Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa |
http://spoilertv-heroes.blogspot.com/2008/11/episode-309-its-coming-sneak-peek.html
Toto je spoiler!!!: |
Teď už nás od hnusného kostlivce může zachránit jen Haiťan. Už se mu to jednou povedlo, takže až kostlivec vysaje schopnosti z každého koho najde snad se objeví a všechno zachrání. Pak už to nebude seríál Heroes ale Haitan ![]() ps: Jinak Elle se mi zase líbila a dokonce Sylar ukázal svou "hvězdnou" dráhu u začátku, ale tu pistolnickou schopnost sem u něj nikdy nezaregistroval. EDIT: A Klenotka se dočkala házení ohně, po kterém tak dlouho toužila ![]() |
Jinak hodně se mi líbily ty věci okolo toho. Název "Villains" místo "Heroes", způsob jakým jsme se dostaly do děje, provedení To be Continued... a celkově ten konec nebyl až tak špatný. Jinak očekávám, že "Hiráč" se nějak zachrání. Tohle zatím není smrt pro něj. ![]() In memory of "Mr. Africa Isaac" ![]() |
Každopádně - dneska to byl docela pěkný díl. Líbí se mi, jak si rozdělili strany, ale něco mi říká, že to asi nebude tak jednoduché. Pořád si říkám, že Sylar s Elle balancují někde mezi. A i když tatík Petrelli je pěkný parchant, tak to nemusí nutně znamenat, že jeho plán dopadne špatně. A když jsem u toho - o co že vlastně jde? ![]() Jinak jsem ráda, že se nám to rozskupinkovalo a že Petrelliovi víceméně drží spolu - i když po tom všem, co Angela provedla, se dost divím, že Peter s Nathanem neprásknou dveřmi. Ale ono to asi dost dobře nejde. Kupodivu jak mi Daphne zpočátku vadila, tak se mi začíná líbit a hlavně je taková ta jejich mini-linie s Mattem nejzajímavější. Jsem ráda, že Matt, Nathan a Peter jsou na jedné straně. Akorát tam mají nějakou mezeru v komunikaci - Nathan snad ještě ani neví, že Sylar je jeho mladší bráška a Angela a spol. nevědí, že Peter nemá schopnost atd. apod. Že Tracy zůstala s Arthurem mě moc nepřekvapilo - přece jen pracuje dost dlouho v politice na to, aby si spočítala, kdo má v tu chvíli větší potenciál. Ale nemyslím si, že se jim povede Nathana překecat - a když jsem u toho, jsem ráda, že nešel "obejmout tátu". A letěl, zase! ![]() ![]() K Mohinderovi a jeho pokusům se vyjadřovat nebudu, ztratil u mě sympatie už dávno. A Hiro - zastřelte ho někdo a dejte schopnosti Andovi ![]() ![]() |
Nejvíc se mi líbila ta chvilka Sylara a Elle. Docela jim to i spolu sluší ![]() ![]() ![]() Další plus je, že se konečně tak nějak rozhodilo, kdo je na jaké straně. Ačkoli taky věřím tomu, že Gabriel s Elle nejsou tak jednoznační. Matt a Daphne jsou taky dobří. Konečně se ona rozhodla, za koho bude kopat. No, velké mínusy. Claire. Prostě aby nebyla na prd, tak z ní udělají nějaký pochodující genetický materiál. No ale proč ne. Mohinder. No co na to říct. Opak Gabriela. Z normálního člověka dělají psychopata. Takový byl v první sérii, ještě i v druhé, úžasný. Co s ním teď provedli, to by jeden až brečel. Hiro. Boha jeho. Ale on ten návrat v mentalitě o nějakých osmnáct let nebo kolik? není ani tak moc znát. Tupec to byl vždycky, takže mu to ani moc neškodí. Jen jsem zvědavá, jak ho nakonec zapojí do děje. Zatím moc důležitý není, krom toho, že vlastně svou blbostí umožnil taťkovi Pettrelimu, získat celou formuli. Co se týče Tracy, tak tam mě ta změna stran moc nepřekvapila. Jen jsem zvědavá, jestli se do děje nějak zapojí ještě Noah, Haiťan a jak že se to jmenuje biologická máma Claire. Nějak mi tam tihle tři chybí. A co mě mrzí, tak to je smrt mistra Africa Isaac. |
Osobně to mi to připadá, že už se to pomalu šine k závěru (možná proto to part 1, 2 u další epizody). No dějově, ale jo nebylo to tak zlý. Samozřejmě záleželo jak na linii, ale celkově to vypadá zajímavě. Jinak docela mě naštvalo co udělali Hirovi. V předešlé kapitole se choval normálně." Musíme varovat, musíme varovat" a pak mu udělají tuhle obludnost. Osobně doufám, že Arthura v tomhle volume oddělají a že nás tady nebude dál strašit. No nic, každopádně docela se těším na další díl, jelikož to vypadá na docela solidní jatka. Jo a mrzí mě a zároveň jsem rád (nemám rád oživování postav) , že mr. African Isaac zemřel. |
Zajímavé, že jsem si mentálni změny věku na Hirovy nevšiml, než to řekl ![]() Daphne to ošéfovala ![]() Elle je z5 ![]() Strany rozděleny, válka začíná (nový slogan Heroes) ![]() Máme tak 5 možnosti jak udělat Happy end: 1)Objeví se úplně nový hrdina zachránce. 2)Na Kostlivce bafne Haiťan. 3)Daphne a Nathan budou velkou rychlostí kroužit okolo Kostlivce, až zešílí (ještě víc). 4)Matt konečně přemůže Kostlivce v mentálním souboji. 5)Uprostřed předem prohrané bitvy se do Kostlivce pustí Sylar a zatímco budou bojovat přiběhne zezadu Elle a praští ho piánem po hlavě (přiznávám že plán má ještě trhliny) až z něj vypadnou všechny schopnosti a skočí do Petera. Velké - na konec: Absence Želvy. ![]() |
Na konci bylo řečeno, že na začátku a na konci je světlo, temnota uprostřed, takže to dopadne dobře, akorát vědět, co znamená to "dobře". Tak tenhle díl se mi líbil asi z celé téhle série nejvíc a úplně nejradši jsem, že Matt probudil Angelu, která je mojí nejoblíbenější postavou a to jak si v téhle epizodě omotala Arthura kolem prstu a la "miluješ mě, tak mě pusť, se mi moc líbilo, to jak se právě kolem Arthura a Angely utvořily skupiny heroes, se mi taky moc líbilo, jenom jsem nepochopil, co udělal Arthur Hirovi, jako chápu že mu bylo 28 a teď je mu 10, ale nechápu co to mělo mít za význam.... Každopádně u Hira ten 18ti letý rozdíl ani tak poznat nejde... ![]() |
ADAM!!!!! VONI MI ZABILI ADAMA!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Syler - sice je určitým způsobem jeho "přerod" pěkný, je mi určitým způsobem i sympatický (to "určitým způsobem" je tu důležitý!), ale jinak mě to dost štve. Udělali z něj chudinku, která byla pouze otrokem své schopnosti, jinak je to vlastně hodnej chlapík. No, to určitě ![]() Hiro - jediné pěkné, když honil toho jasnovědce. Mno, ještě pěkný plán s probodením Anda. A to bude vše. Mohinder - překvapil mě svou blbostí, když ho Tracy vyzvala, aby ji vzal za ruku a nechal se ukonejšit ![]() ![]() Elle - sednutí do letadla, když probíjí...tak to byl výborný nápad. To bych nečekala snad ani od školáka. A pokud jde o ni a Sylera...to se mi nějak nezdá. Navíc v ty dny Elle jevila plus mínus normálně, v druhé sérii jsme ovšem viděli (což bylo vlastně poté), že je to tatínkova vyšinutá holčička a pak se zas trošku srovnala. Mno, tak to se mi nezdá. Ta vyšinutá holka mi nejde spojit se Sylerem ani s prací jako agent. Noah - Nějak se mi nezdálo, jak se přímo vyžíval v tom, aby Syler...tedy Gabriel...tedy něco mezi znovu zabil a hlavně to, jak byl celý pryč z toho, jak někomu otvírá lebku ![]() Peter bez schopností? "Srdce mi krvácí." ![]() Skoro všechny postavy mění strany jako ponožky za teplého dne. Snad nejnormálnější mi přijde Nathan. Pak ještě Matt. Aby to nevyznělo zas tak špatně...ten retrospektivní díl byl zajímavý. Docela se mi líbil...až na to, že si nejsem jistá, jak moc se všechna ta fakta navzájem shodují ![]() |
OK, tak popořadě - jak je možné, že nemají schopnosti všichni, když je původně někteří měli už dávno předtím zatměním? (Elle například). Claire by mohla umřít, yay! ![]() ![]() Matt s Daphne se mi líbí čím dál víc. Je pěkné, že řeší i normální vztah. To s Daphne mě ale překvapilo ![]() Hiro, no, nějak nerozumím tomu, proč ho tak nutně potřebují, už od druhé série je zralý na odstřel. I když tady místy celkem šel, občas jsem se i usmála. Nathan s Peterem je kapitola sama pro sebe - Nathan by Peterovi tohle nikdy neřekl! Co to do prčic dělají? A jak Peter vyčetl Nathanovi, že je loutka, to jsem se musela smát. Od něj to teda sedí. Chtěla jsem interakci, ale ne takové pitomé hádky. Slibovali Nathana s Peterem, a zatím měli spolu jen pár scén, když ještě navíc některé z nich byly mezi budoucími já Každopádně chaos nad chaos - vlastně ani nevím, o co jde a proč tam všichni tak zběsile pobíhají. Jediná část, která byla fajn, byl samozřejmě Bennet, říkající Claire, že byla sobecká a chovala se jako spratek. Dobře Noah! ![]() Chování Elle a Gabriela jsem trochu nepobrala - Bonnie a Clyde? Co ta náhlá změna Elle zase zpátky na mrchu, s otočkou zase zpět? A Lawrence, Kansas - tam odtud jsou i bratři Winchesterovi ze Supernatural. Že by nějaké místo kosmické důležitosti? ![]() |
Nejen, že přijdou všichni o schopnosti, když spousta z nich je měla dávno před tím dřívějším zatměním, ale ještě se většina postav chová úplně jinak, než by se chovala. Nejvíc jsem nepobrala chování Sylara a Elle. Nevím, co vedlo Elle k tomu, aby se chovala jak tele, ale už vůbec nevím, co má znamenat ten Sylarův obrat. V minulém díle se samým soucitem div nerozbrečel a teď se chová zase jako poloviční (což je pokrok, už ne jako úplný) psychopat. Pořád ještě se snažím věřit, že se z něj nestal taťkův pejsek a že ještě překvapí, ačkoli teda nevím. Hádky Petera s Nathanem jsou taky naprd a že Nathan bude vyčítat Peterovi, že ho musí pořád zachraňovat, to bylo dost přehnaný. Taková hádka stylu moje lopatka je větší než tvoje a já umím stavět hezčí bábovičky než ty. Ach jo ![]() No fajn, ještě Matt a Ando se chovají normálně. O Hirovi se nebudu šířeji vyjadřovat, to je prostě ufon už od začátku. Nějak mi přišlo, že tenhle díl plně ignoroval všechno, co se až dosud dělo. Kdyby hned na začátku dali tenhle díl, tak by to taky fungovalo a mnohem uvěřitelněji. |
Že by schopnosti přisli už před zatměním je docela obtížné. Říkali první a kdo si vzpomene na Takezo Kenseie a první zatmění zvedne pravou ruku. Ano, šikulové, ani na srazu pravicových extrémistů by se to tak hezky nepovedlo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() btw. Všechny fanynky Adama - stejně by se vám rozpadl teď ![]() |
V tom případě by musela milionkrát umřít i Claire. Sice není tak stará jako Adam, ale ty její sebevražedný kousky ![]() Tak to já zas chtěla být v pozici tý blondýny, co hraje Elle ![]() ![]() |