Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Hlavní Srazy, akce a cony Festival fantazie Speciál '08

Festival fantazie Speciál '08

Rádi byste upozornili na blížící se con, nebo jen chcete zorganizovat nějaké setkání s ostatními uživateli? Zde máte možnost.

Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Tak já se upřímně přiznám, že když vidím venku tu mlhu a ty tři stupně na teploměru, tak bych nejradši nikam nejela. Představa spaní ve spacáku mně taky moc neláká....v létě beru postel, i kdybych měla bydlet jen sama se sebou. :)
Každopádně, na lidi se těším (tedy na jak které), ale taky prosím, nemluvte všichni najednou, zdravte postupně atd. Můj mozek je tenhle poslední týden taky pomalejší, jak jsem doma a blbnu. :) Pokud někdo bude cítit potřebu, dělat si ze mě srandu, učiňte tak prosím velmi spořádaně a nejlépe až zítra, protože dneska na fórky bohužel nemám moc náladu. :(

Takže se uvidíme večer - s někým už za tři hodiny :)
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Blackthunder Uživatelský avatar
Major
Major

Bydliště: Pardubice - Česká Republika - Sol 3 - Sol System - Mutter's Spiral - N-Space

Odpovědět s citací

Teď jak koukám na stránkách FFS jak tam je ten seznam zájmů tak největší zájem je o STARGATE a na druhém místě jsou Britské seriály (Červený trpaslík, Černá zmije, Jistě p. ministře, Dr.Who, ...) NICE :D
[img][http://img840.imageshack.us/img840/1193/sigrj.jpg][/img]

janinka Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Tak jí píšu rovnou z FFS je to tu skvělý i když sice moc lidí neznám, protože furt pendluju mezi Gateconem a Sc tak jinak v poho,program je určitě zajímavej.
Jen co mě tedy jako nováčka dostalo byla jistá slečna na recepci Smetanovky , které když sme se ptali kkde je sprcha tak nás odpálkovala, že na zdi je šipka a popis, což je sice hezký ale mi tu koupelnu našli až když sme se plížili za někým z jiné třídy :rflmao: .Takže buď sem úplně blbá nebo fakt nevim.
Zdravím z FFS :bye:

Eleira Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak děcka, hlásím příjezd na kolej. Bylo mi na Speciálu s vámi moc krásně. Už tradičně mě mrzí, že jsem nestihla s každým pokecat tak, jak bych chtěla, a tradičně mi con přišel příliš krátký a okamžitě bych se vrátila, kdyby to šlo. Teď jdu pustit stahování nových dílů seriálů, udělat si něco k jídlu a pak se začnu léčit z nachlazení, kterému jsem se nakonec přece jen nevyhnula.

Btw. S kým jsem se nestihla rozloučit (ne že bych chtěla ukazovat, ale byla to např. Shial), tak posílám objetí aspoň na dálku :pivo: (není tu objímací smajlík, tak náhražka :D )

Nefertiti Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Taky hlásím návrat domů. :) FFS bylo naprosto skvělý a samozřejmě krátký :(. Že pojedu, jsem se rozhodla na poslední chvíli, ale svého rozhodnutí jsem nelitovala ani na jedinou vteřinku. :D Hnedka bych se tam vrátila, navíc když člověk musí hned zítra ráno do školy :cry:. S moc lidma jsem se rozloučit nestihla, takže taktéž posílám ještě na dálku pozdravy.. :bye:

Zoidy Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

No tak tohle byla teda akce, popravdě na přednáškách už jsem moc nebýval, ale i tak jsem se bavil naprosto královsky. Mimochodem doufám, že včera večer/dneska ráno mě nikdo neviděl na té Rockotéce, protože ani já sám nechci vědět co jsem tam dělal a už si toho moc ani nepamatuju :D .
Z těch přednášek na kterých jsem byl, rozhodně nezapomenu na Tillionovu improvizovanou přednášku. Ty jeho popisy a zvýrazňování částí těla Tricii Helfer byly opravdu inspirativní. Snad bude i v létě, já rozhodně příjdu a nahodím zase nějaké chytré otázky :D. Jo a kámoš tam měl skvělou hlášku, prý: "Ja jsem to ještě neviděl" Tillion: "Tak co tu děláš?" kamarád: "no neměl jsem se kde nažrat" :D
Jinak na to, že jsem s vámi byl v tělocvičně, tak jsem tam spal jenom 2x, což mě docela mrzí, ale pořád jsem byl někde pryč, tudíž nebyla moc příležitost poznat nějaké nové sga-p people, ale tak třeba příště.
A k cestě domů, samozřejmě mi ujel v Ostravě vlak, ale to už patří k tomu.
Od odjezdu z Chotěboře mám klasickou poConovou depku, ale ještěže je za ten necelý měsíc KoprCon, takže kdo jedete uvidíme se tam :).
PS: Mozeeeeeek (narážka na náš nově vzniklý spolek Mozek-Project). Mozek je pro mě nej hláška celého FFS 08 a neříkejte, že jste o Mozku nezaslechli :yahoo:
No zbytek dne asi budu dohánět seriály co za tu dobu vyšly.
Living is easy with eyes closed.....

šAshrak Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Obrázek
Tillionův masturbační maratón :biglol:

To je vše co jsem k letošnímu FFS zatím schopen říct, nejdřív si to musím nechat uležet v hlavě :-D

Edit: Lazy: po vymazání nepovedených fotek, jich zbylo jen 208 :-D
The Lost Doctors

Není to úchylný, je to jen Pomeranč.
-Charlie Crews

Tillion Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

Ashrak: Au.
FLASH
IF YOU LOVE
WOOKIES

waltrkraft Airman
Airman

Odpovědět s citací

dobra fotka, sopdet to tam slusi jako vzdy :ok:
Naposledy upravil waltrkraft dne 28.10.2008 19:49:45, celkově upraveno 1

šAshrak Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Tillion píše:
Ashrak: Au.

??

jinak mam dojem ze je to foceny primo u ty dany pisnicky....
The Lost Doctors

Není to úchylný, je to jen Pomeranč.
-Charlie Crews

Quinix Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Ashrak: Ho z toho bolí ruka,ne? :-D

Ach jo... :( zase doma.
Captain Thomson, Earthforce: Who is this? Identify yourself!
Ivanova: Who am I? I am Susan Ivanova. Commander. Daughter of Andrei and Sophie Ivanov. I am the right hand of vengeance, and the boot that is going to kick your sorry ass all the way back to Earth, sweetheart! I am Death Incarnate, and the last living thing that you are ever going to see. God sent me.

LAZYjohn Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak taky doma. :(
FFS bylo úžasné jako vždy. Ale letos jsem ho užil asi nejvíc. Možná to bylo taky těmi 14 dny na Slovensku. :? Prostě moc vám všem děkuju za skvělých pár dní.
Asi nejlepší co se programu týče byl jukebox od Klenotky. Konkrétněji znělky pohádek. Bylo úžasné když se pustila Rychlá rota nebo Kačerov a většina lidí na přednášce začala zpívat. :lol: :D
When we cease to make mistakes, that is the moment when we cease to be.

Pomeranc Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Tak jsem taky doma. FFS bylo výborné, spousta zábavy, skvělých lidí a vydařeného programu. Hned bych jel zase. :)

A téď jdeme na fotéééčky :D
[img][http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg]http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg[/img]

Pomerančova videotéka.
CustomCovers - vaše DVD obaly

Blackthunder Uživatelský avatar
Major
Major

Bydliště: Pardubice - Česká Republika - Sol 3 - Sol System - Mutter's Spiral - N-Space

Odpovědět s citací

No já už jsem taky pěknou dobu doma, ale píšu až teĎ (dohánění seriálů dá nějakou tu práci, a to ještě nemám shlídnuté všechno :D)
FFS bylo snad jako vždy LEGENDARY! Až na tu poslední "noc" v -"modré ustřici" - pořád nevím proč (nebo z čeho) mě bylo tak divně... :scratchanym: no co to je už jedno

Jinak Eli: Až dokoukáš HIMYM tak řekni, docela mě zajímá jak dlouho ti to vydrží :lol:
[img][http://img840.imageshack.us/img840/1193/sigrj.jpg][/img]

Eleira Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

No, do fotek já se pustím až doma, takže nejdřív o víkendu. Ale ono je to vlastně jedno, protože krom fotek z baru nic zajémavého nafocené nemám. Jen video z Blančiny soutěže, což se pokusím o víkendu dát nějak dohromady. :wink:

Edit: Nechce se mi přidávat hned další příspěvek, tak to vtěsnám ještě sem. No jo, report. Tak ten ode mě asi tentokrát nebude. Už teď mám mezery v tom, co se dělo a navíc jsem děsně utahaná, takže teď už se do něj nepustím. A pokud bych měla začínat později, tak už to opravdu nedám dohromady. Nevedla jsem si taháky jako v létě, podle nichž jsem byla schopná napsat report ještě týden a víc po festivalu :D :lol:

Btw. pouštím si na Youtube pořád dokola klip, který Tillion pouštěl na jeho improvizované přednášce. Ten text je prostě awesome :D
Naposledy upravil Eleira dne 28.10.2008 20:56:08, celkově upraveno 1

Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Koukám, že se všichni dostali domů dřív jak já (příjezd autobusu na místní autobusové nádraží z Prahy ve 20.20 :D).
Pozdní oběd v Chotěboři ("hele, my cestou sbíráme lidi"..."tebe neznám" apod. :D) byl super - hlavně ještě příležitost pokecat.
Ale co je důležité KOLO NEUPADLO. :bravo: I když mělo namále :smile:

Blanco, zvládli jste to pak s Dragonem ještě v jednom kuse domů?

Bylo to bezvadné, hlavně proto, že jsem nebyla uhoněná a měla jsem dokonce čas si někdy s někým sednout a pokecat! To už se mi skoro dva roky nestalo :D
Ráda bych poznala blíž některé lidi (Janinka :wink: ), ale člověk nemůže stihnout vše. Nestihla jsem ani nic ze Star Treku, což mě tradičně štve nejvíc. Na Gateconu jsem byla celé dvě přednášky (své), což je víc, bych si vůbec dokázala ve spojení s GC představit. :smile:

Nakonec jsem se, po dlouhém uvažování (a protože jsem dorazila tak pozdě a ještě tu sedím ve smradlavém oblečení - chtěla jsem jen pustit stahování Chucka :D), obětuju svou poslední povolenou absenci na Americké literatuře, abych mohla zítra vytvořit report :D Takže snad bude, kus jsem stihla napsat v autobuse, kus napíšu snad ještě dnes.

A teď mě omluvte - dokonce i odpadkový koš se odsunul od mých nohou, pobývajících celý den v botaskách. :D

Fotky - se mnou bude snadná práce - žádné nemám :D
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

janinka Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Tak já musím říct, že to byla výborná akce, i když tam pořád je spousta lidí co naznám, ono taky když sem odjela v pondělí ráno :cry: , ale v úterý bych se domů prostě nedostala , tak jako líbil se mi Klenotky Jukebox, a pak na Gateconu přednášky o tom jak profíkové podělali dabing na Archu ,to sem se málem udusila.... Uričtě v létě pojedu zase, co bylo bezva taky byla určitě hra Nejslabší máte padáka, a anglický seriály prostě neměli konkurenci.
Takže zase příště.,....
MOje fotky = 2 fotky brány na Gateconu, pak se mi pokazily baterky takže to je asi tak vše :roll: .....

Zoidy Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Jeste k te improvizovane prednasce prikladam mensi ilustraci pro ty co tam nebyli :) . Není tam toho sice tolik vidět a s bleskem to bylo jeste horsi, ale hlavní myšlenku asi pochopíte.

http://img356.imageshack.us/img356/7/p1010117wv7.jpg

Edit by Ashrak: Sorry ale erotika tu nemusi bejt explicitne ukazovana, prece jenom sem chodi i deti ;)

Edit: Jasne, omlouvam se, to mi trochu nedoslo, vidis na FFS jsou taky deti Tillione :D . Tytyty :)
Living is easy with eyes closed.....

Blanca Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Tak hlásím příjezd domů. (Klenotko, nejsi poslední a ano, zvládli jsme to v jednom kuse :-D)
Co říci k FFS? Jak už tu padlo, bylo to fajn a bylo toho tradičně málo...a přístě spím na Obchodce :-D
Už se těším, až si na FFku zopakuju roli "zlé androidky" :-D Možná taky během následujících dnů vyplodím nějaký report, ale mám z toho v hlavě momentálně pěknej bordel - tak snad alespoň hláška conu: "Přejmenujeme Dolejte řediteli na Hodinu Pravdy." - "Skvělý nápad a spin-off bude Hodina Bačkovského" :-D
"I used to think it is terrible that life is so unfair. But then I realized - wouldn't it be much worse if life is fair and all those terrible things are happening to us because we actually deserve them?"

Elidarion Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Mé ctěné DÍKY všem, které už znám i stále neznám a poznávám. Bylo to prostě AWSOME! :bravo:

Black: začínám se prokousávat k druhé sérii :thumbsup:

tak na viděnou na S-Conu, s některými mnohem dřív :smile:
Ty jsi udělal déšť jehel, já udělám déšť krve. - Sabaku no Gaara

Naděje umírá předposlední.

Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Blanca: A co "Pes není kompatibilní se schodištěm." ? :D

Tak Sanctuary se mi dostahovalo, tak já to pro dnešek už balím - postýlka volá. :)

Han Ellen Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Bydliště: říše fantazie :D jinak Přerov...nebo Praha.... nebo Chotěboř... občas Slatiňany
Odpovědět s citací

Připojím své nadšení z Festivalu, jeho programu, všech zážitků a doplním o zklamání z odjezdu... (já vím, už v Matrixu říkali, že vše co má svůj začátek, má i svůj konec, ale stejně je to otrava :roll: ).
Zdravím všechny členy z našeho pokoje a doufám, že taky dobře dorazili domů. Těším se na fotky ostatních a své sem dám nejdřív někdy příští týden (o víkendu stáhnu a kdoví než to trochu upravím :oops: ).
Už se těším na příště, ale i na nějaký bližší sraz :D
>>>Sen je dobrodružná výprava, na kterou se vydáváme každého večera<<<

Skrejm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Tak i já jsem už doma... Teda stihl jsem dojet ještě včera. :lol:
Tak FFS jako obvykle skvělé. :D
Já osobně si v tuhle chvíli pamatuju jen hlášky z úterního rána, když jsme hráli Evropu. :lol: Baltarský záliv (nebo moře nebo něco takového) :lol: kníže Volha :lol:
A ještě fotky. Tak já byl na letošním FFS velice málo aktivní. Takže mám celých 8 fotek. Sice jsem se rozhodoval jestli není zbytečné to kvůli tomu počtu někam nahrávat, ale rozhod jsem se, že ne.
http://leteckaposta.cz/367636286

A jako taková malá ochutnávka Shial a její milááááššek. :lol:
http://img73.imageshack.us/my.php?image=dsc00325ym7.jpg
"Science has made us gods even before we are worthy of being men." -- Jean Rostand - French biologist (1894 - 1977)

[img][http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg]http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg[/img]

Sa Nata A Na Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Tak já taky dojela už včera. A troufám si říct, že dřív než Scream :-D.
Jinak...lidi tohle bylo vážně skvělé...opravdu legendary :-). Doufám, že mi dobrá nálada, co jsem ji na FFS nahrabala, chvilku vydrží.
Lidé a národy se začnou chovat moudře teprve tehdy, když vyčerpají všechny ostatní možnosti.

Skrejm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Anna: Věř mi, že's doma musela být dřív než já. :lol: To musel být snad každý. :lol: :lol:
"Science has made us gods even before we are worthy of being men." -- Jean Rostand - French biologist (1894 - 1977)

[img][http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg]http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg[/img]

PředchozíDalší

Zpět na Srazy, akce a cony