Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Další seriály Chuck

Chuck

Příspěvek 18.11.2008 21:31:18
Blanca Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Mnooo...oki, asi takhle:

Toto je spoiler!!!:
Juhůůů :yahoo: tak jsem to tipla správně! Já jsem věděla, že se tam ta mrcha hnědovlasá neobjevila jen tak "aby se Chuck dostal k nějaké "akci". Ne fakt, první nápad ohledně Jill byl: jo, tak ta je Fulcrum, to nemůže být jinak...
Casey je prostě LOL, kamerky mě lámaly v pase a když na otázku nadřízené "Where is the asset?" odpověděl: "I'd say roundin' second base." tak jsem regulérně spadla ze židle.
Kdyby ty všechny scény s tím Jilliným žárlením nebyly tak strašně předvídatelné, tak by byly fakt pěkné. (Sprchovací scéna rulezzz - to jak si Chuck uvědomil, kde vlastně je a co dělá :rflmao: ) A musím ocenit Sarah, ta je prostě nádherně rozervaná. "My job is to protect him from ANYTHING." :ok:
"I used to think it is terrible that life is so unfair. But then I realized - wouldn't it be much worse if life is fair and all those terrible things are happening to us because we actually deserve them?"

Příspěvek 18.11.2008 21:32:25
Linn Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Vždycky po novém díle si říkám, že lepší už to prostě být nemůže a ono to pokaždé lepší je. Tenhle seriál by si zasloužil o sakra hodně víc diváků a fanoušků. Sice závěr tentokrát nebyl tak překvapující, ale o to víc mě to zamrzelo. Interakce mezi postavami je naprosto perfektní a kombinace toho vážného s odlehčeným je ideální. Ať už si vezmu jakoukoli dvojici, vždycky to mezi nimi funguje jak má a divák se baví. Jsem hodně zvědavá na další díl/y. A díky bohu za to, že má tahle řada poctivých 22 dílů :D
- Linn doporučuje -
Chuck | Castle | Sanctuary | Dollhouse | Californication

Příspěvek 18.11.2008 21:52:07
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Zdá se mi to, nebo je Yvonne díl od dílu lepší? V téhle epizodě řekla spoustu věcí jenom očima a výrazy obličeje.
Toto je spoiler!!!:
I když podle traileru na příští epizodu vypadá Jill docela jako mrcha, moc bych za to nedala, že nakonec stejně Chuckovi pomůže. Nějak mám neblahý pocit, že na konci umře :( Nevím proč, ale nějak by mi nesedělo, kdyby ji prostě zatkli. Leda by utekla, což je taky možnost.
K týmu Chuck - interakce mezi těmi třemi dosahuje už skoro dokonalosti. Mezi Chuckem a Caseym, i mezi Caseym a Sarah. Hrozně se mi líbil Casey, když na Sarah s Chuckem vyprsknul ten plyn a Casey rychle zdrhnul, zašklebil se a zabouchl dveře. :rflmao: Krásný odkaz na minulý díl.
I přes to všechno se mi Jill opravdu líbí. Proč jsou blondýnky vždycky ty dobré a tmavovlásky mrchy? Tedy, Sarah je skvělá, ale Chucka tady rozhodně chápu a kdyby Sarah jednou provždy řekla Chuckovi, co cítí, tak by teď nemusela být občas vykolejená ze žárlivosti.

Dneska jsem schválně nejela do školy kvůli novému dílu, ale příští týden tam musím a asi to tam nepřežiju - leda bych pustila stahování už ráno. Stahovalo se to pět hodin! :evil:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 25.11.2008 13:19:20
Linn Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Chuck vs. The Graviton
Dobrý! Jako vždy, ani nevím, proč se ještě obtěžuju to sem psát :) Nechci vánoční pauzu! Nechci! Už to týdenní čekání je ubíjející. Jinak zpátky k aktuálnímu dílu:
Toto je spoiler!!!:
Tak nakonec to s Jill vyřešili dobře, alespoň mně se to líbilo. Musím říct, že jsem si v průběhu celého dílu nebyla jistá, jestli je tedy Jill "hodná" nebo "zlá", ale v tom závěru už jsem si říkala, že ji přece nemůže nechat utéct...! A nenechal :) Jinak vztah Chuck/Sarah se podle poslední scény zase trochu zklidnil, jen stále doufám, že mi je tvůrci dají dohromady :oops: A v téhle epizodě musím říct Chuck jako postava i jeho představitel Zachary Levi excelovali. To s tm manuálem mě dostalo :lol:
Stejně mě mrzí, že to Chuckovi nedopadlo, on si nějakou holku prostě zaslouží. Když zjistil, že je Jill Fulcrum, tak mi ho bylo neskutečně líto...
- Linn doporučuje -

Příspěvek 25.11.2008 20:22:59
General
General

Odpovědět s citací

Tak co můžu říct, po tom, co jsem si zase zkazila náladu s Heroes, mi ji Chuck 100% zvedl. Hlavně, a to se mi líbilo, to bylo dost nepředvídatelné.
Toto je spoiler!!!:
U Jill jsem opravdu nevěděla, která bije, jestli je dobrá nebo zlá, ale řekla bych, že byla upřímná aspoň v něčem a i když si nejsem jistá, že by Chucka nepodrazila, tak jsem ráda, že ji nezabili.
Na konci jsem se taky lekla, že ji Chuck nechá jít a navíc jí vykecá, že je Intersect - jeho řešení bylo opravdu nečekané - a netušila jsem, že Nerd Herd auta tohle umí :D
To s tím manuálem bylo super, a jak toho Leadera převezl zprávou pro Sarah a Chucka, to bylo pěkné geekovské řešení :D Hlavně jeho "unleash Casey" :rflmao:
Co na Chuckovi hlavně oceňuju, jsou opravdu dobří herci ve všech rolích. Jordana Brewster dokázala zahrát emoce hrozně pěkně a Zach konečně dostal polohu jinak, než vyděšeného zajíce. "It´s top secret!" "Yeah, so am I" :D
A Big Mike na konci :rflmao: Jde si na ryby a najednou telefon :lol: Jeho tragický příběh o tom, jak museli obchod v 88 před Vánoci zavřít, zněl, jako by tam pomřeli lidi na choleru :D
Buy More linie se celkem povedla, i Ellieno vyšilování kvůli Awesomovým rodičům. Jen si tak říkám, kde je Anna :(
Morgan "Flying Delorean" :D

Jen jsem čekala, že nějak vyřeší Emmeta, ale hádám, že to minulé řešení - Morgan a jeho video - bylo asi ono. Takže tam zůstane - no, jsem moc zvědavá, jestli ho odradí Morganovo video od pátrání po tom, kam se Chuck vytrácí.

Už jen tři epizody :( Ta vánoční pauza bude hrozně dlouhá :(
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 25.11.2008 20:39:51
Linn Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
S tou Annou už si říkám třetí díl, že mi tam nějak chybí... Ještě že má tahle série poctivých 22 dílů, předpokládám, že se brzy zase vrátí. Jen mě napadla taková šílená myšlenka, jestli náhodou třeba neabsolvuje nějaký training camp na nového agenta CIA, resp. NSA :D Přibližně od toho dílu, kdy si na ni Casey nechal udělat bezpečnostní prověrku se tam totiž mám dojem neobjevuje.
- Linn doporučuje -

Příspěvek 25.11.2008 21:17:30
General
General

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
S Morganem budou mít tuším dost velkou roli v jedné epizodě, ale teď nevím jestli před nebo po pauze. :) To s tím training campem asi ne, to by tam asi zmínili. Tedy kdyby jen tak odjela, tak by to Morgan řekl. Spíš ji nezmínili schválně, aby jí nemuseli vymýšlet roli tam. Ono je samo o sobě divné, že jde trávit Díkuvzdání k Chuckovi, bez Anny. Vůbec mi připadá, že se těm dvěma nějak málo věnují. Tak snad to napraví.

Ještě k té dnešní epizodě - hrozně se mi líbilo, že Jill nebyla černobílá postava. Člověk u ní sice nevěděl, na čem je, ale v něčem byla upřímná, jinde zase mrcha, prostě skvěle napsaná a zahraná. :) Jen si říkám, že ji ještě možná přivedou, když ji prostě zatkli. Ale stejně to bylo úžasný "Jill, jsi zatčená a já se s tebou rozcházím". Jestli tohle není "closure" a satisfakce jako hrom, tak nevím :D A jestli jsem to pochopila správně, tak ve skutečnosti s Brycem nic neměla - Bryce sám vlastně nikdy o Jill vůbec nemluvil, ani se o tom s Chuckem nebavil - jenom mu to nakecala sama Jill. Takže se zase trápil zbytečně. Aspoň, že tak. Není to pěkné, jak dokázali vysvětlit sezónu a půl staré téma? :D

A btw., spoilerům se od té doby, co mě NBC vyšplouchla s Jill, vyhýbám. Ale poslouchala jsem Kristin Online, kde říkali něco k Heroes a na konci byla otázka, co se stane v Chuckovi dál -
Toto je spoiler!!!:
a prý "někdo se pokusí zabít Sarah a neuvěříte, kdo bude držet zbraň". To vlastně není ani spoiler, protože aby to bylo překvapení, tak by člověk musel vzít v úvahu lidi od Chucka až po Lestera :D

Příspěvek 25.11.2008 21:57:35
Tillion Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

BHEWWM BAHWOMMM PWWWWOOOCH??? ZATWACBEWN.

Ne, nejsem opilý... dotklo se mě to.
FLASH
IF YOU LOVE
WOOKIES

Příspěvek 02.12.2008 16:48:36
General
General

Odpovědět s citací

2x09 - starý dobrý Chuck, tradičně výborný, se skvělými momenty.

Toto je spoiler!!!:
Awesomes byli spíš děsiví než sympatičtí :D Nemůžu se divit, že Ellie vyšilovala. A chudák Sarah s nimi zůstala sama :D
Nemůžu si přesně vybrat momenty, které se mi líbily nejvíc. Konečně nějaké napětí mezi Chuckem a Casyem, ne typické pošťuchování, ale na začátku to docela vygradovalo, až se i Sarah lekla.
Sarah říkající Chuckovi, že je "sweet guy" :love:
Chudák Chuck se vždycky nechá oblbnout, protože chce prostě pomoct. Při scéně v Orange Orange, jsem se musela několikrát smát. Jak si sahal tou šňůrkou pro telefon a jak pak vytáhl tu trubku, tak mi blesklo hlavou "MacGyver" a on na to "Konečně vyplatilo sledování 7 let MacGyvera" :rflmao:
Nejlepší bylo, jak vytočil Caseyho :rflmao: "Not me, Him!" :lol:
A všimli jste si někdo Caseyho hlasové schránky? "This is Casey" *zavrčení* *pípnutí* :lol:
Konečně potvrdili, že Chuck má autorizaci k přístupu do systému a "The Castle" může sám otevřít. Na něco takového jsem čekala.
Ta scéna s Ellie na konci byla strašně pěkná. Tak jsem si říkala, že kolem Chuckova života je všechno vyjasněno a ono ne. Zajímalo by mě, co jejich otec dělá a kde je. Možná taky bude v nějakém maléru. Myslím, že i tady budeme překvapení, v čem tatík jede. Těším se na Chuckovo pátrání po otci, protože teď může vlastně spojit oba svoje životy dohromady. Pořád jsem jsem si říkala, "vždyť máš k dispozici celou databázi tajných služeb, použij ji" a nakonec to tak dopadlo. To jeho odhodlání bylo pěkné. A Ellie měla konečně taky co předvést. Něco jiného, než jen ustaranou starší sestru :)
A málem bych zapomněla, Jeffovo řvaní na zákazníka bylo priceless :lol:

Když jsem u té rodiny, teaser k příští epizodě:
http://spoilertv.blogspot.com/2008/12/chuck-episode-210-chuck-vs-delorean.html

Příspěvek 04.12.2008 23:07:55
Linn Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Poslední Chuck výborný :) Chuck ála McGyver neměl chybu :D
Jinak k traileru na příští díl - Jůůůů! *zasvítila očíčka* Po tomhle na seriály chudém týdnu se těším ještě víc.
- Linn doporučuje -

Příspěvek 09.12.2008 17:13:03
General
General

Odpovědět s citací

Dannyho parťáci + DeLorean = skvělá epizoda :D
Taková odlehčující, ale i s vývojem příběhu a postav. Spousta pěkných momentů mezi všemi v "týmu Chuck" a i věta "It´s personal" rázem získává jiný směr. :smile: Mohli by dohromady tohle dělat dál a vydělat si pěkné peníze. :D

Ale teda být Devonem, tak by Morgan nevyvázl tak rychle.

Příspěvek 09.12.2008 17:35:06
Linn Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Skvělý díl, dobře jsem se pobavila :D Plno pěkných momentů (to Caseyho gesto v závěru jsem nečekala, hezké překvápko) a jako vždy perfektní hudba - nevím, čím to, ale dneska mě obzvlášť chytla.
Toto je spoiler!!!:
Chuck se projevuje čím dál víc jako nepostradatelný element nejen kvůli Intersectu, ta jeho blesková improvizace se šejkem byla moc dobrá :) A samozřejmě jeho plán na záchranu Jacka a Sarah byl naprosto geniální, potvrdilo to i uznání od Caseyho - třebaže takové soukromé :D
A po pár týdnech jsme se zase dočkali Anny, bez ní nebyli Nerd Herd a Morgan kompletní...
- Linn doporučuje -

Příspěvek 12.12.2008 20:05:32
General
General

Odpovědět s citací

Proma na poslední letošní epizodu ( :wall: )

http://www.youtube.com/watch?v=5JwlubKQNOs

http://www.youtube.com/watch?v=_xFXehnOL3c

K tomu druhému - upoutávkám se nikdy věřit nedá, ale
Toto je spoiler!!!:
tady bych tipla, že možná Sarah Chucka střelí do ramene jako to posledně udělala se svým otcem?

Nebo to bude úplně něco jiného :D Čekat pak dva měsíce bude ale vražedné :(

Příspěvek 17.12.2008 10:55:42
Linn Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Tak poslední díl Chucka mě zanechal trochu v rozpacích. Samozřejmě byl dobrý, ale
Toto je spoiler!!!:
nepochopila jsem, proč ten Fulcrum agent provokoval Sarah. Z čistě logického hlediska to bylo vysloveně kontraproduktivní, což se taky ukázalo. Má důležitou informaci, má se snažit zůstat na živu, ne? Proč by provokoval Sarah? Proč by chtěl zemřít? Nenapadá mě, co víc by se za tím mělo skrývat... Je mi jasné, že scénáristům šlo hlavně o to, aby Chuck viděl Sarah chladnokrevně vraždit, ale provedení bylo prostě takové, eh, prostě nelogické.
Ale jako jinak epizoda dobrá, vtipná a už začíná přituhovat, když Fulcrum ví, že Chuck je vodítko k Intersectu, ačkoli netuší, že jím je právě on sám :)
A je to tady, několikatýdenní čekání. To bude děs.
- Linn doporučuje -

Příspěvek 17.12.2008 12:41:52
General
General

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
No jo, účelovost. Já spíš celou dobu čekala, že Chuck to stihne a praští toho agenta něčím po hlavě.
Jinak nemám námitky, skoro dokonalé, hlavně mně osobně se líbil ten temnější závěr. Tahle nota mi k Chuckovi taky tak nějak sedí, oni to umí pěkně zkombinovat.
Zdá se mi to, nebo Awesome začíná čuchat, že Chuck není sám sebou? Ty pohledy, co po něm házel...
Miluju ten přímý odkaz na Smrtonosnou past :D

Ale další díl až 2. února...2. února! :wall:

PředchozíDalší

Zpět na Další seriály