Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Pokec nejen o seriálových technologiích Technologie Nej rasa* v SGA a SG-1

Nej rasa* v SGA a SG-1

Detailní rozbory nejrůznějších technologií s jakými jsme se kdy setkali.

Nej rasa?

Antici?
38
26%
Asgardi?
57
39%
Tauri?
30
21%
Wraithové?
20
14%

Celkem hlasů : 145

Příspěvek 07.3.2009 22:37:08
Edicius Airman First Class
Airman First Class

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Vrat me se k puvodnimu tematu.
Podle meho nazoru jsou nejlepsi rasa v serialu Lide, nejvetsi potencial meli Antikove ale scenariste z nich udelali neschopne a arogantni bytosti, to same bylo videt i u ostatnich ras bez vyjimky.

newborn_(CZ): pokud chces reagovat primo na muj prispevek, nemusis ho citovat ale staci pouze napsat reakci pod nej, pokud nikdo jiny zatim nereagoval

Příspěvek 08.3.2009 10:20:15
mikey Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak lidi mají největší potenciál stát se supersilnou rasou se vším tím, co už získali. Ať už je to asgardské jádro či databáze na Atlantis. Akorát by jen pořád nemuseli tak blbě přicházet o silné lodě... :wall:

Ten dodatek je dobrej... :D
Povídka Svatá výprava Ori již vládnou Pegasu a nyní upřeli veškerou svou pozornost k poslednímu útočišti nevěřících. Mléčné Dráze!
Mikeyho krátké povídky: Antareský incident (11.12.09)

Příspěvek 08.3.2009 10:32:17
meisterochmi Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

pro me nej rasa jsou Wraithové...maji neco do sebe a jsou zajimaví
Obrázek
__
It's gonna be legen...wait for it...dary! Oh yeah!

Příspěvek 08.3.2009 12:12:07
Blackburn Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Ja myslim že to sou asgardi - ale bral bych všechno (mimo repliku a technicky zaostalejch a goaldu)

WR - maj v sobe takovou tu strasidelnost
Taury - no cemment - to je jasny proč
Asg - Jsou to holy zadky s technologickym vyvojem kterej tam musí bejt
Antikové - jsou taky vyspeli ale už nejsou :(, aspon je Atlantis
Gilbertsonův zákon: Nic není dostatečně chráněno před průměrně talentovaným blbem.

Eureka SGA SG1 SGU

Příspěvek 08.3.2009 13:41:11
newborn_(CZ) Airman
Airman

Odpovědět s citací

Nejlepší, nejvyspělejší, nejsilnější rasa je uplně rozdíl.
Nejlepší jsou Wraithy, protože vyhráli na Antiky, kteří byli jedni z nejvyspělejších a nejsilnější jsou buď Wraithy nebo Goa´uldi... jejich schopnost se adaptovat je obrovská. Nejúspěšnější se můžou považovat Antikové, neboť pochopily vesmír po povznesení s Orájema, ( + naprosté nic o Ferlinzích a Noxech ).

Příspěvek 08.3.2009 14:49:58
Dragon Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Pohlaví: Muž

Odpovědět s citací

newborn_(CZ):
navážu na diskuzi o Furlinzích! v jiném tématu, sem se to hodí víc

newborn_(CZ) píše:
To asi proto že se to čte Ferling.
A na ostatní netřeba komentovat :roll:

že se to tak čte?
ou tak to mám pro tebe velmi špatnou zprávu, ať chceš či nechceš, tak čtení a psaní je velmi značný rozdíl a jelikož tady všechni pořád do kola o něčem poučuješ či kritizuješ, tak se nediv že ostatní kritizují tebe...a ale že jsi to "TY" tak ti to napíšu ještě jednou píše se to Furlingové, nebo pokud chceš jít do detailu tak Furlings (tohle slovo mám velmi dobře ověřené, tak nezkoušej na mě žádné finty)
A argumenty typu "protože se to tak čte" na mě nezkoušej, jednak jsem ti napsal ať to tam nepíšeš, protože to bylo off a za druhé to šlo napsat jinak a ne jak nějakej mistr světa (což podle mě jsi, ale v hodně jiném oboru) napsat protože se to tak čte, ještě mi tam chybí to slovo "vo*e"
a navíc od člověka co všechny kritizuje tohle opravdu sedí udělat takovouhle botu a ještě dělat jako by se nestala :roll:

btw:
od včerejška máš ode mě PM, tak si jí aspoň přečti

K tématu:
nej rasa jsou Antikové a v závěsu Asgardi a pak ten zbytek (zemi nepočítám ;)) :D jinak pak by se mohlo mluvit o FURLINZÍCH a to z toho důvodu že podobně jako o Noxech toho o nich moc nevíme a můžeme si tam dosadit co chceme (v rámci mezí ;)) :D

//:editováno
Povídky
Vše potřebné naleznete-ZDE
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

Příspěvek 08.3.2009 15:26:23
rossi001 Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

to Dragon:

jen mu dej :D vsechny tu kritizuje za jejich spisovnost vcera me tim pekne vytocil..
" IMMORTALITY "

Příspěvek 08.3.2009 15:47:05
yzerman Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

to dragon: Well done :bravo:

a co se tíče tématu tak mam nejradši antiky, protože to jsou vlastně lidi kteří dosáhli plnýho potencialu kterej měli...a to jejich nezasahování na jednu stranu i chápu, kdo by se chtěl pořád starat a někoho zachranovat když si to pak ty zachránění pokazí zase sami...

Příspěvek 08.3.2009 15:56:01
newborn_(CZ) Airman
Airman

Odpovědět s citací

:D :D :D ou to bolelo.
Vůbec nehcápu co si tím chtěl dokázat. ( styl tvý odpovědi "mam to ověřený, žádný finty"), Bože, co to je, to napíše dítě ve 3. třídě ZŠ.
Jinak nevidim jeidný rozdíl v tom napsat Ferling nebo Furling, Ori nebo Oráj když jde o naprosto smyšlené věci a né o jakkýkoliv faktický důkaz existence všeho, co je v tom seriálu. (nemluvím o tom že stejně tak jiní zde píši Gouald a to ti envadí že ? nebo samanta místo Samantha) :D Ale dobrý pokus.

Příspěvek 08.3.2009 16:05:07
Dark Angel Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

By mě docela zajímalo kolik ti je....o puberťácích se říká, že si o sobě myslí, že jsou nejlepší, ale tohle je i na puberťáka moc.
Od člověka, který si hraje na očistitele fór na spisovnou češtinu (mimochodem zrovna ty někomu říkej, že dělá chyby - pravidla si nejspíš nečetl, když Tě někdo opraví jak mu ještě ukážeš jaký je d***l a ukazuješ, že vlastně jsi lepší protože to děláš špatně.) Snažíš se ukazovat na ostatní, co dělají špatně, ale o sebe se evidentně nestaráš, jinak bys to nemohl napsat.
Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat.

Mé Povídky ZDE

Příspěvek 08.3.2009 16:09:39
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

hele mladej radím ti rychle se uklidni. a vysmívej se někomu jinýmu ne mě, či jiným a to co jsi tu předváděl včera mě vážně pobavilo i když z počátku jsi mě vytočil, ale potom jsem se musel smát.

ta závorka byla jen protože ty jsi ... (viz PM/SZ a další text v ní)
jinak to nebyl žádnej pokus o to tě shodit nebo nedej bože ponížit, ale věřím že tobě se to tak jevit mohlo, zvlášť když je to pro tebe nelichotivá pravda.
A s těmi Furlingy a ferlingi či jak to píšeš máš asi pravdu, a u jinýho bych to i nejspíš ignoroval, ale u tebe jsem tuhle vyjímku udělal rád, protože to jak tu vystupuješ je pro mě vrchol a že já už na různých fórech zažil hodně a ty tvoje argumenty v tématu Asgardi mě opravdu pobavily, zvlášť to jak jsi se tam snažil ze všeho vykroutit.

hele vůbec by mě nepřekvapovalo, kdybys byl jen nějakej desetiletej fracek co si myslí že je na internetu anonumita. a věř že není dneska totiž není problém tě za něco nahlásit policii a podat to dalšímu řízení a až ti "zaklepou na dveře" tak se teprv budeš divyt, takže se kroť. chováš se tu opravdu jak ten mystr světa v anikategorii. navíc tu všechny bez důvodně kryttuješ. A to nemluvě že o těch furlinzích jsem ti to napsal ještě normálně jako každýmu jinýmu, ale nikdy se mi nestalo že by někdo vyletěl jako ty, takže ty rolující oči si příště taky schovej.

a to jak jsi tady napsal něco ve stylu "to je blbý téma" jen dokazuje hodnotu tvého IQ, která by dokázala urazit i mrtvé prase.
nelíbí se ti, nepiš jednoduchá věc, kterou dneska pochopí i děti v mateřské školce

btw: na chyb nemám po tomhle náladu, takže se za ně omlouvám
Povídky
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

Příspěvek 08.3.2009 16:23:25
newborn_(CZ) Airman
Airman

Odpovědět s citací

Dragon píše:
hele mladej radím ti rychle se uklidni. a vysmívej se někomu jinýmu ne mě, či jiným a to co jsi tu předváděl včera mě vážně pobavilo i když z počátku jsi mě vytočil, ale potom jsem se musel smát.

ta závorka byla jen protože ty jsi ... (viz PM/SZ a další text v ní)
jinak to nebyl žádnej pokus o to tě shodit nebo nedej bože ponížit, ale věřím že tobě se to tak jevit mohlo, zvlášť když je to pro tebe nelichotivá pravda.
A s těmi Furlingy a ferlingi či jak to píšeš máš asi pravdu, a u jinýho bych to i nejspíš ignoroval, ale u tebe jsem tuhle vyjímku udělal rád, protože to jak tu vystupuješ je pro mě vrchol a že já už na různých fórech zažil hodně a ty tvoje argumenty v tématu Asgardi mě opravdu pobavily, zvlášť to jak jsi se tam snažil ze všeho vykroutit.

hele vůbec by mě nepřekvapovalo, kdybys byl jen nějakej desetiletej fracek co si myslí že je na internetu anonumita. a věř že není dneska totiž není problém tě za něco nahlásit policii a podat to dalšímu řízení a až ti "zaklepou na dveře" tak se teprv budeš divyt, takže se kroť. chováš se tu opravdu jak ten mystr světa v anikategorii. navíc tu všechny bez důvodně kryttuješ. A to nemluvě že o těch furlinzích jsem ti to napsal ještě normálně jako každýmu jinýmu, ale nikdy se mi nestalo že by někdo vyletěl jako ty, takže ty rolující oči si příště taky schovej.

a to jak jsi tady napsal něco ve stylu "to je blbý téma" jen dokazuje hodnotu tvého IQ, která by dokázala urazit i mrtvé prase.
nelíbí se ti, nepiš jednoduchá věc, kterou dneska pochopí i děti v mateřské školce

btw: na chyb nemám po tomhle náladu, takže se za ně omlouvám

1. je mi jako tobě
2. to s tou policií :D ...jedinej co byl měl sní co dočinení jsi ty za to zastrašování v dojmu, že mi je opavdu 10 a nic o tom nevím.
3. až bude fórum se řidit podle pravidel, budu a sradostí i já, ale do té doby, než tady všichni přestanou psát jak prasata, až si tdy každý roven každému, až jim dojde, že psát o tom co je nej. stím že každý podlehne tomu, co se mu líbí a nebude objektivní a potom ho vytočí jedna narážka na to že nemá pravdu a je nesmysl, tak to celé nemá smysl a nemá smysl se řidit tak jak se neřídí nikdo.

Příspěvek 08.3.2009 16:30:47
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

tobě je 19? V tom případě se stydím za tento věk....Jinak logika - oni taky ne, já taky ne je vážně "geniální". To chceš jako říct, že až oni budou něco dělat ty to uděláš taky? Třeba skočit z Nuseláku? Ujasni si priority, tohle je i vizitka o tobě a jestli chceš být prezentován jako člověk, který píše s prominutím jako prase a všechny jenom uráží, tak je to vlastně tvůj problém....
Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat.

Mé Povídky ZDE

Příspěvek 08.3.2009 16:32:15
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

1) to beru jako osobní urážku
2) já tě nezastrašoval, ale psal jsem fakta a jinak máš pravdu enní ti 10 přesvětšil jsi mě že ti je po fyzický stránce 19, ale po duševní kolem pěti
3) napiš sem něco co porušuje pravidla...sem tam něco někomu ujede a ano i mě, ale to že tu NIKDO nedodržuje pravidla je už hodbě i na hov**o tvého rázu, takže měním to co jsem si o tobě do teď myslel a za to ti děkuji, protože to už o dost míň uráží ostatní lidi.
a koukej si to PM/SZ přečíst, tedy jestli máš nervy na pravdu. a jestli nevíš co to PM je tak si protiřečíš, protože jsi mi včera psal že tobě říká všechno víc než mě.

jo a PŘESTAŇ CITOVAT PŘÍSPĚVKY HNED NAD SEBOU mi připomínáš ty *** z jednoho nejmenovaného fóra, kteří odpovídají jenom citací
Povídky
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
          Sol LeWitt

Příspěvek 08.3.2009 16:52:19
newborn_(CZ) Airman
Airman

Odpovědět s citací

Dark Angel píše:
tobě je 19? V tom případě se stydím za tento věk....Jinak logika - oni taky ne, já taky ne je vážně "geniální". To chceš jako říct, že až oni budou něco dělat ty to uděláš taky? Třeba skočit z Nuseláku? Ujasni si priority, tohle je i vizitka o tobě a jestli chceš být prezentován jako člověk, který píše s prominutím jako prase a všechny jenom uráží, tak je to vlastně tvůj problém....

Já problém nemám, vy máte problém když je něoc tak jak se vám to nehodí do krámu. A nechtěl jsme poukázat že budu dělat to co ostatní, ale že je zde zbytečné dělat to co by se "mělo", kdy se nedodržuje.

Příspěvek 08.3.2009 16:54:11
newborn_(CZ) Airman
Airman

Odpovědět s citací

Dragon píše:
1) to beru jako osobní urážku
2) já tě nezastrašoval, ale psal jsem fakta a jinak máš pravdu enní ti 10 přesvětšil jsi mě že ti je po fyzický stránce 19, ale po duševní kolem pěti
3) napiš sem něco co porušuje pravidla...sem tam něco někomu ujede a ano i mě, ale to že tu NIKDO nedodržuje pravidla je už hodbě i na hov**o tvého rázu, takže měním to co jsem si o tobě do teď myslel a za to ti děkuji, protože to už o dost míň uráží ostatní lidi.
a koukej si to PM/SZ přečíst, tedy jestli máš nervy na pravdu. a jestli nevíš co to PM je tak si protiřečíš, protože jsi mi včera psal že tobě říká všechno víc než mě.

jo a PŘESTAŇ CITOVAT PŘÍSPĚVKY HNED NAD SEBOU mi připomínáš ty *** z jednoho nejmenovaného fóra, kteří odpovídají jenom citací

Co se týká citace, těžko Vy pochopíte, komu co je...tak ais proto
To s tím že vše chápu víc jak ty bylo ironické... což těžko pochopí ten jenž nepochopí nic. A jeidný kdo uráží jste vy, já nepronesl jeidný urážlivý komentář který by byl proti pravidlům, jediný který by si netýkal k věci a jediný který urazí i pitomce.

Příspěvek 08.3.2009 17:00:47
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

newborn_(CZ):
i takhle to lze napsat a nemusíš dávat citaci a přitom neudeš porušovat pravidla.

Tak takhle
první jsi začal urážet ty.
"mě říká vše víc než tobě", "Právě jsem se pohádal s dvěma neadrtálci"... vše píšu po zpamněti, takže pokud je něco jinak ta sorry.
pak jsi napsal že NIKDO a opakuji NIKDO tu nedodržuje pravidla...ještě jsem se nedozvěděl jak to myslíš, takže těch neurážlivých komentářu tolik nebylo

přečti si konečně pravidla a zkus i tu SZ. a když si přečteš pravidla (snad to není tak těžký) tak snad i pochopíš že se 1) nepíše v=ýc příspěvků pod sebe a za 2) necituje se příspěvek nad sebou.

takže si je koukej přečíst a budeš mít míň problémů.
pak se zkus chovat jinak než jako kdyby ti to tu patrřilo a tys byl ten nejchytřejší. a nebudeš mít snad už žádný problémi. za vše si tu můžeš ty sám, takže to ani nezkoušej na nikoho házet. a ta PM je hlavně na ty neadrtálce (myslím), takže si jí koukej přečíst díky
Povídky
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
          Sol LeWitt

Příspěvek 08.3.2009 17:02:37
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak fajn, ty problém nemáš? Ty máš problém s dodržováním všeobecně platných pravidel - cituješ příspěvky nad sebou, píšeš dva příspěvky pod sebe. A neurážíš? To jako odkdy že neurážíš? Jsem si nějak nevšiml.....

Mé Povídky ZDE

Příspěvek 08.3.2009 17:04:34
Ralen Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

newborn_(CZ) píše:
3. až bude fórum se řidit podle pravidel, budu a sradostí i já, ale do té doby, než tady všichni přestanou psát jak prasata, až si tdy každý roven každému, až jim dojde, že psát o tom co je nej. stím že každý podlehne tomu, co se mu líbí a nebude objektivní a potom ho vytočí jedna narážka na to že nemá pravdu a je nesmysl, tak to celé nemá smysl a nemá smysl se řidit tak jak se neřídí nikdo.

Znáš takový to, že každej by se měl napřed zamyslet nad sebou, než začne kritizovat ostatní? Tak příště, než zase začneš někomu nadávat, že píše jak prase, zkus si to cos napsal přepsat do spisovný češtiny tak aby to dávalo nějakej smysl.. :wink:
Obrázek

Příspěvek 08.3.2009 17:55:00
yzerman Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

kašlete na něj, akorat se rozčílíte, newborn se stejně nepoučí tak co z toho :)

Příspěvek 08.3.2009 18:14:47
mikey Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Yop, asi tak, prostě mu neodpovídejte.

Tak a abychom se vrátili k tématu:
Souhlasím s Dragonem že Antikové asi dosáhli plného poteciálu co mohli (asi o dvacet příspěvků výš), jejich technologie byla ne hodně vysoké úrovni, akorát si to pak podle mě pokazili tím, jak se soustředili jen na povznesení. To podle mě odlákalo příliš jejich pozornost od reálného světa...

EDIT:
Ale myslim že s tím nezasahováním by to nemuseli tak přehánět. Například takoví Ori museli ohrožovat i je...
Povídka Svatá výprava Ori již vládnou Pegasu a nyní upřeli veškerou svou pozornost k poslednímu útočišti nevěřících. Mléčné Dráze!
Mikeyho krátké povídky: Antareský incident (11.12.09)

Předchozí

Zpět na Technologie