ipa: Tak tyhle názory naprosto miluju! Lidi jsou děsní machři, všechno zvládnou, skvělí hrdinové, které nic nezastraší a přejou ostatním něco šptného! Promiň, ale nepřijde mi to jako normální názor!
Nepřeju nic špatného ani nikomu, co mi něco udělal! Však on bude potrestaný! Ježiši, ale říct, že mu to přeješ a že by si to zasloužil? Neznáš ani jednoho. Sama nevím, jací jsou ve skutečnosti, ale nepřijde mi, že by se to někdo z nich zasloužil. Proč, prosímtě? Tamhle někdo týrá lidi, zvířata... ale nad tím se asi nepozastavíš, že? Zkus se zamyslet nad svým názorem!
Většina lidí jsou odvážní a silní, ale jakmile by proti nim někdo vystartoval, tak je na prvním místě co nejdřív zdrhnout. A to bylo předtím řečí, že?
Takže přidávám se k názoru, že pokud se ti to tak líbí, můžu ti ukázat, jaké to je mít pár stehů. Neměla bych s tím problém, to mi věř. Jak se říká, přej a bude ti přáno! Ale to víš, oni si to zaslouží

Řekla bych, že dva stehy by ti stačili
maxwell skywalker: Karate a Escrimu (Escrimu však jenom jako výplň, hlavní je karate). Občas si také zaboxuji