Jinak, ten náznak likvidace světa mi připoměl dnes populární CERN

Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa |
Toto je spoiler!!!: |
Nathan - stal se z něho pámbíčkář...no paráda. To jsem vskutku nečekala. Už se "těším" na další moudra o Bohu ![]() Sylar - baží po schopnostech, ale nechá se od Claire praštit a probodnout a ještě dělá, jak velký problém je pro něj dostat se za dveře. Mmch., nemá on třeba skvělý sluch...kde ho nechal? Hlavně, že se tváří dost tvrďácky. Claire - když už se jí podaří Sylera bacit, tak co udělá...snaží se zdrhnout, to je nápad...to přímo vybízí k následující události. Peter - překonává se. Nevim, proč jsou potřeba zločinci, vždyť na to stačí sám ![]() Hiro - tak ten taky válí. "Tohle nesmíš" - hurá do toho. "Tohle taky nesmíš" - a už se stalo... Ando to trochu zachraňuje. Mohinder - ó, ano, nenávratně pryč jsou ty doby, co jsem tuto postavu měla ráda. Co to je? Mmch., zdá se mi to přehnaně nechutné. Tedy hlavně mi přijde, jakoby tam ty nechutnosti byly sami pro sebe a ne pro příběh. Angela - pořád nevím, co si o ni myslet. Ale vypadá to docela zajímavě. Co potěšilo? Noah ![]() ![]() Jo a taky chvilkové uzření Adama (já mám pro něj slabost ![]() PS: Škoda, že na Matta nemluvila želva. Třeba nějak hodně jednoduše ![]() |
Třetí díl byl asi na stejné úrovni jako ten druhý. Claire se začíná podobat Teyle a se svým: I can't feel pain mě už opravdu začíná štvát. Nehledě na to, že fakt zdrhla. No, doufám, že o ní dlouho neuslyšíme. Se Sylarem již evidentně neví co by, když ho cpou k Noahovi. Jedno velké významné plus tahle epizoda ovšem má: Hiro a Ando jsou pod zámkem a tam by měli do konce třetí série zůstat. Bylo by to tak nejlepší ![]() ![]() |
"Popcorn?" |
Kolik těch blond pind bude na zemi pobýhat? (Nicky, Jessica, Ta od T, Barbara..... ![]() A pak se mě zdálo, že trochu ze Sylara dělaj klaďase ![]() Ale Hirova linie bombastická (jako vždy ![]() |
Otevře obálku, nechá si to ukrást a pak se honí za něčím, o čem neví, co je a že třeba Haiťan to mohl chtít z jiného důvodu, než jen "zničit svět". Hiro zase žvaní o "záchraně světa", jenom neví před kým a před čím ho zachraňovat - aby nakonec ostatní nemuseli zachraňovat svět od něj. ![]() ![]() ![]() Slibovaní "villains" jsou tedy pěkná skupinka žabařů - oslavovaný Jesse, resp. jeho představitel, se tam skoro ani neohřál, a když vykradou banku, tak místo, aby zdrhli, tak čekají, až se objeví HRG, který je už jednou chytil a který bude mít určitě nějakého silného partnera. Sylar mi kupodivu nevadil - mohlo by být zajímavé sledovat, jak se pokouší bojovat sám se sebou. I když s tím gelem to dost přehnali. ![]() Jsem taky ráda, že Peter je už zase sám sebou (a budoucí Peter by tím pádem mohl odsvištět a už se nevracet) a tak se snad brzo začne dít něco normálního. Nathan dneska neblbnul, až tedy na tu bibli na konci, ale moc tam nebyl, takže těžko říct, jestli se z toho už vzpamatoval. Claire se chová jako totální nenapravitelný spratek a jestli uslyším ještě jednou o "normal life" nebo že "can´t feel pain", asi ten počítač vyhodím z okna. Kdyby ji tak chtěl někdo z těch nebezpečných střelit do hlavy (co se stalo s tím, že když se trafí hlava, tak umře? Doufám, že z ní nedělají nějakého Ježíše ![]() Když jsem četla, že Meredith bude učit Claire bojovat, čekala jsem něco pořádného a ne nějakou zavíračku do kontejneru. Počáteční mírný optimismus ohledně Daphne je pryč (už jen proto, že ji Hiro říká z debilního důvodu Nemesis - ale to je jeho vina, nikoliv její), taky mi připomíná Claire tím stylem, že je rozmazlená až běda. Neví co roupama, takže je možné, že se nějak "napraví". Ale upřímně, je mi to jedno. A co to sakra je s tím Lindermanem? A kdo je tedy Sylarův otec? Jediný Noah tady za něco stál a kupodivu ani ten Matt, který je chudák zase sám (místo Nathana, s nímž se bezvadně doplňovali), nepůsobí nudně, jak jsem se bála. Tak ještě znormálnit Nathana - a budeme tam, kde jsme byli ve 2. sérii ![]() |
Tedy Hira nebudu zmiňovat. To je trotl a tím zůstane jednou pro vždy. Prej popcorn. Ještě že ho dali pod zámek, třeba přestane dělat škodu. To by ho fakt člověk zabil. Nadělá akorát víc škody než užitku. Je ještě horší než Peter ![]() Clair - no možná jí raději uvidím, jak se pokouší bojovat, než aby jen doma blbě kecala Nathan - teď se nějak neprojevil a když, tak to vypadalo jako, že už se trochu uklidnil, ale to přijde ![]() Peter - to jsem zvědavá, s čím přijde z té budoucnosti Matt - ten černoch mi přijde takovej zvláštní...nemám ráda když někdo odsekává, když se ho na něco někdo ptá "Je to tvoje budoucnost, ne moje!" Ale ta poznámka s želvou hned když ho Matt potkal, ta byla super ![]() Sylar - no, pokud budou pokračovat a budou se pokoušet Sylara nějak opravit, tak by to mohla konečně být i zajímavá postava...Sylarův vnitřní boj by mohl být zajímavý a už by byl taky jen něco víc než ten magor, co všechny kolem zabíjí...už to bylo takový, jé hele Sylar, to zas někdo umře...a jak tam buzeroval ty policajty, tak se mi fakt hrozně líbil a ten oblek mu slušel (víc jak ty tepláky ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hiro, Hiro, co to má, k sakru, znamenat??? ![]() Peter je lama (nic nového pod sluncem). Angela...tak buď svým chováním chce nějak napravit tu budoucnost nebo je to cvok. Nebo obojí ![]() Sylar z druhé strany barikády. Mno, mohl by to být docela dobrý good guy...až na to, že je to vrah a psychopat, takže Noahův nápad se mi zamlouvá mnohem více. Vůbec dát Sylera jako parťáka...to se mi jeví absurdní (ono je ![]() Mattova linie docela dobrá. Potěšilo objevení Micaha. Zatím se linie zjevně se ztracenou tetou vyvíjí docela dobře. Noah je prostě nejlepší ![]() |
http://cover.icaros.eu/details.php?image_id=75
http://cover.icaros.eu/details.php?image_id=76