| Toto je spoiler!!!: |
Juhůůů tak jsem to tipla správně! Já jsem věděla, že se tam ta mrcha hnědovlasá neobjevila jen tak "aby se Chuck dostal k nějaké "akci". Ne fakt, první nápad ohledně Jill byl: jo, tak ta je Fulcrum, to nemůže být jinak...Casey je prostě LOL, kamerky mě lámaly v pase a když na otázku nadřízené "Where is the asset?" odpověděl: "I'd say roundin' second base." tak jsem regulérně spadla ze židle. Kdyby ty všechny scény s tím Jilliným žárlením nebyly tak strašně předvídatelné, tak by byly fakt pěkné. (Sprchovací scéna rulezzz - to jak si Chuck uvědomil, kde vlastně je a co dělá ) A musím ocenit Sarah, ta je prostě nádherně rozervaná. "My job is to protect him from ANYTHING." ![]() |

tak jsem to tipla správně! Já jsem věděla, že se tam ta mrcha hnědovlasá neobjevila jen tak "aby se Chuck dostal k nějaké "akci". Ne fakt, první nápad ohledně Jill byl: jo, tak ta je Fulcrum, to nemůže být jinak...
) A musím ocenit Sarah, ta je prostě nádherně rozervaná. "My job is to protect him from ANYTHING." 
Nechci vánoční pauzu! Nechci! Už to týdenní čekání je ubíjející. Jinak zpátky k aktuálnímu dílu:
)