Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Heroes Heroes

Heroes

seriál o superhrdinech bez pláštěnek a typicky praštěných comicsových zápletek, kombinace díky níž se neodlepíte od obrazovky...

Příspěvek 11.11.2008 18:16:55
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

tak já nevim, tohle už začíná bejt pomalu tragickej seriál(nějak mi to připomíná SGA, první řafa super a pak to šlo do haj***). Furt se tak nějak plácá od někud někam a nic z toho. Ono to beztak NBC nejspíš zruší poněvadž ten propad ratingů je docela děsivej
Podpis byl odstraněn z důvodu porušování pravidel.

Příspěvek 11.11.2008 18:40:04
Eleira Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak u tohohle dílu jsem tak nějak nepochopila, k čemu měl být dobrý. Aby nám ukázal, že je to všechno ješt víc propletený? Já nechápu, proč si tvůrci tohohle seriálu tolik libují ve zmatku, z kterého se nějak snaží udělat řád.
Dneska teda docela slabota. Už by se měl ten děj někam pohnout. Začíná to být docela nuda. Zase natahujou děj po x dílů a všechno se vyřaší až v tom posledním to ještě během deseti minut.
Navíc to, že tam dají extrasilného padoucha, kterého pak ale přemůžou nějak úplně triviálně, to tomu taky moc nepřidává.
Prostě nic moc :roll:

Příspěvek 11.11.2008 20:32:39
spike kree Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak díl nic moc... Jediný Gabriel a Elle se mi líbili... třeba v tom poté bude něco víc..... a jsem zvědav co si počne Ando...
To never die.... and to conquer all. That is winning

If you enter a room intending to assassinate someone, and there is a treecat in the room, either abort your mission immediately, or switch to nuclear weapons.

Příspěvek 12.11.2008 10:22:34
Nefertiti Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Ach jo, přestávám tenhle seriál pobírat :roll:. Autoři kombinují a kombinují a já už v tom mám absolutní zmatek. Už aby se to začalo trochu rozplétat, aby se to do konce série všechno stihlo. Tentokrát zase žádný pohyb kupředu a abych pravdu řekla, přestávám se na další díl těšit :(

Příspěvek 12.11.2008 12:46:53
Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Já se skoro nutila se na to podívat. Letos jsou pro mě nějak seriály zklamání, kromě Chucka, který je spíš epizodu od epizody lepší, to nějak stojí za houby.
Hlavně se už nedivím, že vyhodili dva autory - v téhle epizodě úplně rezignovali na kontinuitu a při starých záběrech z 1. série jsem si až říkala, že se 1. a 3. série nedají srovnávat. Neříkali snad v první sérii, že starý Petrelli byl nazelen v koupelně a že spáchal sebevraždu? Tady tvrdili, že má nějakou mrtvici či co. :roll:
Prý se má k Heroes připojit autor Pushing Daisies, jestli je neobnoví a taky autor Dead like me, Bryan Fuller tuším, to jsem na to zvědavá.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 12.11.2008 13:14:15
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Hlavně starý Petrelli zemřel dlouho předtím, než měl Nathan nehodu, dlouho předtím, než se starý Suresh setkal se Sylarem a hlavně pokud se nepletu, tak když Sylar začal vraždit, bylo t více než rok zpátky. Prostě se jim to nějak nepovedlo :hmmm:

Příspěvek 12.11.2008 23:00:51
Ralen Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Heroes bez schopností? hmm kam to ten svět spěje. :)
Eleira píše:
Aby nám ukázal, že je to všechno ješt víc propletený? Já nechápu, proč si tvůrci tohohle seriálu tolik libují ve zmatku, z kterého se nějak snaží udělat řád.

To mě se to na tom právě líbí, je však pravda, že jim to poslední dobou trochu skřípe.
Obrázek

Příspěvek 13.11.2008 14:21:11
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Já doufám, že budou ve 4-01 cestovat časem, zabijou Tima Kringa a řeknou, že třetí řada se nikdy nestala... Nový restart je jediná věc, která může Heroes spasit.
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Příspěvek 13.11.2008 16:03:22
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

:laugh: :laugh:

http://spoilertv-heroes.blogspot.com/2008/11/episode-309-its-coming-sneak-peek.html

Jestli Nathan půjde "obejmout tatínka", tak už začnu pochybovat i o zdravém rozumu Nathana, i když i tomu letos dávají zabrat.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 13.11.2008 17:54:36
Yeyind Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
Teď už nás od hnusného kostlivce může zachránit jen Haiťan. Už se mu to jednou povedlo, takže až kostlivec vysaje schopnosti z každého koho najde snad se objeví a všechno zachrání. Pak už to nebude seríál Heroes ale Haitan :D
ps: Jinak Elle se mi zase líbila a dokonce Sylar ukázal svou "hvězdnou" dráhu u začátku, ale tu pistolnickou schopnost sem u něj nikdy nezaregistroval.
EDIT: A Klenotka se dočkala házení ohně, po kterém tak dlouho toužila :-D
In brightest day, in blackest night.
No color shall escape his sight.
Let those who joined Shepard's fight.
Beware his logic...weird ghostly child!

Příspěvek 13.11.2008 18:14:32
Pan Citron Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Tak takový ty "mimo" epizody mám u Heroesů nejradši a tahle se taky docela povedla (rozhodně se mi líbila víc než celý vol 3 dohromady).
Toto je spoiler!!!:
Jinak hodně se mi líbily ty věci okolo toho. Název "Villains" místo "Heroes", způsob jakým jsme se dostaly do děje, provedení To be Continued... a celkově ten konec nebyl až tak špatný. Jinak očekávám, že "Hiráč" se nějak zachrání. Tohle zatím není smrt pro něj. :D
In memory of "Mr. Africa Isaac" :cry:
ADRIC WILL FALL

Příspěvek 18.11.2008 14:47:55
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Tak konečně se začalo něco hýbat a dávat dohromady. Při pomyšlení, jak nám naslibovali, že se děj rozjede hned od začátky, a přitom spousta epizod byla jen prázdné tlachání o ničem, mi to připomíná SG.
Toto je spoiler!!!:
Každopádně - dneska to byl docela pěkný díl. Líbí se mi, jak si rozdělili strany, ale něco mi říká, že to asi nebude tak jednoduché. Pořád si říkám, že Sylar s Elle balancují někde mezi. A i když tatík Petrelli je pěkný parchant, tak to nemusí nutně znamenat, že jeho plán dopadne špatně. A když jsem u toho - o co že vlastně jde? :smile: Honí se za nějakou formulí - takže Arthur chce dát schopnosti všem, jak to viděl Peter v budoucnosti a to by mělo teoreticky znamenat konec světa. Ale když zase lidi se schopnostmi budou soupeřit s normálními lidmi, tak to taky nebude dobré a může to způsobit totéž. Takže tady zase taky těžko říct.
Jinak jsem ráda, že se nám to rozskupinkovalo a že Petrelliovi víceméně drží spolu - i když po tom všem, co Angela provedla, se dost divím, že Peter s Nathanem neprásknou dveřmi. Ale ono to asi dost dobře nejde.
Kupodivu jak mi Daphne zpočátku vadila, tak se mi začíná líbit a hlavně je taková ta jejich mini-linie s Mattem nejzajímavější. Jsem ráda, že Matt, Nathan a Peter jsou na jedné straně. Akorát tam mají nějakou mezeru v komunikaci - Nathan snad ještě ani neví, že Sylar je jeho mladší bráška a Angela a spol. nevědí, že Peter nemá schopnost atd. apod.
Že Tracy zůstala s Arthurem mě moc nepřekvapilo - přece jen pracuje dost dlouho v politice na to, aby si spočítala, kdo má v tu chvíli větší potenciál. Ale nemyslím si, že se jim povede Nathana překecat - a když jsem u toho, jsem ráda, že nešel "obejmout tátu". A letěl, zase! :yahoo: Líbí se mi, že je pro změnu skoro jediný, kdo své schopnosti používá. :D
K Mohinderovi a jeho pokusům se vyjadřovat nebudu, ztratil u mě sympatie už dávno.
A Hiro - zastřelte ho někdo a dejte schopnosti Andovi :roll: Vrátit ho mentalitou do doby, kdy mu bylo deset, když ani ve svém skutečném věku nebyl schopný normálně uvažovat, je hovadina. Jeho "yatta" a ty kraviny, co dělal, bylo protivné. Ne vtipné, ale protivné a trapné. Doufám, že ho někdo zabije a to brzo. :?

Se změnou scénáristů by druhou půlku Heroes možná ještě mohli zachránit, protože i v téhle pohnuté kvalitě se poslední díly zvedly. Snad to aspoň takhle vydrží.

Sakra, jsem se nějak rozepsala... :oops:

Příspěvek 18.11.2008 19:52:34
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak dnešní díl docela pohoda, i když mi vadí, jak se to tam hýbe kupředu pomalu. Tři čtvrtiny dílu skoro o ničem.

Toto je spoiler!!!:
Nejvíc se mi líbila ta chvilka Sylara a Elle. Docela jim to i spolu sluší :smile: Nevím proč, ale Gabriel (záměrně ne Sylar) se mi začíná líbit. Akorát dělat z vyloženě sadistického záporáka najednou andělskho klaďase je divné. Může být sebe hodnější, ale fakt, že zavraždil tolik lidí nikdo nevymaže. Ale Zachary je skvělý :wink: :smile:
Další plus je, že se konečně tak nějak rozhodilo, kdo je na jaké straně. Ačkoli taky věřím tomu, že Gabriel s Elle nejsou tak jednoznační.
Matt a Daphne jsou taky dobří. Konečně se ona rozhodla, za koho bude kopat.
No, velké mínusy. Claire. Prostě aby nebyla na prd, tak z ní udělají nějaký pochodující genetický materiál. No ale proč ne.
Mohinder. No co na to říct. Opak Gabriela. Z normálního člověka dělají psychopata. Takový byl v první sérii, ještě i v druhé, úžasný. Co s ním teď provedli, to by jeden až brečel.
Hiro. Boha jeho. Ale on ten návrat v mentalitě o nějakých osmnáct let nebo kolik? není ani tak moc znát. Tupec to byl vždycky, takže mu to ani moc neškodí. Jen jsem zvědavá, jak ho nakonec zapojí do děje. Zatím moc důležitý není, krom toho, že vlastně svou blbostí umožnil taťkovi Pettrelimu, získat celou formuli.
Co se týče Tracy, tak tam mě ta změna stran moc nepřekvapila.
Jen jsem zvědavá, jestli se do děje nějak zapojí ještě Noah, Haiťan a jak že se to jmenuje biologická máma Claire. Nějak mi tam tihle tři chybí.
A co mě mrzí, tak to je smrt mistra Africa Isaac.

Ale vcelku jsem ráda, že už se tam konečně začíná k něčemu schylovat

Příspěvek 18.11.2008 20:25:44
Pan Citron Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Hm zajímavé...
Toto je spoiler!!!:
Osobně to mi to připadá, že už se to pomalu šine k závěru (možná proto to part 1, 2 u další epizody). No dějově, ale jo nebylo to tak zlý. Samozřejmě záleželo jak na linii, ale celkově to vypadá zajímavě. Jinak docela mě naštvalo co udělali Hirovi. V předešlé kapitole se choval normálně." Musíme varovat, musíme varovat" a pak mu udělají tuhle obludnost. Osobně doufám, že Arthura v tomhle volume oddělají a že nás tady nebude dál strašit. No nic, každopádně docela se těším na další díl, jelikož to vypadá na docela solidní jatka.
Jo a mrzí mě a zároveň jsem rád (nemám rád oživování postav) , že mr. African Isaac zemřel.
ADRIC WILL FALL

Příspěvek 19.11.2008 17:07:20
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
Zajímavé, že jsem si mentálni změny věku na Hirovy nevšiml, než to řekl :-D.
Daphne to ošéfovala :smile:
Elle je z5 :yahoo: a se Sylerem jim to celkem sluší.
Strany rozděleny, válka začíná (nový slogan Heroes) :-)
Máme tak 5 možnosti jak udělat Happy end:
1)Objeví se úplně nový hrdina zachránce.
2)Na Kostlivce bafne Haiťan.
3)Daphne a Nathan budou velkou rychlostí kroužit okolo Kostlivce, až zešílí (ještě víc).
4)Matt konečně přemůže Kostlivce v mentálním souboji.
5)Uprostřed předem prohrané bitvy se do Kostlivce pustí Sylar a zatímco budou bojovat přiběhne zezadu Elle a praští ho piánem po hlavě (přiznávám že plán má ještě trhliny) až z něj vypadnou všechny schopnosti a skočí do Petera.

Velké - na konec: Absence Želvy. :(

Příspěvek 20.11.2008 12:19:47
gravidus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Takže,
Toto je spoiler!!!:
Na konci bylo řečeno, že na začátku a na konci je světlo, temnota uprostřed, takže to dopadne dobře, akorát vědět, co znamená to "dobře".
Tak tenhle díl se mi líbil asi z celé téhle série nejvíc a úplně nejradši jsem, že Matt probudil Angelu, která je mojí nejoblíbenější postavou a to jak si v téhle epizodě omotala Arthura kolem prstu a la "miluješ mě, tak mě pusť, se mi moc líbilo, to jak se právě kolem Arthura a Angely utvořily skupiny heroes, se mi taky moc líbilo, jenom jsem nepochopil, co udělal Arthur Hirovi, jako chápu že mu bylo 28 a teď je mu 10, ale nechápu co to mělo mít za význam.... Každopádně u Hira ten 18ti letý rozdíl ani tak poznat nejde... :D

Příspěvek 20.11.2008 19:16:15
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Řekl bych, že jediný rozdíl bude v tom, že nebude umět pořádně ovládat své schopnosti a nebude moc odhalit co viděl ve svém snu. Rozdíl bych řekl jinak žádný nebude.

Příspěvek 21.11.2008 09:28:44
gravidus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

No jo, to jsem si neuvědomil s tím snem...

Příspěvek 23.11.2008 20:23:28
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Dlouho jsem se nedívala, až včera si sjela poslední asi čtyři díly. Mno, kvalita se nějak nezměnila :?. Heroes jsem měla ráda, že tam bylo spoustu záhad, které se ovšem řešily a bylo to pěkně propojené. Teď se mi to zdá jako taková velká porce kaše. Prostě mišmaš. I když ne vše je špatné, ale...

Toto je spoiler!!!:
ADAM!!!!! VONI MI ZABILI ADAMA!!!!!!!! :shock: :scared: :stupid: :comp: Tak tím mě tedy ale POŘÁDNĚ DOŽRALI!!! Takhle ...prostě. Jen tak ho zabili. Adam, správnej charismatickej záporák a oni ho odpraví. To je teda paráda. Tomu, koho to napadlo, bych urvala hlavu a rozčtvrtila tělo...mno a mám po postavě, která mi zlepšovala mínění o seriálu. Bezva :evil: .

Syler - sice je určitým způsobem jeho "přerod" pěkný, je mi určitým způsobem i sympatický (to "určitým způsobem" je tu důležitý!), ale jinak mě to dost štve. Udělali z něj chudinku, která byla pouze otrokem své schopnosti, jinak je to vlastně hodnej chlapík. No, to určitě :roll: . V první sérii mě zas tak nepřipadlo, že by tím tak trpěl.

Hiro - jediné pěkné, když honil toho jasnovědce. Mno, ještě pěkný plán s probodením Anda. A to bude vše.

Mohinder - překvapil mě svou blbostí, když ho Tracy vyzvala, aby ji vzal za ruku a nechal se ukonejšit :roll:. A že on se snaží být ten hodný, ale vlastně ne, ale vlastně jo...:roll:.

Elle - sednutí do letadla, když probíjí...tak to byl výborný nápad. To bych nečekala snad ani od školáka.
A pokud jde o ni a Sylera...to se mi nějak nezdá. Navíc v ty dny Elle jevila plus mínus normálně, v druhé sérii jsme ovšem viděli (což bylo vlastně poté), že je to tatínkova vyšinutá holčička a pak se zas trošku srovnala. Mno, tak to se mi nezdá. Ta vyšinutá holka mi nejde spojit se Sylerem ani s prací jako agent.

Noah - Nějak se mi nezdálo, jak se přímo vyžíval v tom, aby Syler...tedy Gabriel...tedy něco mezi znovu zabil a hlavně to, jak byl celý pryč z toho, jak někomu otvírá lebku :dontknow:. Paráda, ničí i tuto postavu.

Peter bez schopností? "Srdce mi krvácí." :roll:

Skoro všechny postavy mění strany jako ponožky za teplého dne. Snad nejnormálnější mi přijde Nathan. Pak ještě Matt.

Aby to nevyznělo zas tak špatně...ten retrospektivní díl byl zajímavý. Docela se mi líbil...až na to, že si nejsem jistá, jak moc se všechna ta fakta navzájem shodují :?
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 25.11.2008 18:20:23
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

3x10 :scratch: wtf?

Toto je spoiler!!!:
OK, tak popořadě - jak je možné, že nemají schopnosti všichni, když je původně někteří měli už dávno předtím zatměním? (Elle například).
Claire by mohla umřít, yay! :D Ale nestane se to :(
Matt s Daphne se mi líbí čím dál víc. Je pěkné, že řeší i normální vztah. To s Daphne mě ale překvapilo :shock: Další schopnost, která podporuje teorii, že se schopnost vyvíjí podle předpokladů osobnosti a organismu - jestli nemohla chodit, tak její schopnost dává naprostý smysl.
Hiro, no, nějak nerozumím tomu, proč ho tak nutně potřebují, už od druhé série je zralý na odstřel. I když tady místy celkem šel, občas jsem se i usmála.
Nathan s Peterem je kapitola sama pro sebe - Nathan by Peterovi tohle nikdy neřekl! Co to do prčic dělají? A jak Peter vyčetl Nathanovi, že je loutka, to jsem se musela smát. Od něj to teda sedí. Chtěla jsem interakci, ale ne takové pitomé hádky. Slibovali Nathana s Peterem, a zatím měli spolu jen pár scén, když ještě navíc některé z nich byly mezi budoucími já
Každopádně chaos nad chaos - vlastně ani nevím, o co jde a proč tam všichni tak zběsile pobíhají.
Jediná část, která byla fajn, byl samozřejmě Bennet, říkající Claire, že byla sobecká a chovala se jako spratek. Dobře Noah! :D I když trénující Claire a dělající z ní malou "company girl" - nechtěl jí proti tomu náhodou chránit?
Chování Elle a Gabriela jsem trochu nepobrala - Bonnie a Clyde? Co ta náhlá změna Elle zase zpátky na mrchu, s otočkou zase zpět?
A Lawrence, Kansas - tam odtud jsou i bratři Winchesterovi ze Supernatural. Že by nějaké místo kosmické důležitosti? :D

Nevím, no, uvidím, jak dopadnou Villains a podle toho budu koukat na Fugitives - nebo nebudu.
Škoda, že nežiju v USA - hrdě bych se přihlásila k tomu, že i díky mně padá sledovanost. :?

Příspěvek 25.11.2008 18:30:35
HAck Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Vidím, že se nic nemění, čili jsem neudělal špatně, když jsem na to přestal koukat. Škoda, tak dobrý seriál to byl.
Mr. Franz I think careers are a 20th century invention and I don't want one.

Příspěvek 25.11.2008 19:21:53
Daedalus.cz Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Bohužel, s Heroes to jde od desíti k pěti. První řada byla nepřekonatelná, druhá byla o dost horší a třetí řadou to pohřbili. Doufám, že Fugitives bude lepší než Villains a Heroes se zase vzchopí. :(

Teď jsem si ze zvědavosti pouštěl díly z první série a skoro mi bylo do breku, jak to byl úžasný seriál a jak to autoři naprosto zakopali. Škoda no :cry:

Jestli se to nezlepší, tak na to taky po třetí sérii přestanu koukat. Ale stejně myslím, že seriál brzy zruší kvůli propadu ve sledovanosti. 8) A myslím, že to bude určitě lepší, než pokračovat z bídným výkonem. :wink:

Příspěvek 25.11.2008 19:28:07
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak teda tenhle díl byl nad moje chápání.

Toto je spoiler!!!:
Nejen, že přijdou všichni o schopnosti, když spousta z nich je měla dávno před tím dřívějším zatměním, ale ještě se většina postav chová úplně jinak, než by se chovala.
Nejvíc jsem nepobrala chování Sylara a Elle. Nevím, co vedlo Elle k tomu, aby se chovala jak tele, ale už vůbec nevím, co má znamenat ten Sylarův obrat. V minulém díle se samým soucitem div nerozbrečel a teď se chová zase jako poloviční (což je pokrok, už ne jako úplný) psychopat. Pořád ještě se snažím věřit, že se z něj nestal taťkův pejsek a že ještě překvapí, ačkoli teda nevím.
Hádky Petera s Nathanem jsou taky naprd a že Nathan bude vyčítat Peterovi, že ho musí pořád zachraňovat, to bylo dost přehnaný. Taková hádka stylu moje lopatka je větší než tvoje a já umím stavět hezčí bábovičky než ty. Ach jo :( Claire je jako vždy blbá nána. Ona ví, že po ní skoro každej půjde, že umí prd a ne bojovat, ale bude si hrát na hrdinku. No aspoň, že jí to konečně Noah řekl. Ostatně Noah je snad jediná postava, co se chová jakž takž normálně.
No fajn, ještě Matt a Ando se chovají normálně.
O Hirovi se nebudu šířeji vyjadřovat, to je prostě ufon už od začátku.
Nějak mi přišlo, že tenhle díl plně ignoroval všechno, co se až dosud dělo. Kdyby hned na začátku dali tenhle díl, tak by to taky fungovalo a mnohem uvěřitelněji.

Příspěvek 25.11.2008 21:40:21
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
Že by schopnosti přisli už před zatměním je docela obtížné. Říkali první a kdo si vzpomene na Takezo Kenseie a první zatmění zvedne pravou ruku. Ano, šikulové, ani na srazu pravicových extrémistů by se to tak hezky nepovedlo :-D. Dostala mě scéna Hira a Želvy :-D. Největší frajer (samozřejmě po Sylarovi), který byl až doteď někde v pralese se vrací na scénu (ač v pralese zůstává :-D). Claire už se aspoň tim klackem máchat naučila což je zatím její mistrovský bitevní výkon. Na konci na mě z poza rohu vyskočila náhlá touha být Zachary Quinto :oops:(můžete třikrát hádat proč). Dobře sem se zasmál u Mattova točení hlavou na farmáře :-).
btw. Všechny fanynky Adama - stejně by se vám rozpadl teď :-D

Příspěvek 25.11.2008 21:49:44
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
V tom případě by musela milionkrát umřít i Claire. Sice není tak stará jako Adam, ale ty její sebevražedný kousky :lol:
Tak to já zas chtěla být v pozici tý blondýny, co hraje Elle :smile: Ať už je Sylar/Gabriel (po dnešním dílu nutno oddělovat) jakákoli postava, Zachary vypadal v minulém díle v těch džínách a bez vršku úžasně :faint:

PředchozíDalší

Zpět na Heroes