Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra FanArt Vaše povídky Dokončené povídky Stargate - Nová aliance ( komplet )

Stargate - Nová aliance ( komplet )

Příspěvek 03.1.2008 19:25:21
Dark Angel Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Mno supr jenom by mě zajímalo z jakýho z těch tří měst ty drony vypouštěl :P
Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat.

Mé Povídky ZDE

Příspěvek 07.2.2008 23:58:20
artos25977 Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

mno tak už chci pokračování ;-)

Příspěvek 08.2.2008 11:03:58
RomanArts Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Atlantida:
Sam pořád stojí u konzole a snaží se spojit s planetou.
„Tady plukovník Carter…“ Je přerušena hlasem z komunikačního zařízení.
„Carterová tady O’Neill.” Sam se usmála, oddychla si, že slyší Jackův hlas.
"Pane, jste v pořádku?”
“Nic mi není.”
“Žádáme okamžitý přesun ze základny.“
Sam kývne na mladíka obsluhující komunikační rozhraní se zbytkem flotily.
„Ať je Apollo vyzvedne.“
Mladík jen přikývl a dal se do práce. Sam se opět otočila ke komunikaci.
„Tohle už je podruhé co jsi neuposlechl můj rozkaz.“
„A ne naposledy, ten rozkaz byl špatný, jsme ve válce Sam.“
„Pokud se to bude opakovat, budu nucena tě odvolat.“

Apollo:
Generál O’Neill se zhmotnil na můstku lodi.
„Pane!“ Zasalutoval plukovník Ellis.
„Plukovníku…“ Jen tak prohodil Jack.
„Zařiďte poradu všech důstojníků, kteří něčemu velí.“
„Pane?“
„Už jsem vás zdravil a teď proveďte rozkaz.“
„Ano pane.“
„A přestaňte mi už říkat pane!“
„Ano pa.. .“
Jack jen křečovitě ukáže rukou na Ellise a otočí se k navigačnímu důstojníkovi.
„Takže sedm lodí, co všechno tu máme?“
„Teď jste na Apollu, je tu také Deadalos. Tři antická města jako je Atlantida a dvě antické lodě, Tria a Kvitara, pane.“
„Wou a kde je Drea a Ridikt?“
„Drea je pořád v hangáru, má poškozené motory a Ridikt se neozývá.“
„To není dobré.“
„Nepotřebujeme celou flotilu abychom zničili pár ruskejch plechovek pane.“
„Ruský plechovky jsou náš nejmenší problém.“
„Skenery něco zachytily pane!“
„Co?“
Navigační důstojník chvíli zkoumá data a pak promluví.
„Dvě lodě pane, Ridikt a nějaké neznámé plavidlo.“
Od komunikačního zařízení se ozve mladík jež ho obsluhuje.
„Příchozí zpráva: Ridikt žádá a podporu, jsou těžce poškození, ta loď na ně pořád útočí.“
„Přebírám velení nad lodí, šťávu do motorů a leťme jim pomoct, Deadalos ať se k nám připojí, zbytek ať tu zůstane!“
Obě lodě se dají do pohybu směrem k blížícím se lodím.
„Pane! Ridikt byl zničen!“
Skrz průhled na můstku je vidět záblesk v dáli.
„Připravit zbraně!“
„Jsme zaměřeni, útočí na nás!“ Apollo se otřese.
„Štíty na 60%.“
„To není možné, opětujte palbu!“
„Jsou ještě moc daleko pane.“ Jack se nechvíli odmlčí, přemýšlí. Loď se znovu otřese.
„Štíty na 23%.“
„Otočit!“
„Pane?“
„Otočte to a Deadalos ať udělá to samý!“ Jack se znovu zamyslí a loď se znovu otřese.
„Štíty jsou dole!“
„Nastavte kurz do sluneční soustavy, k Jupiteru.“
„Ano pane.“
„Ať nás ostatní následují.“
Apollo a Deadalos skočí do hyperprostoru, zbytek flotily je po chvilce následuje.

Dark Angel: Byla to Atlantida, není to tam přímo napsané, ale podle mě to z toho vyplývá.

V Další páté části už přejdu k bitvě o Zemi a další šestou částí skončím :)
Obrázek

Příspěvek 08.2.2008 14:54:07
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

ok, já si to myslel. Jinak konečně další část, supr.
Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat.

Mé Povídky ZDE

Příspěvek 09.2.2008 18:25:19
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Země:

Nad planetou poletuje spousta trosek a dvě lodě třídy Deadalos, když se otevře hyperprostorové okno. Z okna vyletí loď třídy Prometheus následována Furlingskou lodí (viděna v epizodě Grace). Bez váhání je BC-303 zničena a Furlingská loď útočí na obě BC-304. Pozemské lodě prohrávají a tak se k nim připojuje podpora z povrchu planety, z planety jsou vypuštěny rakety, které jen bez většího účinku narážejí do štítu Furlingské lodi.

Jupiter:

U planety se otevřou dvě hyperprostorová okna, z prvního vyletí Apollo a Deadalos, z druhého zbytek flotily, tedy Atlantida, Alanis a třetí zatím nepojmenované antické město, Tria a Kvitara.

Atlantida:

Sam stojí u navigačního důstojníka a sleduje údaje na obrazovce před sebou.
„Zachytáváme signály tří lodí na oběžné dráze, dvě jsou naše.“
Prolomí napětí mladík u panelu. Sam se tváří ustaraně.
„Vědí o nás?“
„Ne, zachytáváme energetické výkyvy mezi loděmi, bojují s polu.“
„To nám dává čas navíc. Monitorujte veškerou komunikaci na Zemi, zjistěte co se stalo.“
„Sam!“ Ozve se z vysílačky.
„Johne?“
„Okamžitě přiď sem dolů.“
„Jsem na cestě“

Apollo:

Ellis přichází na můstek a postaví se vedle Jacka.
„Porada je připravena, pane.“
Jack se chystá něco říct, ale nakonec zůstane ztichat.
„Kde?“
„Na Atlantidě, pane.“
„Dobře, přeneste mě.“
Jack zmizí v záři bílého světla.

Atlantida:

John sedí v ovládacím křesle, místnost je osvětlována bílou září, jak se do ní transportují všichni velitelé. Jako poslední se přenese Jack.
„Vítejte.“ Prohodí John.
„Takže situace je taková…“ Ujme se slova Jack. „na Zemi zuří válka a ještě k tomu je Země pod útokem z vesmíru.“
„Kdo na nás útočí?“ zeptá se Sam.
„To je dlouhý příběh, podstatné je to, že musíme pomoct!“
Chvilku je ticho a všichni si jen vyměňují pohledy.
„Přijal jsem velení celé flotily.“ Zakončí Jack.
„Takže, takový je plán…“ Je však přerušen Johnem.
„Tohle by ste měli vidět.“
„Co?“
Jakmile to Jack dořekne, objeví se nad křeslem zobrazení Země. Je na ní devět červených teček s popisky v řeči antiků.
„Na co se díváme?“ Zeptá se Sam.
„Město začlo se Zemí komunikovat, jsou to dokovací stanice pro města jako je Atlantida, je jich celkem devět.“ Chvilku se odmlčí.
„Navrhoval bych s městy přistát. Můžu Alanis a to další město nastavit a automatické přistání, každému městu je přiřazeno dokovací zařízení.“
„Ne s jedním městem poletím já.“ Ozval se Jack.
„Dobře takže s tím třetím městem, s Alanis už mám stabilní propojení.“
„Dobrá, takže plán je takový, města přistanou na Zemi a naše zbylé čtyři lodě se zapojí do bitvy. Rozchod!“

Země:

Jedné z BC-304 už selhaly štíty, energetické střely z lodi Furlingů naráží přímo do trupu a trhají ho na kusy. V tom okamžiku když už se zdá, že je pozemská loď vydána napospas nepříteli, odláká její palbu přilétající flotila od Jupitera. Kvitara schytá první plnou ránu od nepřítele. Paprsek proniká štítem a loď ničí. Té chvíle využijí ostatní lodě a spustí plnou palbu na loď Furlingů. Štít začíná kolísat. Furlingové znovu vystřelí, tentokrát na BC-304 bez štítu, ta bez je zničena okamžitě, bez možnosti obrany. Štít Furlingské lodi zmizel a zbraně flotily mají konečně účinek. Na trupu lodi začíná série malých explozí. Zbylá BC-304 překvapivě přestává útočit na Furlingy a obrací palbu na lodě flotily. Mezitím všechny tři města dosedají na svá dokovací zařízení, Atlantida v Antakrtidě, Alanis na moři jižně pod Austrálií a poslední město ve Středozemním Moři poblíž Itálie.

Tak, to je část pátá, no a snad do pátku doladím tu poslední.
Obrázek

Příspěvek 10.2.2008 12:55:50
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Super, dík za další část.

Mé Povídky ZDE

Příspěvek 01.3.2008 10:49:09
tokrp Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Super. Sam je nějaká měkká, ještěže John prvně střílí (likviduje rusáky). Dokovací zařízení na Zemi, zajímavý nápad. Těším se na další část.. :D
Jack: musím to vědět Danieli co znamená to jejich kree
Daniel: Pozor, poslyš, soustřeď se
Jack: něco jako haló..

Příspěvek 07.3.2008 14:13:14
Alda Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

moc dobrý, těšim se na další díl
Aurum potestas est.
--------------------------------------------------------------------------
Optimista se uci anglicky,pesimista se uci rusky a realista se uci strilet.
--------------------------------------------------------------------------
Dulce et decorum est pro patria mori.

Příspěvek 07.3.2008 14:25:49
Del_S Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Wow super jen pokračuj... :wink:

sgcatlantis Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Kdy bude další díl je tu nějak mrtvo!!!???!!! :D

Captain
Captain

Odpovědět s citací

Po osmi měsících krátké (zoufalé) pokračování, bez dlouhého proslovu tady to je:

Země:

Jakmile antická města zakotví, aktivuje se mezi nimi spojení. V řídících místnostech všech tří měst se postupně objevují a aktivují nové, doposud neznámé konzole. Mezi městy se také rozloží zásoba energie. Zjišťujeme, že všechny dokovací zařízení jsou vzájemně propojeny.
Na oběžné dráze stále probíhá bitva o Zemi. Štíty jedné z Furlingských lodí selhávají a loď je pomalu trhána na kusy. Obrané lodě Země dvě BC-304, které už planetu chránili, když flotila dorazila, obracejí svůj útok proti vlastním lodím. Zjišťujeme, že jsou čínské vlády. Obě jsou však zničeny zbylou Furlingskou lodí. Furlingská loď se teď pouští do boje s Apollem, Daidalem a Triou. Štíty Apolla selhávají, až nakonec zmizí, nic nebrání nepříteli loď zničit, což se také děje. Apollo je roztrhán na kousky. Náhle se objevuje hyperprostorové okno, posily Furlingů dorazili v podobě tuctu lodí.

Tria:

Rodney běhá s tabletem po můstku a snaží se získat víc energie do štítů, ale energii už není odkud brát. Tria je stejně jako ostatní lodě ztracena. Od ovládacího panelu se ozve major Lorne.
„Ztrácíme štíty!“
„Já vím, dělam na tom!“ Zařve Rodney.
„Musíme opustit loď.“
„Ne já to dokážu, porazíme je, přesunu energii ze…“
Rodney je přerušen výbuchem na trupu lodi, celý můstek se otřese. Většina lidí upadla na zem. Jako první se zvedne Lorne a po shlédnutí stavu lodi zařve na Rodneyho.
„Nemáme štíty!“
Zároveň spouští komunikační kanál na Daidalos. V tu chvíli se zvedne i Rodney, má zoufalý výraz ve tváři. Neví co dělat.
„Tady major Lorne, žádáme okamžitou evakuaci. Přeneste nás!“
Najednou začnou všichni z můstku mizet, jsou transportováni asgardským transportním paprskem.

Atlantida:

Všichni přenesení z lodě Tria se objevují na Atlantidě v prostoru brány. Chvíli po nich se objevuje i posádka Daidala včetně plukovníka Caldwella. Jakmile jsou všichni přeneseni objevuje se Sam.
„Co se stalo?“
„Museli jsme opustit loď, dorazili další lodě madam.“ Odpověděl Lorne.
„Štíty Daidala selhaly stejně jako štíty Trii…“ Dokončil Caldwell.
„Znamená to, že už nemáme žádnou loď?“
„Přesně to, to znamená madam.“ Dokončil Lorne s povadlo tváří.
„Madam!“ Zakřičel Piece od senzorů města.
„Pierci?“
„Nepřátelské lodě začali ostřelovat planetu, ničí všechna velká města!“
Mezitím Sam, Lorne a Caldwell doběhnou k panelu senzorů.
„Sám?“ ozve se z vysílačky.
„Jo vidíme to…“
„Mám nápad, sice to nebude tak účinný jako s devíti, ale i tak nám to dá čas.“
„Co navrhuješ Johne?“
„Chci vytvořit štít kolem celý planety!“

Pokračování příště... (snad během pár let)
Obrázek

Earman Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

musim říci že jsi navnadil tak snad to bude co nevidět :)
Víš jakej mám názor na čerstvou zeleninu. Ta je pro vegetariány, vitamínový paka, co cvičej! Red Dwarf

First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

super. už jsem pomalu začal ztrácet naději... Ale super díl :thumleft:

Mé Povídky ZDE

Captain
Captain

Odpovědět s citací

Nejhorší je, že ten co se ztrácí v ději nejvíc jsem právě já. Původní myšlenku jsem opustil už někde ve třetí části a teď se to jen snažím dotáhnout do konce... Ale konec tak jako tak bude stejný a podle mě celkem jedinečný a zajímavý. Po tom co tuhle povídku dopíšu, což by už opravdu mělo být příští poslední částí, plánuji jí opravit, rozvést jednotlivé části a pak vydat v celku už nějak srozumitelněji. No doufám, že se to povede, přeci jen jsem ji aktualizoval po osmi měsících a když jsem si pročítal některé části, sám sobě jsem říkal "kdo to sakra psal?" :D
Obrázek

Captain
Captain

Odpovědět s citací

Tak je tu další krátké pokračování, asi to bude ještě nadlouho...

Atlantida:

Sam se zatváří udiveně, není jí jasné, jak to John chce provést. Mezitím Rodney u senzorů sleduje podivné údaje. Na senzorech je vidět Země, na níž je několik teček označených antickým písmem. Pierce u ovládání brány zareaguje na něco na monitoru.
„Aktivace brány.“
„Zapnout štít!“ Odpoví Sam už automaticky.
„Kdo to může být?“
„Jsme na Zemi Rodney, tahle brána nejspíš převzala hlavní pozici. Může to být kdokoliv.“
„Tak v tom je problém, pokud je to některý z SG-týmů, nemáme dekódovací zařízení pro jejich kódy.“
„Můžu ho napsat, pamatuju si většinu z ních.“
„A co když to bude zrovna někdo z té menši…“
„Už mám odpověď kdo to je madam, v bráně narůstá energie. Jsou to nejspíš ti samí, co ničí Zemi.“
„Ok všichni opustí město, přesuňte se k jumperům a sejdeme se ve zbylých dvou městech.“
„Jumpry…“ Ozve se ve vysílačce.
„Cože?“
„Jumpry, můžeme na ně zaútočit jumpery!“ Odpoví John.
„Ok změna plánu, já Rodney a John letíme na Alanis. Zbytek se pokusí zničit útočící loď.“
„Lodě, už jsou čtyři.“ Opraví ji Rodney.
„Ne já letím s nimi!“
„Neletiš, potřebujeme tě tady na zemi!“
„Ale já se…“
„Dost! Je to rozkaz.“
„Ok, madam.“
„Víte co máte dělat, do toho.“ Rozkáže Sam.
Všichni se rozprchnou, každý směřuje do jiného hangáru jumperů. Po několika minutách už z Atlantis vylétají jumpery po desítkách. Všechny až na jeden směřují vzhůru, vyříct obloze, nepříteli. Na jistou smrt. Zbylý jumper míří k Austrálii, k zadokované Alanis. Brána na Atlantidě zatím začíná jemně hučet pod nárůstem energie.
Letka téměř padesátky jumperů vyletí z atmosféry a směřuje do volného vesmíru, jako cíl mají všichni jednu ze čtyř nepřátelských lodí. Všechny jumpery se naráz zamaskují a blíží se k lodi jako noční šelmy. Těsně před cílem se všechny znovu odmaskují a naráz vystřelý, některý z jumperů jednu dronu, některý dvě a některý dokonce tři, to záleží na úrovni ovládání antické technologie dané osoby. Přibližně stovka dron naráží na štít, mise se zdá být marná, najednou loď začne vybuchovat. Na trupu se objevují trhliny po dronách, některé štítem pronikly. Aby to loď zničilo, to však nestačí. Jumpery se otáčí a znovu maskují. Pierce ve svém jumperu sleduje obrazovku a něco ho napadá. Spouští proto komunikaci.
„Tady Jumper 13, na něco jsem přišel.“
„Jumpere 13, tady jumper 1 co se děje.“ Odpoví John.
„ Povedlo se nám zasáhnout jejich loď, pár dron prošlo stítem.“ Ty štíty jsou v celku slabé, ale dokáží soustřeďovat energii na jedno místo, takže pokud ví odkud útok přijde jsou jejich štíty posílené, právě tam, kde zaútočíme.“
„Ha! To je dokonalý!“
„Ne pro nás Rodney. Ok díky za informaci, pokračujte mi na něco přijdeme. Sheppard končí.“
Mezitím jumper 1 urazil více jak polovinu cesty a pomalu se začal přibližovat k Alanis. Rodney si v jumperu přesednul k pomocnému panelu a začal na něčem pracovat.
„Co to dělá?“ Zeptal se John.
„Myslím, že na něco přišel.“ Odpověděla Sam.
„Nechceš mu s tím pomoct?“
„Ne, musím teď myslet na jiné věci, kromě toho Rodneymu věřím.“
„Nic jiného nám ani nezbývá, vlastně už jsem si na to zvykl.“
„Jo myslím, že generál O’Neill taky čeká až přijdu s nějakým bláznivým nápadem a zachráním svět.“
„Tak to jsme dva.“
„Počkej…“
Zdá se, že Sam něco objevila. Soustředí se na panel a na něčem pracuje.
„Koná se záchrana světa?“
„Možná…“
Obrázek

PředchozíDalší

Zpět na Dokončené povídky