Odo -
| Toto je spoiler!!!: |
Jo, tak to dobrý. Jsi mě měla vidět, jaký jsem vymýšlela všelijaké teorie na různých stupních příšerností (tak aspoň na polovinu série, pak zpět), za sebou zanechávajíc nějakou podlost. Právě tady jsem nejvíc spekulovala, co udělá. Ale tohle mi nepřišlo...jak jsem si představovala (to je dobře, to by to nebyl Odo, kterého mám ráda ). Neříkám, že to bylo pěkné...když tam povídal, jak je mu to jedno, tak jsem si říkala...ta ženská ho někam zakopala a převzala jeho místo...ale tak krátkodobé zblbnutí beru, když uvážím, jak moc toužil po spojení s jeho národem, po tom, jaké pocity to v něm vyvolává...ještě, že je tam Kira, jinak by to na ty kufry vypadalo Mmch., pokud jde o Oda a Quarka...tady mě velmi překvapil Quark. Tedy nejen v tomhle x-díle. Ale celkově si ho váží a věří mu víc jak Odo jemu. |
Pokud jde o to, jak to prožívám...jo, tys mě moc na FFS neviděla
. A já o tom nějak moc (krom tady a pár výkřiků na Lapu..a reportu z ST conu) nemluvím (ono jaksi...že jo K postavám...já je prožívám dost. Říkala jsem, že na DS9 jsou velmi zajímavé ty charaktery. A vždycky velice prožívám ty charaktery, které mám nejraději. Všude. Vžívám se do nich a proto dost prožívám ty věci, které se jim stanou...ať dobré či zlé. A u těch zlých je to samozřejmě tím horší. Skoro, jakobych to prožívala sama nebo nějaký můj dobrý přítel. Mám ráda, když vidím, jak prochází něčím těžkým (když trpí
), ale na konci jsou odměněni, že vydrželi. Případně to (pozitivně) ovlivní další jejich vývoj. Když trpí, tak je to dobré v případě, že následky nejsou nezvratné, že to poslouží něčemu dobrému. Chci pro ně to nejlepší (i jen vědomí, že jsou v pořádku, i když se třeba zrovna v díle neobjeví, je pro mě dobré). Ale když to vyústí například takovou smrtí nebo smrtí někoho blízkého...to je nezvratné. Taky proto jsem třeba zmiňovala Hard Time, kde by vlastně ona osoba už neexistovala, protože by byla časově a charakterově někde jinde. A bohužel, třeba právě ohledně | Toto je spoiler!!!: |
| Ziyal |
A když se stane něco opravdu velmi ošklivého, dokáže mi to znechutit celý seriál/film/knihu...typický příklad bych uvedla Harry Potter a smrt
| Rema (a jeho ženy). To bylo prostě něco, přes co jsem se nedokázala přenést. Rema stále hooodně můžu, |
| Wash |
*hledí na ten text a drbe se na hlavě* ...mno, tak co myslíš... prožívám to?

Ta tvoje poznámka dole byla priceless.
...samozřejmě mluvím o Elimovi 
.