newborn_(CZ):navážu na diskuzi o Furlinzích! v jiném tématu, sem se to hodí víc
newborn_(CZ) píše:
To asi proto že se to čte Ferling.
A na ostatní netřeba komentovat

že se to tak čte?
ou tak to mám pro tebe velmi špatnou zprávu, ať chceš či nechceš, tak čtení a psaní je velmi značný rozdíl a jelikož tady všechni pořád do kola o něčem poučuješ či kritizuješ, tak se nediv že ostatní kritizují tebe...a ale že jsi to "TY" tak ti to napíšu ještě jednou píše se to Furlingové, nebo pokud chceš jít do detailu tak Furlings (tohle slovo mám velmi dobře ověřené, tak nezkoušej na mě žádné finty)
A argumenty typu "protože se to tak čte" na mě nezkoušej, jednak jsem ti napsal ať to tam nepíšeš, protože to bylo off a za druhé to šlo napsat jinak a ne jak nějakej mistr světa
(což podle mě jsi, ale v hodně jiném oboru) napsat protože se to tak čte, ještě mi tam chybí to slovo "vo*e"
a navíc od člověka co všechny kritizuje tohle opravdu sedí udělat takovouhle botu a ještě dělat jako by se nestala
btw:
od včerejška máš ode mě PM, tak si jí aspoň přečti
K tématu:nej rasa jsou Antikové a v závěsu Asgardi a pak ten zbytek (zemi nepočítám

)

jinak pak by se mohlo mluvit o
FURLINZÍCH a to z toho důvodu že podobně jako o Noxech toho o nich moc nevíme a můžeme si tam dosadit co chceme (v rámci mezí

)

//:editováno