Taky se řadím do kolonky "je mi to jedno". Nemůžu říct, že jsem ráda, protože píšu pro stránku o SGA a fórum mě dalo dohromady se spoustou skvělých lidí.
Ale SGA pro mě skončila se 4. sérií. 1. série byla nepřekonatelná, a bavila mě víc, než SG1. Ve druhé z nějakého dodnes nepochopitelného důvodu zařadili zpátečku, navázali kontakt se Zemí a tam to začalo jít do kopru. Ale měli ještě víceméně původní obsazení. Jak tam pak na konci 3. řady začali dělat ta škatulata a nakonec tam dali Carterovou, tak tím to pro mě zabili. 5. řada není špatná, jenom na ní není nic, co by si člověk pamatoval. Třeba epizoda Before I sleep v první sérii mě vzala za srdce, byla výborná a najednou tady nic takového není. Jejich polovičatá řešení, vstávání postav z mrtvých, jejich "tak jak už šest měsíců řešíme problém, ale zmínili jsme ho až teď" není už dneska moc dobré psaní epizod. Dřív by mi to bylo jedno, ale za těch 12 let, co začali ti samí lidé psát SG1 se změnili diváci a jejich mentalita. A oni to nějak prošvihli.
Jelikož mi tu leží několik seriálů, které jsem ještě ani neviděla, a navíc se teď vrátí Supernatural, Chuck a Life, tak mi SGA je opravdu jedno, že končí.
Je to smutné, když to býval kdysi můj nej seriál a teď by se nedostal asi ani do mé osobní desítky.
Každopádně u mě bude mít primát v tom, že jsem díky ní začala psát pro tuhle stránku, následně pro dvě další, a potkala díky tomuto a jiným fórům spoustu lidí. To už SGA nikdo neodpáře a aspoň tak si ji budu pamatovat.

Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.