7. "Jak daleko od sebe byla vozidla v okamžiku nárazu?"
to bych spíš viděl na českého policajta

Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa |
Jedou romové do Osvětimi na exkurzi(zájezd je financován všemožnýma romskýma organizacema), když v tom se v poslední vesnicí se řidičovi porouchá autobus.Řidič neví co s tím, a tak zaklepe na dveře nejbližšího domu.Otevře mu stařík a řidič povída : "Dobrý den, vezu Romy do Osvětimi a porouchal se mi autobus, můžete mi nějak pomoct?A dědek na to : "No chlapče, já ti moc nepomohu, vždyť já mám jen takový malý pecek"
Přijde trpaslík do Polska a povída:
"Já jsem malý trpaslíček, tady mám kyblíček a jdu k vám krást!"
Chvilku je ticho a pak se ozve:
"No, u nás toho moc nenakradeš, ale zkus to v Maďarsku".
Tak se trpaslík přesune do Maďarska a zas povídá:
"Já jsem malý trpaslíček, tady mám kyblíček a jdu k vám krást!"
"Ale trpaslíku, tady není nic, co by sis moh odnést, to musíš do Čech, tam se krade ve velkém."
To zní trpaslíkovi slibně a tak přijede do Čech a povídá:
"Já jsem malý trpaslíček........ do prdele, kde mám kyblíček?!"
---,Mototechna? Tady krematorium! Kolik jste včera prodali těch novejch japonskejch motorek?“
-,,No, asi dvacet, proč?“
-,,Dvacet, jo? Tak to se nám ještě tři flakají někde po městě...“
Toto je spoiler!!!: |
Když šuká sob soba Maj radost oba. Přijde Santa, volá na ně!Kdo potáhne moje sáně? Na sáně ti Santo jebem! Letos nikam nepojedem!Roznes zprávu celým světem a vyřiď od nás všem dětem! Letos dárky nečekejte A radči si zašukejte! Kdo šuká ten nezlobí! Tím se radost násobí! |
Přijde manžel - hrobník domů
strašně unavený, ruce vytahané až ke kolenům a
manželka se ho ptá:
"Hodně práce?"
"Ne, ale pochovávali jsme jednu tchýni a pozůstalí tolik tleskali, že jsme ji museli osmkrát vytáhnout."
Soutěží mezi sebou tři kovbojové. První vytáhne pistoli, zatočí s ní, sestřelí plechovku a
řekne:
"Ha ha. I am Jimmy!"
Druhý sestřelí dvě plechovky a řekne:
"Ha ha. I am Bobby!"
Třetí zatočí s koltem, oba je zastřelí a zvolá:
"Ha ha. I am sorry!"
Jaká je nejkratší cesta
k mužovu srdci?
.
.
Přímo skrz hrudník ostrým nožem.
Toto je spoiler!!!: |
Starší dáma zemřela a přišla do nebe a u nebeské brány si povídá se sv. Petrem. Najednou slyší strašidelné výkřiky, při kterých stydne krev v žilách. "To nic," říká sv. Petr. "To jen někomu vrtají na lopatkách díry pro křídla." Stará dáma se zatváří poněkud divně, když jí sv. Petr vysvětloval jak to v nebi chodí. Za chvíli slyší další nervy drásající křik. "Ó bóže co je zase tohle?" "Klid," říká sv. Petr "to jen někomu vrtají hlavu kvůli svatozáři" "Tohle je na mě moc," říká stará dáma. "To radši půjdu do pekla." "To nemůžete," říká sv. Petr. "Tam vás znásilní zepředu i zezadu." "Jo to je možné, ale tam už díry mám." |
Děti
se koukají jestli není pod postelí bubák, bubák se kouká jestli není pod posteli Chuck Norris.