Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Star Trek StarTrek: Deep Space Nine

StarTrek: Deep Space Nine

jeden z nejúspěšnějších televizních sci-fi seriálů, který snad ani nepotřebuje představovat...

Příspěvek 17.8.2007 21:30:09
Air Force Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Rád vidim, že máte zájem o moje blaho :lol:
Určitě budu pokračovat ;) ale bude to muset počkat do září, protože mi zbejvaj poslední dva gigabajtíky do vyčerpání FUPu :(
Military sci-fi ? To zní dobře. Aspoň se mam na co těšit :)
[img][http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg]http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg[/img]

Příspěvek 17.8.2007 21:50:24
Hemi First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Akorát mi přišlo divné proč křížníky obou flotil proti sobě jenom stály a čekaly až se přiblíží... za tu dobu si mohli vyměnit spoustu torpéd a pocuchat stavy 8)

a k tomu následujícímu dílu: :rflmao: :rflmao: brutální pokus o vraždu roflem

- Měl jsem vizi... o budoucnosti. Vidím to tak jasně.
- Cos viděl?
- Zabiju Worfa. Zabiju Worfa. To přesně udělám.

:biglol: ta hláška v té dané situaci prostě neměla chybu.

Toto je spoiler!!!:
a docela závidím Worfovi. Jadzia v těch rudých svatebních šatech vypadala úchvatně. Joo taky bych chtěl mít takové štěstí :D

kruci tak mě napadá, že bychom se tu měli bavit výhradně ve spoilerových okýnkách... hups :D :D
[img][http://i241.photobucket.com/albums/ff193/jhemi442/grafika/2f6ad418.png]http://i241.photobucket.com/albums/ff193/jhemi442/grafika/2f6ad418.pnghttp://[/img]

Příspěvek 17.8.2007 22:46:23
Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Jo, jejich svatba neměla chybu :lol: Julian s Milesem k tomu měli neustálé připomínky.

Alexander: "Babi?"
Bashir: "Hádej znovu" :lol:

"Už" "Ještě ne, doktore."..."Už?"... "Trpělivost"...."Teď"..."áááááá" :laugh:
Jak se nemohli dočkat, až Worfa zmlátí :lol:

Raynor: :biglol: V MP3 :lol: Bum, buch, bum.....jo, to muselo být super :lol:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 18.8.2007 00:16:47
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

No ale víte jakou má atmosféru poslouchat při nekonečném vození štěrku v kolečkách za horkého slunečného dne Over There či Firefly? Nebo nalodění Cylonů na Galacticu ve Valley of Darkness při doplňování zboží v Kauflandu? Jen ve sluchátkách slyšíte "Cyloni! Cyloni!" a najednou se za vámi objeví vedoucí... Člověk se hned dívá po nejbližší zbrani nebo kam by utekl. Sacrafice není jen o bum bum, je tam docela good drama se Zial, taktika během bitvy atd. ;-) Vychutnáte si lépe dialogy.
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Příspěvek 20.8.2007 20:27:23
Hemi First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Nesnáším paralelní vesmíry, nesnáším paralelní vesmíry :roll: jako pochopím jeden, dva díly za celý seriál ale skoro každou sérii jeden díl, to už je moc.

Toto je spoiler!!!:
Ale zase musím uznat, že ferengské přepadové komando pod vedením Quarka, aby zachránili Moogie, bylo fakt dokonalý :biglol:

Ale tak nějak pomalu už cítím, že se blíží konec a už si pouštím jenom pár dílů denně, aby mi to ještě nejakou chvíli vydrželo... teda pokud nenarazím zase na sedmidíl :D :D
[img][http://i241.photobucket.com/albums/ff193/jhemi442/grafika/2f6ad418.png]http://i241.photobucket.com/albums/ff193/jhemi442/grafika/2f6ad418.pnghttp://[/img]

Příspěvek 20.8.2007 20:34:07
Mirra Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Mě teda jeden za sérii nepřijde moc. Jde o takové oživení :D . Ale dostává mě, jak to v zrcadlovým vesmíru postupně odnesou všichni známí Ferengové...
Obrázek
Star Trek Atlantis vyšel Part VI 1x02
viewtopic.php?t=4621

Příspěvek 15.9.2007 16:55:27
georgAnubis Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Tak jsem se hned po dokončení TNG vrhnul na DS9 a po těch letech co jsem to viděl naposledy mě docela překvapil. Právě mám za sebou 5 dílů ze 4. řady a nemůžu si na nic stěžovat. Jako já jsem byl odjakživa trekkie a žral jsem ty seriály už prvně, ale vůbec jsem si nepamatoval, že DS9 je až takovej nářez. :D

Příspěvek 15.9.2007 17:16:53
Pomeranc Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Ještě, že se ti vrátila paměť. :D :D
[img][http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg]http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg[/img]

Pomerančova videotéka.
CustomCovers - vaše DVD obaly

Příspěvek 16.9.2007 16:53:54
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Dneska jsem viděl Our Man Bashir a příjemě mě překvapil. Prvně jsem ho asi neviděl, protože mi to vůbec nic neříkalo, ale byl to rachot tenhle díl. :)

Příspěvek 16.9.2007 18:01:34
Major General
Major General

Odpovědět s citací

jj, to je dokonalý díl. ;-) Já dneska zkoukl Nor The Battle To The Strong a připomělo mi to, jak moc rád bych viděl v něčem skutečně plnohodnotkou pozemní bitvu :-D Je skvělé, jak Jakea napsali. Nejen tady, ale obecně v celém seriálu, protom dětské postavy vypadají ve většině filmů a seriálů hrozně otravně, buď furt kňučí, nebo jsou přemoudřelé. Další bod pro DS9..
Obrázek

Příspěvek 16.9.2007 21:21:59
Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Jo, zrovna jsem to tuhle psala někam na GW fórum. Jake se seriálem vlastně dospíval a dokázal se osamostatnit v plnohodnotnou postavu. To, že se zase nestal poslušným synem a nešel do flotily, bylo příjemné a jeho rozhodnutí třeba zůstat na stanici během okupace, bylo nečekané a moc dobré :wink:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 23.9.2007 22:34:48
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Dneska jsem dokoukal 4. řadu a konec mě opravdu překvapil. Ne jenom, že jsem si ho nepamatoval, ale předevšim jsem vůbec nic takovýho nečekal :shock: . Opravdu jsem na to koukal jak puk, to sem zvědavej co s toho bude dál...

Příspěvek 28.9.2007 10:24:53
Blackthunder Uživatelský avatar
Major
Major

Bydliště: Pardubice - Česká Republika - Sol 3 - Sol System - Mutter's Spiral - N-Space

Odpovědět s citací

Dokoukal jsem první řadu a teď čekám až mi Mc přiveze další řady :D :D
Zatím se mi ale nejvíc líbil díl: Move along to Home - nebo tak nějak :lol:

Vona je výhoda bojkotovat celou ST ságu a pak se začít koukat - alespon toho teď budu mít hoooooooodně na koukání :D
[img][http://img840.imageshack.us/img840/1193/sigrj.jpg][/img]

Příspěvek 05.10.2007 13:49:29
martinit Airman
Airman

Odpovědět s citací

Mam pro vás malej návrh ... pokud chcete vlastním linky na celý seriál DS9 v ENG a v DVD ripech ...
Je to uploadnuté na rapidsharu. Zatím to sem nedávám neb nevím zdali to tu mohu zveřejnit .. každopádně pokud někdo chcete linky dejte mi vědět a klidně pošlu .. mějte se.... :D

Příspěvek 05.10.2007 17:47:22
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Blackthunder píše:
Dokoukal jsem první řadu a teď čekám až mi Mc přiveze další řady :D :D
Zatím se mi ale nejvíc líbil díl: Move along to Home - nebo tak nějak :lol:

Tak nebyl špatnej, ale počkej si do třetí řady .. tam se ti teprve začnou líbit díli.
První řada je v porovnání ze 4.řadou a víš docela slabota. :)

Příspěvek 07.10.2007 12:16:52
Kalasnikov Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

tak jsem se dodíval na poslední díl. a fakt šupa celá DS9. Propracované do mrtě. Můj druhý nejob. star trek po voyageru :-) druhý proto že tam nejsou Borg--- podle mě nejlepší nápad z celého star treku vůbec

Příspěvek 07.10.2007 20:24:29
woody.birch Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Já jsem sedmou řadu dokoukal už v pátek, heč. Původně jsem to chtěl dorazit až v sobotu, ale jeden díl šel za druhým a já nakonec šel spát někdy po druhý hodině (takže jsem to vlastně dokoukal v sobotu, jak jsem původně chtěl).
Konec sedmičky je fakt něco.
Teď si dám pohov a jako oddech si znova pouštím B5.

Příspěvek 11.3.2008 17:15:42
Nefertiti Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

No tak vytáhnu toto téma z hlubin zapomnění, neboť jsem včera seriál dokoukala a nedá mi to, abych neprozradila své dojmy.. :)

Ačkoliv jsem velký fanoušek scifi, tak proti Star Treku jsem byla vždy trochu skeptická a až do teď jsem žádný ST neviděla. Dala jsem ale na vaše kladné ohlasy a seriál si také pustila..no a co dodat? Jsem ráda, že jsem na vás dala, protože je to opravdu VÝBORNÝ seriál :D

Těžko doplnit něco, co tu ještě není napsáno. Souhlasím s většinou věcí, co tu zazněla a je zbytečné to opakovat. Momentálně jsem plná dojmů z poslední epizody, vlastně i z celé 7. řady, kterou jsem stihla projet za tři dny :D a vůbec celý seriál jsem shlédla tak rychle, že si vlastně detaily ani moc nepamatuju :oops: Jednou v budoucnu, až nastane okamžik, že se nebudu mít na co dívat (což teď delší dobu nehrozí) si to budu muset projet znovu, protože to opravdu stojí za to! Všem co ještě neviděli a uvažují se na to podívat rozhodně seriál doporučuju!

Tak to je tak momentálně všechno, co mě v této chvíli napadne. Jsem plná dojmů, které teď nedovedu vyjádřit. Měla jsem sem psát průběžně a ne si to nechat až na konec, takhle ze mě nic nevypadne :lol:

Každopádně se teď ze mě stal velký fanda Star Treku a určitě se chystám zkouknout i zbylé ST seriály, abych si doplnila vzdělání. :D

EDIT:
No tak jsem si včera z čisté zvědavosti stáhla a následně pustlila první dvoudíl v češtině a musím říct, že to byl nářez! Jednak ten kontrast vidět poslední a první díl během dvou dnů :) no a pak ten příšerný dabing, z kterého mi vstávaly na hlavě vlasy hrůzou. Řekněte mi někdo, že u Voyageru je dabing lepší, neboť na ten se teď chystám vyjímečně v češtině :(

Příspěvek 07.4.2008 00:42:05
WiX Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Nevíte náhodou někdo, co symbolizuje bajoranská náušnice? A jaký je vztah mezi jejím vzhledem a postavením nositele? Všiml jsem si totiž, že mjr. Kira má vcelku jednoduchou, zatímco Kai Winn zdobenou a složitou. Díky moc
Existence jevů UFO nám nic neříká o mimozenské inteligenci, ale vypovídá o tom, jak vzácná je inteligence zde na Zemi.

sir Arthur C. Clarke

Příspěvek 29.6.2008 12:41:47
PrometheusX Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Tak nějak koukám, že ty nové řady SGčka, tedy SG1, se tak trochu inspirovali právě u DS9..

..Antikové proti Orájům, povznesené bytosti.. tady zase máme Proroky a Path'Wraiti.. prostě zajímavý :)

Příspěvek 17.7.2008 09:29:43
spike kree Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak se tak koukán na film Doomsday a kdopak tam nehraje premiéra VB, ano, doktor Bashir..... zajímavý a ty vousy mu sluší....
To never die.... and to conquer all. That is winning

If you enter a room intending to assassinate someone, and there is a treecat in the room, either abort your mission immediately, or switch to nuclear weapons.

Příspěvek 07.9.2008 23:00:39
Zachin Airman
Airman

Odpovědět s citací

Mám za sebou stejnojmenou počítačovou hru. Která mě bavila hrát hodně, jelikož jsem věděl že je na motivy tohoto seriálu, znám ho mnoho let ale nikdy jsem jej neviděl. Teď začínám stahovat první díly, tak uvidím.

Příspěvek 22.9.2008 21:48:06
Zachin Airman
Airman

Odpovědět s citací

Má cenu editovat příspěvek? Myslím že ne.

Parádní seriál, sice už hodně starý ale díky svému žánru to na něm není vůbec poznat. Excelentní masky, výprava, herci a častá přehlídka známých hollywoodských tváří v epizodních rolích (manželka Franka Blacka z Milénia, Lionel ze Smallville nebo prezident Logan z 24 Hodin). První dvě sezóny jsou každý díl o něčem jiném a víceméně si ty zápletky už moc nepamatuji. Ale nedá se říct že by to bylo nízkou kvalitou, to ne. Dvě epizody mi ale z těchto sezón v paměti utkvěly, konkrétně osmá a čtrnáctá z druhé sezóny. Lepší epizody, krom pilotu, v prvních dvou sériích nejsou.

Příspěvek 10.10.2008 19:03:49
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Takže, aniž bych četla cokoli výše uvedené, musím se pochlubit, že jsem začla s DS9. I když tedy nevím, jak moc dlouho u toho vydržím (teď mám čas, jsem nemocná ;-)). Zatím jsem pouze skoro u konce první série. K dívání mě dohnalo připravované ST setkání s herci z DS9.

Každopádně, zatím mě nejvíce zaujala postava Milese O'Briena (v prvním díle jsem si říkala, odkud že ho znám :)). Pak taky Odo (dobrý ve spojení s Quarkem, i když Quark sám...mno, je to Ferengi a ty jejich hodnoty já moc nemiluju ;-)). Ostatní tak zhruba normálně.
Jo a ještě ten jejich doktor Julian - v první chvíli mě praštila podoba s Baltarem - docela tak vypadá a taky hodně dělá ten anglický přízvuk s hlasem...mno, už jsem se z toho vzpamatovala, protože se naštěstí chová jinak, ale...docela podoba :).
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 10.10.2008 19:19:46
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Ježišmarjá, tys doteď neviděla DS9?!? :shock:

Mno, každopádně, s kámošem jsme zatáhli DS9 na pokoj, nicméně museli jsme trochu urychlit vyprávění hlavního příběhu a po pilotu jsme, ehm, skočili rovnou k Jem'Hadar a The Search... :oops: Výhoda je, že spolubydla má za sebou TNG a tak bude asi pozdějšími událostmi ještě více šokován... :-)
Obrázek

PředchozíDalší

Zpět na Star Trek