Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Heroes Heroes

Heroes

seriál o superhrdinech bez pláštěnek a typicky praštěných comicsových zápletek, kombinace díky níž se neodlepíte od obrazovky...

Příspěvek 02.10.2008 21:26:48
Pan Citron Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Blackthunder: díky

Jinak první tři kapitoly (epizody):
Toto je spoiler!!!:
No nevím. Takový smíšený pocity.
Hiro je sice pořád asi nejlepší postava, ale tady se místy chová jak idiot a celá ta linie má moc "zničehonic" momentů, což se mi nelíbí.
Nathan no naštvali mě. Oni tvůrci mají prostě nějakej problém se zabíjením postav nebo co. Tohle už je tuším třetí postava co nechali naživu. No nic...každopádně zase začala nějaká ta politika, což se mi líbí. To mi prostě ve druhý řadě strašně chybělo.
Noah a Sylar. Nejlepší věc co se tam zatím udála. Prostě skvělej tým, složenej ze dvou parádních postav. Doufám, že to bude mít pokračování.
Matt docela zajímavá linie, těším se kam se to vyvine dál.
Peter. Je tam. Tuhle postavu už od první řady ignoruju.
další jsou tam :D
ADRIC WILL FALL

Příspěvek 02.10.2008 22:12:37
Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Tak já nevím, ale mně se Nathan ve druhé sérii líbil - bylo to jako by si s Peterem prohodili role, navíc byl skvělý, jak chtěl Petera najít stůj co stůj. Sice jako politik byl takový nejednoznačný, ale imo se mezi "dobrem a zlem" rozhodl už na konci 1. série a to jeho postavu definovalo.
S Mattem se výborně doplňovali, a osobně si myslím, že ve 2. sérii byli nejlepší Nathan, Matt a Noah.
Ta linie s Hirem se mi zpočátku docela líbila, ale jak ho teď hodili zpátky do "vtipného, naivního", tak mi přijde, že 2. série byla pro něj v podstatě zbytečná.

Doufám, že dají Nathana ve 3. sérii honem rychle dohromady a že bude mít spoustu scén s Peterem a konečně pohnou s jeho vztahem ke Claire. Oba, Peter a Claire, jsou pro mě poslední dobou snesitelní jen v přítomnosti Nathana. Proto doufám, že ho dají rychle zpátky.

Ale kdo jsme, abychom soudili po třech epizodách? :)
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 04.10.2008 09:40:05
spike kree Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak mě se ten třetí díl líbil, Gabriel a Noah jsou skvělá dvojka. Jsem zvědavej co udělá Angela s Hirem a Andem... A copak to Matt uvidí ve své vizi a samozřejmě kampak to došel Peter a Peter..... Jediná linie která se mi vyloženě nelíbí je ta Claire a její trapný komplexy..... by mě zajímalo, jestli necítí jenom bolest nebo i ostatní podměty, necítit nic při sexu, tak bych se to snažil nějak napravit, ale cítit všechno a jen ne bolest když jí ještě nejde zabít... to je sen všech generálů pro ultimátního vojáka...
To never die.... and to conquer all. That is winning

If you enter a room intending to assassinate someone, and there is a treecat in the room, either abort your mission immediately, or switch to nuclear weapons.

Příspěvek 04.10.2008 09:46:16
Eleira Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak hlavně to, že necítí bolest je asi zase nějaká novinka, protože v prvních dvou sezónách bolest cítila, ne? I když nevím nevím, kdyby cítila bolest, jak ležela rozpitvaná na pitevním stole, tak by to asi nebylo zrovna moc příjemný. Ale zase když se nějak zranila, tak skuhrala, i když to asi dělala jen tak, že se to čeká, když se někdo zraní. :D No, každopádně Clair nějak moc řešit nebudu, protože je tam jaksi navíc. V první sezóne se to kolem ní točilo, ale od tý doby už by tam vlastně nemusela být :lol:

Příspěvek 04.10.2008 11:35:25
RomanArts Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Nová řada nic moc, řekl bych že je dost podobná té druhé. Peter už mi začíná vadit, tvořit si vlastní budoucnost? No jsem zvědavej čí budoucnost zvítězí, jestli ta Hirovo, nebo Peterovo. Uklizenej Matt to bylo až moc rychlí, vlastně vše v první epizodě bylo rychlý až zmatený. Nové postavy super, nové schopnosti, ale řekl bych že už to není ono. Gabriel jako brácha Petera a Nathana? Aby jsme v páté řadě nezjistili že k nim do rodiny patří i Matt nebo Niki... Sylar konečně získal schopnost regenerace, mimochodem zdálo se mi to, nebo Claire odebral z mozku nervové centrum? Vysvětlovalo by to že nic necítí. Možná mi něco uniklo ale koho má teď v sobě Niki?
Obrázek

Příspěvek 04.10.2008 11:49:15
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Jak to tak čtu, raději si třetí díl ani nebudu stahovat...
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Příspěvek 06.10.2008 10:44:58
gravidus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Takže...
Toto je spoiler!!!:
Beru zpátky, všechny mé dosavadní názory a opakované zastávání se Hira, v epizodě 3x03 mě docela začal s*át, ale opravdu, asi by bylo nejlepší kdyby zabili Anda a z Hira se stal temnej samuraj..

Claire mi vadí snad od samého začátku seriálu, také nevím, jak si vyložit, to že jí nejde zabít, třeba by se po zásahu do hlavy nějak reinkarnovala (kéž by do neviditelného mikroorganismu). Její výcvik s Meredith, nevím co to mělo znamenat, jako že jestli je Claire nesmrtelná, neměla by se ani udusit?!? Popřípadě v tom bylo cosi psychologického a já to pouze nepochopil...? Kdyby přijel jeřáb a svrhnul ten kontejner do moře, nic by se nestalo..

Spojení Benetta a Sylara se mi z celé epizody líbilo asi nejvíc, Sylara sem měl vždycky rád a sledovat jeho "vnitřní boj" nebo jak to nazvat může být zajímavé, otázkou je, zda je to "vnitřní boj" nebo vypočítavost a nakonec se z něj stane opět megalotr..

Od Jesse, Němce a ostatních jsem čekal trochu víc, když navíc Angela řekla, že jsou snad ještě horší než Sylar.

No a když už jsem zmínil Angelu, stále nevím, co si o ní mám myslet, přece jenom dělá dost "nepopulární kroky", ale nikdo nevíme, co se všechno dělo v těch 70.letech. Nicméně, zatím jí mám docela rád (kéž by jí to vyšlo v první sérii s tím New Yorkem).

Černoch, Matt a jeho duchovní cesta, vypadá zajímavě, jsem zvědav, koho bude muset zachránit.
Tracy mě trochu děsí, jednak proto, že nevím, kolik podobných jich ještě je (to ví jistě dr. Zimmermann) a hlavně jak měla Angela ten sen, tak tam byla s těma padouchama.
Smutnej Micah, toho je mi líto, ale kdykoliv si o svém stesku může promluvit třeba s obloukovou lampou.. Navíc pokud mě paměť neklame, Nikki v tom baráku bouchla a v rakvi vypadala celkem cool (zas tolik mejkapu nevěřím

Když se na to tak koukám, nejsou to spíš dojmy z epizody ale otázky, který z toho vyvstávaj..ale to je u tohohle seriálu asi normální :)

Příspěvek 07.10.2008 13:38:50
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Tak konečně se to trochu rozjelo. :)
Toto je spoiler!!!:
Konečně se všichni začali zase chovat normálně a Peter nabral očekávanou cestu do pekla :smile: Tohle bude hodně zajímavé, se Sylarovou schopností. A naopak Sylar v budoucnosti byl vlastně hrozně sympatický.
Jsem ráda, že Ando Hira tak trochu "praštil", aby se probral. Ve chvíli, kdy Hiro řval ve dveřích, že "musí zachránit svět", jsem jen zakroutila očima. Ale samozřejmě konec s Adamem parádní. :D Jsem ráda, že je Adam zpět, snad tam i zůstane.
Ráda jsem viděla zase Nathana použít jeho schopnost, i když jsem to čekala už od traileru. S Tracy jsou pěkný pár, akorát by nám mohli vysvětlit, kam se poděla jeho žena a děti, ale snad na to taky dojde.
S Claire se stala v budoucnosti pěkná mrcha a opravdu se dá těžko říct, kdo je špatný a kdo dobrý, protože tady zase působil Peter jako ten, kdo si myslí, že dělá dobrou věc a ono to může být naopak.
Chudák Nathan :roll: Vůbec by mě nepřekvapilo, kdyby to byl nakonec Nathan, kdo Petera zastaví v budoucnosti, protože Nathan to takhle vždycky odnese a asi se jednoho dne pěkně naštve :D
A co je krucipísek s tím Lindermanem?
Někdo mocný manipuluje? Že by tatík Petrelli? Vůbec by mě to nepřekvapilo.
Trailer na příští díl vypadá hodně slibně a částečně potvrzuje mou teorii, že si zakladatelé společnosti svoje dětičky upravili.
Každopádně jsem ráda, že to začíná být zajímavé, jenom ty výlety do budoucnosti by mohli už trochu omezit.
A kupodivu se mi hodně líbí ta Mattova "cesta". To, že se v budoucnosti ožení s Daphne svědčí o tom, že ta není špatná, jenom se vydala špatnou cestou. Otázka je, bude chtít Matt zachránit budoucnost světa nebo svou vlastní? A scéna s želvou to rozsekla. :lol:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 07.10.2008 17:38:14
Yeyind Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

3x4
Toto je spoiler!!!:
Teda víc se mi líbil Sylar jako vrah. Né že bych byl sadista, ale měl styl. Že jeho roli nahodili Petrovi mě trochu deprimuje páč s obávám že Péťa už ten styl mít nebude. Ta rvačka v Sylarově bytečku mě teda dostala. Jeden má supersílu (k ničemu na dálku), druhá se umí regenerovat (leda by ho uregenerovala k smrti) a ta třetí jenom rychle běhá (ta by k němu možná stačila i dojít, ale spíš by byla mrtvá dřív než by si nakročila). Za starých časů by je Sylar rozmázl o zeď vycucal mozky a hrdě odešel středem, ale Gabriel se nějak na vše vykašlal a jenom si s nim a vesele povídal. Docela by mě zajímalo s kým to díťe Gabriel upekl. A zase se objevil Takezo a atomová bomba. Aspoň ale došlo k vyřešení několika otazníků (a nějaké přibyli). Vlastně jsem vypsal jen negativa, ale ve skutečnosti mám Heroes rád a jen jsem chtěl podotknout na pár mínusových bodíků. Jinak krom výše uvedeného se mi díl líbil :loltransparent: :loltransparent: :loltransparent:
In brightest day, in blackest night.
No color shall escape his sight.
Let those who joined Shepard's fight.
Beware his logic...weird ghostly child!

Příspěvek 07.10.2008 20:52:35
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak konečně se mi to začíná pořádně líbit.

Toto je spoiler!!!:
Hodnej Sylar, zlej Peter. No to je úžasný. Jsem zvědavá, jak si Peter se Sylarovou schopností poradí. Hodnej Sylar byl úžasnej. Doufám, že ho povedou tímhle směrem, protože se z něj stává úžasná postava.
Clair je ale na druhou stranu divná. No, to ale byla už od začátku.
Nathan - už to začíná být lepší
Zbytek...no prostě se mi to celkově líbilo. Konečně se to pořádně začíná rozjíždět.
A návrat Adama mě taky potěšil. Doufám, že dá Hirovi pořádně přes tlamu :lol:

Příspěvek 07.10.2008 22:39:24
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Takže,..
Toto je spoiler!!!:
Ani nemůžu nic moc k téhle epizodě napsat, byla výborná. Sylar jako klaďas a taťka se mi moc líbil. Daphne se taky ukázala líp než když utíká Hirovi. Nathanův vztah s Tracy je taky pěkný. Zajímalo by mě co to zbylé dvojče, Barbara, ta by mohla být zlá, aby si holky dali nějaký fight, ale pokud byli ty holky tři (Nikki, Tracy, Barbara), nechápu, jak do toho zapadá Jessica..

No zbytek celé epizody byl pěkný, nelíbili se mi dvě veci.. Opravdu mě nebaví sledovat Mohinderovo šílenství a to jak se postupně mění v mouchu a opravdu to nespraví ani vražda souseda. A druhá věc - Claire, ano v přítomnosti je to naivní bloncka, a v budoucnosti hloupá bruneta, nevím co si z toho vybrat.. Škoda jen, že je nesmrtelná..

Příspěvek 07.10.2008 22:50:51
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Tak k té Jessice mám teorii, že to byla sice sestra Niki, ale možná starší a nevlastní. Nikdy nebylo řečeno, že jsou to dvojčata. Tedy pokud vím.

Mě by zase zajímalo, co tam bude dělat Maya - kromě toho, že se jí zlepšil přízvuk, jsem u ní neviděla žádný velký posun. Sice už neřve a nehysterčí, ale zase toho moc nepředvedla (myslím co se zajímavosti postavy týče :smile: )

Příspěvek 08.10.2008 00:01:17
spike kree Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak díl to byl vyjímečný a Gabriel a Noah, by mě zajmalo jak tak omládne.... pěkná rodinka.... a ted jsem zvědav co udělá Peter a Syler a kdy se konečně vrátí Matt...
To never die.... and to conquer all. That is winning

If you enter a room intending to assassinate someone, and there is a treecat in the room, either abort your mission immediately, or switch to nuclear weapons.

Příspěvek 08.10.2008 09:00:57
Fazulina Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Takže myslíte, že to ještě nemám úplně zatracovat? V půlce druhé epizody nové série jsem to totiž vypla s tím, že se totálně nudím. Claire mě taaaaaak lezla na nervy, Sylar je prostě ohranej, Hiro zmatenej, Nathan zase živej, Peter hezkej, ale ... Ach jo.

OK, dám tomu ještě šanci, když to tady tak čtu:-).
[img][images/thumbs/Fazulina_Johnov3.jpg]http://i176.photobucket.com/albums/w188/fazulina/Johnov3.jpg[/img]

Příspěvek 08.10.2008 09:32:30
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak já si nemyslím, že by Noah zázračně omládnul, podle mě to je nějaký dítě, který dostalo jméno po Noahovi, a ten skutečný, že je nejspíš mrtvej..

Ano, Maya už opravdu není hysterická, za to z ní udělali seriálovou uklízečku.. Taková "Slečna Fajn"..

Příspěvek 08.10.2008 15:19:32
Yeyind Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Klenotka píše:
Mě by zase zajímalo, co tam bude dělat Maya. Sice už neřve a nehysterčí, ale zase toho moc nepředvedla (myslím co se zajímavosti postavy týče :smile: )

Jinak ale hned v druhém díle teda už něco předvedla :D
In brightest day, in blackest night.
No color shall escape his sight.
Let those who joined Shepard's fight.
Beware his logic...weird ghostly child!

Příspěvek 08.10.2008 15:41:35
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Proto jsem napsala jako zajímavá postava, ne to, že si svlékla svetr :smile:Takový Peter to dělá v každém druhém díle a nevšimla jsem si, že by ho to dělalo nějak zajímavým. :smile:

Fazulina: To, že je Nathan živý je to poslední, co mi vadí :D Akorát s ním v prvních dvou epizodách dělali strašné věci, teď už je to lepší. Peter hezkej? No, nevím, osobně mi tedy nepřijde nijak extra, ale my dvě máme co se týče vkusu odlišné názory, což je vlastně fajn - kdyby se ženám líbili stejní muži, kam bychom došli? :wink:
Jinak Claire byla v poslední epizodě protivná trochu míň, ale myslím, že už ji jako postavu tak nenapravitelně zaškatulkovali, že všechno u ní bude působit buď jako kňourání nebo jako chování rozmazleného fracka.

EDIT: Příspěvek v tomhle tématu 666...strašidelné.... :D

Příspěvek 09.10.2008 17:09:59
Pan Citron Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
Konečně dostal Peter pořádnou schopnost :twisted:
No skvělá epizoda, hlavně konec překvapivě takový, že se těším na další část. Co se týče Sylara jako kladná postava rozhodně zpestření, ačkoliv spíš se mi tam líbilo co udělal. Dobře jim tak.
ADRIC WILL FALL

Příspěvek 10.10.2008 18:12:20
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

3x04
Tak konečně se to už lepší :).
Toto je spoiler!!!:
Syler - mno, nemohu říci, že jako otec by se mi nelíbil, ale nelíbí se mi, že z něj teď dělají hroznou chudinku a oběť. Je to prostě vrah. A vůbec se mi nelíbí jméno "Noah"...to totiž napovídá jedné velmi nepříjemné věci a sice, že je normální Noah mrtvý :-(. Ale Syler tedy s plozením musí začít někdy brzy.
Peter má sice novou schopnost, ale on už stejně schopnost přebírání schopností má, takže může svůj "hlad" nakrmit. Teda pokud se nestane posedlým tím, aby zjistil "jak přesně to pracuje". Syler chtěl mít moc a neměl Peterovu prvotní schopnost.
Mmch., ten souboj v domě...opět je vidět, jací jsou to blbci...tolik schopností a prd z toho. Postavit se proti Peterovi nebo Sylerovi by mělo trvat....tak asi dvě tři sekundy a pak by měl jeden nebo druhej tak akorát problém, co s tou břečkou, co zůstala na podlaze. Mno nic :?.
Hiro - tak jako, tohle ne, tohle už je moc. Docela bych si přála, aby mu Adam vážně zakroutil krkem. Ale Hiro udělal aspoň jednu pěknou (neříkám dobrou) věc...vytáhl Adama :D. Juchů :love: Adam! :D Já za to nemůžu, prostě mám pro něj slabost, i když je to hajzlík :).
Claire - hmm, jo, tuhle postavu jsem taky mívala ráda :?. Hlavně ta budoucí vypadá...fakt debilně (jako celkově, ne, že má jiný účes ;-)).
Mattova linie je stále zajímavá.
Zajímavě vypadají sestry Niki/Tracy/Barbara. Tam by to chtělo nahlédnout víc pod povrch :).

Ta budoucnost je taková...hodně zahalena tajemstvím, co se stane, takže to, jak vypadá, že jsou postavy na různých stranách, to bych nijak směrodatně nebrala. Každý si beztak myslí, že je na té "dobré" :) (to si myslí tedy normálně, ale dobré myslím teď nesobecké :)).

Ale...hlavně ten Adam :D
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 10.10.2008 18:55:10
SiMiK Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Odjakziva mam rad Sylera :) a koukam ze s nim tvurci neco chystaj :) :bravo:
(\./) This is Bunny. Copy Bunny into your
(o.o) signature to help him on his way to world
( X ) domination.

Příspěvek 10.10.2008 19:39:44
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Takže tedy
Toto je spoiler!!!:
Sylar jako otec a milující bratr. No, já vím, že někomu se nelíbí, že z vyloženého záporáka pěstují klaďase, ale pro mě tím ta postava získala na zajímavosti a přijde mi teď mnohem lepší než předtím. To opravdu člověk jen čekal, kdy koho zas oddělá a už to začínalo být nudné. No, teď to bude dělat Peter, no. Akorát že Sylar u toho měl větší styl, Peter u toho vypadá strašně nevěrohodně.
Děcko - původně jsem myslela, že by to mohl být třeba původní Noah, který byl nějakou schopností omlazen na děcko, ale pokud je to Sylara děcko, tak by ho měl mít někdy rychle, protože po čtyřech letech to děcko vypadá tak na čtyři. To mě zajímá, která se od něj nechá uhnat. I když chlap je to docela pěknej a pokud od něj přestane hrozit to uříznutí hlavy, tak si myslím, že by i nějakou ukecal. Mně osobně se jako novopečenej klaďas líbí. A podle jména toho kluka s Noahem asi zahrabou válečnou sekeru.
Souboj - ehm...rychlonožka, nějakej trubec, kterýmu strach dává sílu a Clair proti Sylarovi a Peterovi. Tak mám pocit, že tuhle trojci by ti dva měli smáznout z povrchu země, zatímco by Sylar jednou rukou krájel prckovi vafle a Peter otvíral pivo
Nathan - tak jeho nový vztah mě těší, ale nějak mě zajímalo, co se stalo s jeho původní rodinou. No jo, ženatej chlap s dětma není pro seriál vhodné téma. Musí přece být možnost mu kdykoli předhodit nějakou blondýnu. (v Heroes neznají jinou barvu vlasů)
Matt - želva :rflmao:
O zbytku se nějak nebudu vyjadřovat. Hlavně Adam. To jsem zvědavá, co tam bude provádět.

Příspěvek 11.10.2008 00:35:11
Major General
Major General

Odpovědět s citací

3-03 - mě to pořád příjde hrozně dementní. Ze Sylara, ultranepřítele prvních dvou řad, je najednou klaďas? Když o tom Angela věděla od začátku, proč ho nepřibrala dřív? Jak tam přišel a chtěl po policajtech kávu, to u mě naprosto zrušilo jeho auru psychopata. Pozor, nemám nic proti tomu, kdy se ze záporáků stanou klaďasi, ale to nelze udělat lusknutím prstu jako tady.
A podobně jako u Temného rytíře nějak nechápu, jak může pro Společnost/Jokera někdo pracovat, když likvidují bez mrknutí oka svoje vlastní lidi...
Nemluvě o tom, jak HRG, který celou řadu utíkal a byl pro Společnost och-tak-velká-hrozba, najednou v klidu řekne "Fajn, chvilku pro vás budu pracovat"... vždyť to zcela devastuje a popírá minulý děj!

Z rozehraného útěku superzločinců najednou nic není. Ultradebilní mi přišel moment, kdy Peter v tělě echotýpka zachraňuje HRG a zrovna v tu chvíli se objeví FuturePeter a "Musím ti konečně ukázat budoucnost" :lol: OMG!

Díky této episodě zcela nechápu proč sakra Claire dostala v minulých episodách tolik prostoru, když celý její slavný výcvik je že ji matka dusí v kontejneru... OK, tak ji sakra nechte žít normální život 17 leté holky a už ji v tom seriálu laskavě neukazujte, nebo ji nějak konečně navlečte do neoprenu, dejte ji čepele a připojte do děje. Takhle to byla jenom ztráta času, upocená Haiden v tričku zase tak moc hot není.

Hiro je stále idiot, jeho "hádka" s Andem je zcela bizardní a intenzivně mi leze na nervy. Opět, Hajťan je elitní agent supermocné společnosti ale nechá se bez mrknutí oka zezadu praštit do hlavy, nemluvě o tom, že Hira jako CEO mocné korporace po panu Sulu by snad znát mohl.

A ve finále, setkání "Nikki" s Micahem mi přišlo jako kdyby už neměli čas to natočit. Většina zbylých dějů, i když mi příjdou hrozné, byla aspoň hezky/zajímavě natočená a postavám jsem věřil co říkají (což nic nemění na tom, že mi většinou přišlo úděsné jak k tomu došli). V tomhle ději ani zdaleka, jako kdyby herci i štáb spěchali na oběd, tak honem odříkali dialog o setkání klonu matky jedné z postav a utekli.

V podstatě průměrný mi přišel jen děj s Parkmanem...

Děsím se 3-04 a začínám k Heroesům zaujímat "godovský" postoj...
Obrázek

Příspěvek 11.10.2008 00:55:19
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

3x04 nebylo tak špatné. Sice pořád děsně přeplácané, ale aspoň se tam něco trochu pohnulo.
Navíc tam Hiro "dostal přes pusu" - ne doslova, ale Ando ho trochu seřval.

Jinak vesměs se vším k prvním epizodám souhlasím - nemyslela jsem si, že u mě v neoblíbenosti někdo předběhne Petera, ale ten je snesitelný aspoň v přítomnosti Nathana (to by ovšem museli být někdy spolu, že? :roll: ), ale Hiro je už tak tragický, že doufám, že na něj třeba někdo shodí zeď nebo tak něco. To jeho "popcorn" už nebylo ani vtipné :?
A Claire - klidně ať z ní udělají amazonku, ale ať už přestane fňukat. Nebo ji změňte jméno, pošlete do internátní školy někde mimo USA a nechte jí teda žít ten život, co pořád tak chce (a přesto se hádá s matkou, která přesně to pro ni chce :roll: ). A nemyslím amazonku ve smyslu, že jí navlečou do kůže, odbarví vlasy a do ruky jí dají pistoli. :roll: Tou opravdu něco zmůže proti lidem se zvláštními schopnostmi :?

Příspěvek 11.10.2008 11:34:01
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Taky bych řekl, že 304 nebylo špatné, ale taky bych neřekl, že bylo dobré. Především mi vadí představa, že formula se dostane ven a najednou mají všichni schopnosti. Kdo má IQ větší než sklenička vody, toho napadne, že Společnost/vláda (zvláště s Nathanem jako presidentem) by to okamžitě ututlala, získala pro sebe a maximálně by to použili k trénování svých agentů (byť Společnost to má prá už desítky let a zatím je to nenapadlo, bo co).
Taky ten souboj v Costa Verde si mohli nechat na finále řady, kde beztak zase bude nějaký sociální souboj během pěti sekund. Ale už jen kvůli atomovce to bylo fajn.

Opět jsou v nové řadě tuny zbytečných postav. Na co Daphne, když mohli Parkmana dát dohromady s jinou starší postavou? Co třeba s Mayou? Parkman a Suresh byli přece kámoši, dávalo by smysl, že od mouchy Sureshe (já věděl, že mi to připomíná Mouchu! OMG!) utekla do náruče jeho kámoše...

A Tracy, proboha, je něco klišovitějšího, než že doktor s německým přízvukem naklonuje sexy blondýnky se superhrdinskými schopnostmi? :lol: Tomu už fakt chybí jen Natasha Henstridge.

Kolem a kolem to rozhodně nemá na Five Years Gone, ale je to lepší, než úděsnost prvních tří dílů.

Heroes naprosto a zcela chybí nějaký dramatický oblouk s delším efektem - pokud 20 episod hlavní postava chce získat svou lásku a ona mu podlehne až za těch dvacet dílů, má to větší efekt, než když mu podlehne co díl a pak uteče. Tohle je IMO přesně problém Heroesů, kteří vrší do každé episody asi tucet zvratů (k čemuž jim dopomáhej time travel), ale minimálně na mě to nemá ten efekt jako kdyby Sylar uvažoval pět dílů jak se změnit. Shodou okolností jsem začal s Dexterem a to se prostě nedá srovnávat. Stejně tak Peter zabíjející Nathana - k čemu to tam je, když reset button? Aby nám došlo, že Peterovi hrabe? Na to mi stačí podívat se na křivící se obličej Mily. Je to dost podobné tomu, co mi vadí na SGA a dokonce bych řekl, že dějově se mi SGA líbí mnohem více, protože je taková kompantnější a ucelenější. Sice se tam (pro mě bohužel) nikdy nedočkáme scény, kdy šílený Sheppard uřezává Rodneymu čelo, ale aspoň po celou dobu víme co postavy dělají a proč.

Obávám se, že tohle už se nezmění ani kdyby autoři chtěli, protože je tu hrozný chaos v tom kdo co chce a jaké má schopnosti, viz. moje věčné štkání na proměnlivou sílu a zranitelnost Společnosti...
Obrázek

Příspěvek 14.10.2008 13:50:39
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Mně se tenhle díl nelíbil. :(
Toto je spoiler!!!:
Tedy, ten Nathanův úvod byl moc pěkný a jsem ráda, že snad konečně přestane s těmi řečmi o bohu.
To, že za vším je celou dobu Petrelli sr. se tak nějak předpokládalo už od začátku, ale až takhle...
Hiro mě už opravdu vytáčí. Naprosto neskutečně. Pořád ty řeči o hrdinství a jak z něj dělají komickou figurku...S tím Andem to snad nějak vysvětlí, doufám. Přece by ho nezabil, v tom něco bude. Anebo už je Hiro opravdu totální idiot. Čemuž bych ráda věřila, ale tam snad ještě není. :?
Začíná se mi líbit Daphne. Všechno dělá pro peníze, což znamená, že asi nebude úplně zkažená :D
Po dlouhé době se mi líbila Claire, která se po dnešku asi možná konečně našla. Snad to zase nepokazí.
A ačkoliv se mi Tracy líbí, tak Nathana chci s Peterem :(
A co to provedli s Mohinderem :roll: Frankenstein? Ale to jsem zvědavá, co bude dělat Nathan s Tracy, když si myslí, že je "neškodný". :smile:
Jo a Adam byl super :)

Jinak ale díl celkem na houby.

PředchozíDalší

Zpět na Heroes