No tak vytáhnu toto téma z hlubin zapomnění, neboť jsem včera seriál dokoukala a nedá mi to, abych neprozradila své dojmy..
Ačkoliv jsem velký fanoušek scifi, tak proti Star Treku jsem byla vždy trochu skeptická a až do teď jsem žádný ST neviděla. Dala jsem ale na vaše kladné ohlasy a seriál si také pustila..no a co dodat? Jsem ráda, že jsem na vás dala, protože je to opravdu VÝBORNÝ seriál
Těžko doplnit něco, co tu ještě není napsáno. Souhlasím s většinou věcí, co tu zazněla a je zbytečné to opakovat. Momentálně jsem plná dojmů z poslední epizody, vlastně i z celé 7. řady, kterou jsem stihla projet za tři dny

a vůbec celý seriál jsem shlédla tak rychle, že si vlastně detaily ani moc nepamatuju

Jednou v budoucnu, až nastane okamžik, že se nebudu mít na co dívat (což teď delší dobu nehrozí) si to budu muset projet znovu, protože to opravdu stojí za to! Všem co ještě neviděli a uvažují se na to podívat rozhodně seriál doporučuju!
Tak to je tak momentálně všechno, co mě v této chvíli napadne. Jsem plná dojmů, které teď nedovedu vyjádřit. Měla jsem sem psát průběžně a ne si to nechat až na konec, takhle ze mě nic nevypadne
Každopádně se teď ze mě stal velký fanda Star Treku a určitě se chystám zkouknout i zbylé ST seriály, abych si doplnila vzdělání.
EDIT:
No tak jsem si včera z čisté zvědavosti stáhla a následně pustlila první dvoudíl v češtině a musím říct, že to byl nářez! Jednak ten kontrast vidět poslední a první díl během dvou dnů

no a pak ten příšerný dabing, z kterého mi vstávaly na hlavě vlasy hrůzou. Řekněte mi někdo, že u Voyageru je dabing lepší, neboť na ten se teď chystám vyjímečně v češtině