
7.Zkušenosti a praktiky získané z her používejte stejně tak v reálném životě (pokud se teda do něho vracíte).
8.Knoflík VOLUME (to je prý hlasitost,říkal můj osobní překladatel) na vašem monitoru nebo zesilovači mějte vždy na MAX.Někteří sousedé si možná budou stěžovat,ale věřte,že se stejně nakonec odstěhují.To mám vyzkoušeno - ve svém patře bydlím sám.
9.Trápí vás slunce,které neustále naplno svítí na váš monitor ?Ne,ne,filtr ani roleta není řešení.Nejlepší je rovnou zabetonovat okna.
10.Rozhodně se nenechte vyrušovat takovými nesmysli,jako jsou pocit hladu,nucení na toaletu,zvonění softwarové policie či vojenský odvod,Jediné,na co musíte reagovat,je nové číslo SCORE,které supluje i váš obanský průkaz.