Koukám, že se všichni dostali domů dřív jak já (příjezd autobusu na místní autobusové nádraží z Prahy ve 20.20

).
Pozdní oběd v Chotěboři ("hele, my cestou sbíráme lidi"..."tebe neznám" apod.

) byl super - hlavně ještě příležitost pokecat.
Ale co je důležité KOLO NEUPADLO.

I když mělo namále
Blanco, zvládli jste to pak s Dragonem ještě v jednom kuse domů?
Bylo to bezvadné, hlavně proto, že jsem nebyla uhoněná a měla jsem dokonce čas si někdy s někým sednout a pokecat! To už se mi skoro dva roky nestalo
Ráda bych poznala blíž některé lidi (Janinka

), ale člověk nemůže stihnout vše. Nestihla jsem ani nic ze Star Treku, což mě tradičně štve nejvíc. Na Gateconu jsem byla celé dvě přednášky (své), což je víc, bych si vůbec dokázala ve spojení s GC představit.
Nakonec jsem se, po dlouhém uvažování (a protože jsem dorazila tak pozdě a ještě tu sedím ve smradlavém oblečení - chtěla jsem jen pustit stahování Chucka

), obětuju svou poslední povolenou absenci na Americké literatuře, abych mohla zítra vytvořit report

Takže snad bude, kus jsem stihla napsat v autobuse, kus napíšu snad ještě dnes.
A teď mě omluvte - dokonce i odpadkový koš se odsunul od mých nohou, pobývajících celý den v botaskách.

Fotky - se mnou bude snadná práce - žádné nemám

Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.