3-03 - mě to pořád příjde hrozně
dementní. Ze Sylara, ultranepřítele prvních dvou řad, je najednou klaďas? Když o tom Angela věděla od začátku, proč ho nepřibrala dřív? Jak tam přišel a chtěl po policajtech kávu, to u mě naprosto zrušilo jeho auru psychopata. Pozor, nemám nic proti tomu, kdy se ze záporáků stanou klaďasi, ale to nelze udělat lusknutím prstu jako tady.
A podobně jako u Temného rytíře nějak nechápu, jak může pro Společnost/Jokera někdo pracovat, když likvidují bez mrknutí oka svoje vlastní lidi...
Nemluvě o tom, jak HRG, který celou řadu utíkal a byl pro Společnost och-tak-velká-hrozba, najednou v klidu řekne "Fajn, chvilku pro vás budu pracovat"... vždyť to zcela devastuje a popírá minulý děj!
Z rozehraného útěku superzločinců najednou nic není.
Ultradebilní mi přišel moment, kdy Peter v tělě echotýpka zachraňuje HRG a zrovna v tu chvíli se objeví FuturePeter a "Musím ti konečně ukázat budoucnost"
OMG!
Díky této episodě zcela nechápu proč sakra Claire dostala v minulých episodách tolik prostoru, když celý její slavný výcvik je že ji matka dusí v kontejneru... OK, tak ji sakra nechte žít normální život 17 leté holky a už ji v tom seriálu laskavě neukazujte, nebo ji nějak konečně navlečte do neoprenu, dejte ji čepele a připojte do děje. Takhle to byla jenom ztráta času, upocená Haiden v tričku zase tak moc hot není.
Hiro je stále idiot, jeho "hádka" s Andem je zcela
bizardní a intenzivně mi leze na nervy. Opět, Hajťan je elitní agent supermocné společnosti ale nechá se bez mrknutí oka zezadu praštit do hlavy, nemluvě o tom, že Hira jako CEO mocné korporace po panu Sulu by snad znát mohl.
A ve finále, setkání "Nikki" s Micahem mi přišlo jako kdyby už neměli čas to natočit. Většina zbylých dějů, i když mi příjdou
hrozné, byla aspoň hezky/zajímavě natočená a postavám jsem věřil co říkají (což nic nemění na tom, že mi většinou přišlo úděsné jak k tomu došli). V tomhle ději ani zdaleka, jako kdyby herci i štáb spěchali na oběd, tak honem odříkali dialog o setkání klonu matky jedné z postav a utekli.
V podstatě průměrný mi přišel jen děj s Parkmanem...
Děsím se 3-04 a začínám k Heroesům zaujímat "godovský" postoj...