Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Pokec nejen o seriálových technologiích Obecné Jak se vyrovnaváte s koncem SGA?

Jak se vyrovnaváte s koncem SGA?

Diskuze nezapadající ani do jedné z výše uvedených kategorií.

Jak se vyrovnaváte s koncem SGA?

Pohoda ale je mi to líto
66
46%
Jsem úplně v háji
55
38%
Je mi to jedno
11
8%
Jsem rád/a že je konec
11
8%

Celkem hlasů : 143

LAZYjohn Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Stejně jako po poslední epce SG-1 zakládám podobný topic.

SGA byla pro mě super seriál. První dvě řady byly úžasné a pátá řada se mi taky líbila. Společně s pátou řadou mě začala zase SGA docela bavit. Takže je mi na jedné straně líto že to končí. Ale nijak moc to neprožívám. Takže se s tím vyrovnávám docela v poho.
When we cease to make mistakes, that is the moment when we cease to be.

Air Force Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

První řada byla naprosto perfektní. V tý druhý už to pomalu začínalo ztrácet a v těch dalších se stoho stala úplná pakárna. Náměty dílů byli s pravidelností vykrádány z SG-1, dějová linie se úplně roztříštila a její části byly postráceny, pozapomínány a ignorovány ... ještě že už to končí. Nechtěl bych zjišťovat, kam až to může klesnout.

Teď jen doufám, že novej začátek v podobě SGU přinese svěží nápady a skvělou podívanou, jako přinesla první série SGA v dobách, kdy začínala zkomírat SG-1.
[img][http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg]http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg[/img]

bob 1 Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Ještě jsem nedokoukal ( 10 díl 5 sezona) takže zatím se s ničím vyrovnávat nemusím :D
Bobe, dobrá rada a souhlasím že osvěta je důležitá, avšak umístění takové zprávy na fóru, které navštěvují osoby mladší 15 let, je dosti nevhodné, proto byla odstraněna. Jenda.SG-1LoLwut ale já si už nepamatuju co jsem v podpisu měl, škoda.

Daedalos304 Uživatelský avatar
Major General
Major General

Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací

Tak to seš daleko bobe :D:D:D

Blackburn Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Je to hruza na co teď mám koukat :( :( SGA je to nejlepší (Hned po House M.D. a lepší než CSI(miamy, LV, NY) - nic jinyho nesleduju

A cekat do leta na SGU se mi nechce :(
Tak to musim aspon vydrzet do filmu :wall: :wall:
Gilbertsonův zákon: Nic není dostatečně chráněno před průměrně talentovaným blbem.

Eureka SGA SG1 SGU

Destiny Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Vyrovnávám se s tím špatně, :( poněvatž si myslím, že SGA mohla okračovat dalšími řadymi. Sice všechny díli neby něco světaborného, ale přest ose mi celá SGA libila. Těším se na film a budu napatě očekávat SGU. :)
I am proud to be member of Sheppofilclub
Obrázek
Můžeme být jen tím čím jsme. Nic víc, nic míň. (Kahlan Amnell)
Není tak těžké za přítele umřít, jako najít takového, aby umírat stálo za to.

senju Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

už aby bylo SGU nebo další SGA, nebo filmy protože to SG vákuum se prostě nedá vydržet :cryy:

Fixda Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Tak moc mi to nevadí....spíš letos opláču konec BSG :(
www.familyguy.cz

www.americandad.familyguy.cz

Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

I second that.
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Martincz Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

U SGA mi to ani nějak nepřijde u SG-1 mi to bylo líto ale u SGA je mi to celkem jedno..

JuRas Uživatelský avatar
Natrvalo vypovězený uživatel

Odpovědět s citací

Ono už vlastně SG úplně skončilo (než bude SGU či film nějaký), ještě si to nějak neuvědomuji, ale to na mě asi dolehne až za ten týden (ještě, že to zachranuje aspon nějak BSG)... je to jako po rozchodu :lol:
[img][./images/thumbs/]http://evi.ic.cz/foto/Aurora_13_Back_podpis.jpg[/img]

Quinix Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Před pár lety bych asi mluvil jinak, ale dneska je mi to docela jedno... :) Existuje tolik jiných kvalitních seriálů, které to místo dokáží zaplnit... ale už to pak není Stargate no...
Captain Thomson, Earthforce: Who is this? Identify yourself!
Ivanova: Who am I? I am Susan Ivanova. Commander. Daughter of Andrei and Sophie Ivanov. I am the right hand of vengeance, and the boot that is going to kick your sorry ass all the way back to Earth, sweetheart! I am Death Incarnate, and the last living thing that you are ever going to see. God sent me.

JuRas Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

No právě... už to není SG... přeci jen to kouzlo to nějaký mělo :( ... však celý SG(kdyz počítám jen seriály) tu s námi je už 12 let... :shock:

elf Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

No tak mě to dost mrzí že SGA končí jelikož 5 serie byla povedená. Ale horší byl konec SG-1 jelikož na tom jsem vyrůstal.

JuRas Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

To jo, ale to jsem si tak neuvědomoval, protože tu byla SGA, která se mi líbila víc pak už... ale ted není ani tohle... no to bude katastrofa :( :lol:

Foo Fighter Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Martincz píše:
U SGA mi to ani nějak nepřijde u SG-1 mi to bylo líto ale u SGA je mi to celkem jedno..

Som na tom podobne. Možno mi to len nejak nedošlo ešte, možno to ešte príde.

g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

je mi to úplně jedno. Pro mě to s odstupem času skončilo trojdílem Siege. Jak už tu padlo, tak já taky spíš opláču konec BSG
Podpis byl odstraněn z důvodu porušování pravidel.

impaled_shadow Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Viz. g.o.d. Poslední čtyři série odstřihnout a začít znovu. Naprosto promarnili potenciál seriálu.
Bůůů. Co poslouchám?
http://last.fm/user/angoisseus

182 Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Vzhledem k tomu ze SG-1 i SGA skoncili tak nejak napul cesty a v podstate (imaginarne) jejich osudy pokracuji dal,byt my to uz neuvidime(mozna :sorry: ),myslim ze se k tomuto tematu nekdo za cas vrati.No a navic je tu BSG kterou jsem jeste nevidel(SG melo prednost),tak se na ni budu divat postupne aby mi to vyslo do SGU.Mezitim jeste vyjdou naky SG filmy a tak tolik nezoufam.V nejhorsim pripade si vsecko budu poustet znovu(preci jenom uz to je nejakej cas co jsem videl prvni dil :D ). A vy se tu zatim mejte a uzivejte zivota :yes:
Sheppard : Kolik jich ještě máš?
Ronon : Kolik je potřeba.
Sheppard : Pro tebe bude celkem problém projít letištní kontrolou.

[img][images/thumbs/182_zelenkacartertyelc.jpg]images/thumbs/182_zelenkacartertyelc.jpghttp://[/img]

Mirek Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

tak to ja nwm co budu delat sg me drzi pri zivote.hlavne ve skole.
No a sg-a film ma bejt az po 10 dilech SG-U jak bude ta pauza tak pustej sg-a film doufam ze bude open beta sgw a nebo sg-1 film jinak asi umru :D

meisterochmi Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

na stargate se divam od malicka uz asi v 9 sem se dival na SG1 kydz ji davali na nove....skoda ze to konci....snad udelaj vic nez jeden film :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
Obrázek
__
It's gonna be legen...wait for it...dary! Oh yeah!

Daedalus.cz Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Ani mě to nijak nevzalo. I když jsem měl SGA moc rád, tak přece existuje ještě velká spousta dalších velmi kvalitních seriálů, takže rozhodně mám na co koukat :wink:

Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Taky se řadím do kolonky "je mi to jedno". Nemůžu říct, že jsem ráda, protože píšu pro stránku o SGA a fórum mě dalo dohromady se spoustou skvělých lidí.
Ale SGA pro mě skončila se 4. sérií. 1. série byla nepřekonatelná, a bavila mě víc, než SG1. Ve druhé z nějakého dodnes nepochopitelného důvodu zařadili zpátečku, navázali kontakt se Zemí a tam to začalo jít do kopru. Ale měli ještě víceméně původní obsazení. Jak tam pak na konci 3. řady začali dělat ta škatulata a nakonec tam dali Carterovou, tak tím to pro mě zabili. 5. řada není špatná, jenom na ní není nic, co by si člověk pamatoval. Třeba epizoda Before I sleep v první sérii mě vzala za srdce, byla výborná a najednou tady nic takového není. Jejich polovičatá řešení, vstávání postav z mrtvých, jejich "tak jak už šest měsíců řešíme problém, ale zmínili jsme ho až teď" není už dneska moc dobré psaní epizod. Dřív by mi to bylo jedno, ale za těch 12 let, co začali ti samí lidé psát SG1 se změnili diváci a jejich mentalita. A oni to nějak prošvihli.
Jelikož mi tu leží několik seriálů, které jsem ještě ani neviděla, a navíc se teď vrátí Supernatural, Chuck a Life, tak mi SGA je opravdu jedno, že končí.
Je to smutné, když to býval kdysi můj nej seriál a teď by se nedostal asi ani do mé osobní desítky.
Každopádně u mě bude mít primát v tom, že jsem díky ní začala psát pro tuhle stránku, následně pro dvě další, a potkala díky tomuto a jiným fórům spoustu lidí. To už SGA nikdo neodpáře a aspoň tak si ji budu pamatovat. :)
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Imperator21 Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Tak pro mě SGA skončil po první sezóně takže mi je to celkem jedno. Teď už jen čekám na universe :)
ObrázekThe signature has been eatenObrázek

g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

tak podle mě ten úpadek byl jednak spojenej s tim, že navázali kontakt se Zemí a potom, paradoxně, že jsme začali vídat víc Wraithy. Pamatujete na první sérii? Tam byli Wraithi minimálně a když tam byli, tak to stálo za to. Viz. Suspicion, kde s nim Teyla vydržela bojovat asi pět vteřin, než jí Wraith odhodil deset metrů (v pátý řadě se s Wraithem klacíkuje Kellerová a Wraith jí nic neudělá), a nebo ten Wraith z Defiant One. S nim byly taky obrovský problémy ho zlikvidovat. Pak to nějak šlo do prd****, Wraithi začali uplatňovat jaffskou taktiku "valíme se se přes kopec před hlavně P-90" a stali se z nich kašpaři.
Podpis byl odstraněn z důvodu porušování pravidel.

Další

Zpět na Obecné