Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Hlavní News comments SGA-PROJECT.COM 22.11.2008 - Jason Momoa napaden v restauraci

22.11.2008 - Jason Momoa napaden v restauraci

Všechny komentáře ke staršímu webu, který byl zrušen roku 2016

gmakov Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

scophino: Sakra, jestli je blábol tohle, myslíš že i D. Hewlett není ve skutečnosti tak chytrej vědec? :hmmm: Ty jo nestraš!!! :scared:

:biglol: :biglol: :biglol:

Dragon Uživatelský avatar
Brigadier General
Brigadier General

Pohlaví: Muž

Odpovědět s citací

:rflmao: :rflmao: :biglol:
ty a já myslel že McKay opravdu dokázal změnit časovou linii :rflmao:

jinak Jasona mi je upřímně líto a soucítím sním. Doufám že se mu to hezky zahojí. :)
(o seriál bych se nebál, tam by mu naopak docela i sedla :D )
Povídky
Vše potřebné naleznete-ZDE
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

scophino píše:
se divim že se nebránil . . . by ho tam seřezal jak psa . . . je vidět že seriál a jeho bojový umění je jenom blábol

Tý jo, to je šok...kdo by to řekl, když je to *herec*, že? :roll: A on by možná něco zvládl, ale dost těžko by čekal, že ho nějaký magor v restauraci praští sklenicí po hlavě. Musíš si umět oddělit herce od postavy. Rachel venku taky nepobíhá s nahým břichem a klacíky.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

maxwell skywalker Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

rikal jsem si ze se k tomu nebudu vyjadrovat ale musim:-D za prve: divim se, ze vzhledem k jeho proporcim to nekdo vubec na nej zkusil:-D za druhe: chapu ze se nemohl branit, protoze, dostal z vas nekdo kryglem do xichtu?:-D asi ne co?:-D no ja samozrejme taky ne, ale pokud ma 140 stehu tak to musela byt jeba jak cyp, z toho usuzuju ze v takove situaci by se clovek nemohl branit ani kdyby chtel protoze vidi jen rudo....

Aeryn Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Já bych neřekla, že "jeho" bojové umění Jason jenom hraje. Uprřímě řečeno, člověk když je zaskočen a dostane takovou ránu, že z toho má 140 stehů, tak se asi nějak bránit nemůže, ne? Osobně, jako člověk co bojová umění dělá, bych se už pak rozhodně neubránila...
Realita je trošku jiná. Je logické, že v seriálu může mít ran kolik chce a klidně bojovat. To nemá s rozsáhlostí bojového umění nic společného... Je to prostě Fikce...
Obrázek

ipa Airman
Airman

Odpovědět s citací

dobře mu tak, ale dostat Joe Flanigan tak to by bylo lepsi aspon 150 stehu bych mu přal

Destiny Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

ipa: To snad nemyslíš vážně. Nikdo si nic takového nezaslouží a co ti ty dva vůbec udělali? Ty je snad znáš osobně? :evil:
I am proud to be member of Sheppofilclub
Obrázek
Můžeme být jen tím čím jsme. Nic víc, nic míň. (Kahlan Amnell)
Není tak těžké za přítele umřít, jako najít takového, aby umírat stálo za to.

Dragon Uživatelský avatar
Brigadier General
Brigadier General

Pohlaví: Muž

Odpovědět s citací

:roll:
výš vůbec jaké to je?
jestli ne tak mi řekni a já ti pár stehů na obličeji klidně zařídím.
Jako mě se již několikrát stalo že mě od JIPky dělila jen vzdálenost několika milimetrů až desetin milimetru (doslova) a rozhodně bych to nikomu nepřál :roll:

si to skus a napiš sem své poznatky, myslím že ti bude stačit i "blbá" hrozba vykrvácení a hned změníš názor.

jo a počítej se mnou 140 stehů po půl až po jdenom a půl centimetru (věčinou je to po centimetru, ale záleží na charakteru rány) se rovná ráně o rozměrech 70 - 210 centimetrů, takže to musela být opravdu rána jak blázen a k tomu vytahování případných střepů, taky velmi nepříjemné a zvlášť z obličeje....

No co nebudu se tu rozepisovat kvůli nějakému naprosto stupidnímu příspěvku, když to stejně nezmění tvůj názor
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Povídky
Vše potřebné naleznete-ZDE
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

maxwell skywalker Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

4 Aeryn: a co děláš za bojové umění/sport? zajímá mne hlavně styl...

Aeryn Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

ipa: Tak tyhle názory naprosto miluju! Lidi jsou děsní machři, všechno zvládnou, skvělí hrdinové, které nic nezastraší a přejou ostatním něco šptného! Promiň, ale nepřijde mi to jako normální názor!
Nepřeju nic špatného ani nikomu, co mi něco udělal! Však on bude potrestaný! Ježiši, ale říct, že mu to přeješ a že by si to zasloužil? Neznáš ani jednoho. Sama nevím, jací jsou ve skutečnosti, ale nepřijde mi, že by se to někdo z nich zasloužil. Proč, prosímtě? Tamhle někdo týrá lidi, zvířata... ale nad tím se asi nepozastavíš, že? Zkus se zamyslet nad svým názorem!
Většina lidí jsou odvážní a silní, ale jakmile by proti nim někdo vystartoval, tak je na prvním místě co nejdřív zdrhnout. A to bylo předtím řečí, že? :roll:
Takže přidávám se k názoru, že pokud se ti to tak líbí, můžu ti ukázat, jaké to je mít pár stehů. Neměla bych s tím problém, to mi věř. Jak se říká, přej a bude ti přáno! Ale to víš, oni si to zaslouží ;-) Řekla bych, že dva stehy by ti stačili :roll:

maxwell skywalker: Karate a Escrimu (Escrimu však jenom jako výplň, hlavní je karate). Občas si také zaboxuji :D
Obrázek

Widlička Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Názorný názor toho, čo by zutekal už len pred hrozbou :roll:
Krásne slovenské príslovie - Kto druhému jamu kope sám do nej padá. Veď niekto sa ti o to postará, byť budeš mať stále rovnaký názor :evil:

Neviem čo proti komu máš, ale takto majú akurát ostatní proti tebe :evil:

Aeryn: Aspoň sa môžeš vyboxovať z napätia :D Názorne tu je jeden, čo by rád mal pár štichov.. :twisted: :box2:

scophino Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

no buh ví co v tý restauraci vubec dělal :D každopádně když sem viděl tohle videjko
http://www.sga-project.com/sgtt/?p=video
- Jason Manoa a bojová umění tak mi neřikejte že se něco z toho nenaučil . Každpádně je jeho blbost že se nechal flaknout při hádce půlitrem ho škeble

General
General

Odpovědět s citací

A jak to můžeš vědět? Tys u toho byl? :roll:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Odpovědět s citací

Bohužel mi to nedá a musím vás trochu poopravit- pokud se dělají stehy na obličeji, tak se dělají malinkaté a větší množství- aby jizva bylo co nejmenší. Pokud se nemýlím, tak když Petr Čech chytnul tu kopačku, tak měl asi 50 stehů- a to ta rána měla jen pár centimetrů. Takže nějaké výpočty o tom, že to byla metrová jizva jsou dosti nepřesné- ale nepopírám, že i tak to muselo být docela dlouhé zranění- přeci jenom 140 stehů se nedělá jen tak.

General
General

Odpovědět s citací

Tak já mám dojem, že nikdo žádné výpočty nedělal. :wink: Čistě to bylo bráno z hlediska toho, že je to herec, který se někde prezentuje a najednou se objeví s byť třeba malou, ale jizvou. :wink:

PředchozíDalší

Zpět na SGA-PROJECT.COM