Kluci sem člověk chvíli nezabloudí a už se válí smíchy.
Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa |
Toto je spoiler!!!: |
Jaká jsou 3 nejhorší slova, která můžete slyšet od cikána ?......... Dobry den, sousede! Přijde cikán do drogérie a ptá se prodavačky: "máte ten parfem co se jmenuje jako já?" Prodavačka odpoví: "vy myslíte Hugo Boss?" "Ne já myslim Dežo dorant." Potkají se dva cikáni.První říká-Cau Stefane kam to des? Du ke Kotvě si kupit svetr.Kdyz tě nechitnou kup mi taky jeden! co má cikán bílího?............................................. no přece poslouchat Cikánská žena jednoho dne řekne svýmu manželovi: ,,Fero, chci mikrovlnku!" ,,Fero ví, Fero zná, Fero ukradne!" Za chvíli už v kuchyni leží nová ukradená mikrovlnka. Za chvíli zase: ,,Fero, chci auto!" ,,Fero ví, Fero zná, Fero ukradne!" Za chvíli na zahradě stojí nejnovější mercedes! Za chvíli říká manželka: ,,Fero, chtěla bych, aby tvoje péro mělo aspoň 30 cemtimetrů!" ,,Fero ví, Fero zná, Fero zkrátí!" Přide cigan k doktorovi: "boli me zada,myslite ze to muze byt z prace?" "muze a od kdy pracujete?" "od zitrka." Potkají se dvě bandy, cigáni a skinové. Skini provokují: "Kdo z vás je nejblbější?" - "No predsa tady Dežo. Má 18 let a ešče nemá invalidní důchod!" Na mezinárodním fóru o mravním úpadku lidstva navrhne britský zástupce omezit milování, protože je to hříšné, nehygienické a namáhavé. Italský zástupce na to reaguje: "Hříšné to není, i Bůh řekl: 'Milujte se a množte se.'" Francouzský zástupce se přidává: "Nehygienické to není. Dá se to řešit milováním ve sprše." A český zástupce to dokončí: "A namáhavé to taky být nemůže, protože u nás to dělají i cikáni." Na vlakovém nádraží hlásí rozhlas: "Pozor, pozor, vlak z Trnavy má 95 minut zpoždění!" Dežo vztekle dupne a říká: "Kurva, skoro hodinu!" Cigáne, kde jsi byl? - V kině! - A co dávali? - Ále, ten muzikál "Cigáni jdou do nebe" - A co kdyby tak natočili film "Cigáni jdou do práce", šel bys? - Na vědeckofantastický filmy já nechodím! Na policejní stanici vtrhne cikánská rodina a všichni jeden přes druhého křičí: "Ukradli nám lžíce!" "A kvůli tomu jste se tak obtěžovali?" podiví se náčelník. Vezme si slovo Fero a huláká: "To nebyli ledajaké lžičky, byly to naše nejlepší - s nápisem Hotel Hilton!" Novákovi jedou na dovolenou.Jedou přes dálnici a tam je hrozná zácpa.Tak Novákovi čekají už hodinu,2 hodiny,3 hodiny,a najednou k jejich autu přijde divný chlápek.Pan Novák otevře okýnko a ptá se:"Proč je tu tak dlouhá fronta?"Chlápek se zašklebí a říká:"No,jedna banda cikánů tam už čtyři hodiny stojí a vyhrožují že pokud jim nedodáme 10000,- tak se všichni zapálí.Proto jsme založili sbírku a já vybírám peníze od lidí v autě,kteří jsou ochotni přispět." Pan Novák:"a kolik ste už vybrali?" Chlápek:"no,10 litrů benzínu , 3 litry nafty a pár zapalovačů a zápalek." |
Novákovi jedou na dovolenou.Jedou přes dálnici a tam je hrozná zácpa.Tak Novákovi čekají už hodinu,2 hodiny,3 hodiny,a najednou k jejich autu přijde divný chlápek.Pan Novák otevře okýnko a ptá se:"Proč je tu tak dlouhá fronta?"Chlápek se zašklebí a říká:"No,jedna banda cikánů tam už čtyři hodiny stojí a vyhrožují že pokud jim nedodáme 10000,- tak se všichni zapálí.Proto jsme založili sbírku a já vybírám peníze od lidí v autě,kteří jsou ochotni přispět." Pan Novák:"a kolik ste už vybrali?" Chlápek:"no,10 litrů benzínu , 3 litry nafty a pár zapalovačů a zápalek. |
http://sg-animated.ic.cz/index.html
Jsou na ostrově: Rus, Japonec a Čech. Japonec říká: "Už to tady nevydržim, já plavu přez moře". A tak plave. Potká ho žralok a říká: "Zaspívej mi hymnu!" Japonec zpívá a žralok ho sežere. Přestává to bavit i Rusa tak začíná plavat, taky potká žraloka a zpívá mu hymnu a žralok ho sežere! Plave Čech: Potká ho žralok a říká: "Zaspívej mi hymnu!" Čech zpívá: "kde domov můůůj, kde domov můj?" Žralok vykulí oči a říká: "Plav dál bezdomovce nežeru!" |
V restauraci je nabito a k takovýmu no, si chce přisednout dívka a tak se nesměle ptá, zdali je tam volno. "Ale jo, sedni si, ale musím tě upozornit, že po šestým pivu bejvám trochu sprostej." "A kolikáté pivo prosím pijete?" "Devátý ty krávo, ale hovno je ti po tom." Přijde chlap k baru.Rozhlíží se kolem a pak uvidí za barmanem velikou sklenici plnou stovek.,,Co to je?",ptá se barmana.,,Dáš mi stovku,já jí dám do sklenice a když splníš tři úkoly který ti zadám,tak je celá tvoje",odpoví mu barman.A chlap že teda jo,že to není žádný problém.Barman ho ale varuje,že se to ještě nikomu nepovedlo.Clap jen mávne rukou.Tak mu barman zadává úkoly:1.Musí vypít flašku tequily na ex. 2.Musí vyjít ven na dvůr,kde je rozzuřený pittbul,a vytrhnout mu bolavý zub a 3.úkol je,že musí vyjít nahoru do patra kde je 80.letá bába a musí jí to udělat. O.K.Chlap vypije flašku bez mrknutí oka,pak se vypotácí ven na dvůr.Ozývají se šílený skřeky,zvuky zapasu a boje,pak už jen teskný vytí.Najednou se rozrazí dveře.V nich stojí chlap celý potrhaný,ale živý.Sotva stojí a povídá,,Tak a kde je ta bába,co jí bolí ten zub?" |