Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Heroes Heroes

Heroes

seriál o superhrdinech bez pláštěnek a typicky praštěných comicsových zápletek, kombinace díky níž se neodlepíte od obrazovky...

Příspěvek 26.9.2008 20:20:46
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

... což je zase ta autorská křeč. Sylar Claire zabil v alternativní časové linii, dokonce dvakrát - jednou v součastnosti a jednou "za pět let". Takže teď jak seděl u jejího mozku, no někdo to nazval cool, mě to přišlo jen hrozně divný.

Jinak, ten náznak likvidace světa mi připoměl dnes populární CERN :-)
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Příspěvek 26.9.2008 21:02:08
Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Tak svět beztak jednou zničí Peter :lol: Je to takový mamlas, který chce pořád dělat dobro, a přitom dělá víc škody, než užitku :smile:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 26.9.2008 23:12:11
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Tak po první epizodě bylo mé zhodnocení zcela jasné - skoro všichni zblbli. A ti zblblí zblbli ještě víc :roll: . Druhá epka byla jen o chlup lepší.
Ke schopnostem...to snad už vážně není možné. Umí toho tři...pozadí, ale dělají úplný...trus :roll: .
Toto je spoiler!!!:
Nathan - stal se z něho pámbíčkář...no paráda. To jsem vskutku nečekala. Už se "těším" na další moudra o Bohu :roll: .
Sylar - baží po schopnostech, ale nechá se od Claire praštit a probodnout a ještě dělá, jak velký problém je pro něj dostat se za dveře. Mmch., nemá on třeba skvělý sluch...kde ho nechal? Hlavně, že se tváří dost tvrďácky.
Claire - když už se jí podaří Sylera bacit, tak co udělá...snaží se zdrhnout, to je nápad...to přímo vybízí k následující události.
Peter - překonává se. Nevim, proč jsou potřeba zločinci, vždyť na to stačí sám ;-).
Hiro - tak ten taky válí. "Tohle nesmíš" - hurá do toho. "Tohle taky nesmíš" - a už se stalo... Ando to trochu zachraňuje.
Mohinder - ó, ano, nenávratně pryč jsou ty doby, co jsem tuto postavu měla ráda. Co to je?

Mmch., zdá se mi to přehnaně nechutné. Tedy hlavně mi přijde, jakoby tam ty nechutnosti byly sami pro sebe a ne pro příběh.

Angela - pořád nevím, co si o ni myslet. Ale vypadá to docela zajímavě.
Co potěšilo? Noah :). (Ten zatim snad nezblbnul, resp. tam moc nebyl ;-)).
Jo a taky chvilkové uzření Adama (já mám pro něj slabost :)).

PS: Škoda, že na Matta nemluvila želva. Třeba nějak hodně jednoduše ;-). Mno, jo, bylo by to divný, ale tohle se dalo čekat.
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 27.9.2008 12:20:20
spike kree Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Já nevím co máte proti Nathanovi a jeho pambíčkářství, mě to příde normální pro jeho postavu i člověka kterého zastřelí a on se zázrakem uzdraví a neví, nebo ví že to neudělal někdo se schopností tak Bůh je další možnost a nemusí to bejt špatný... plus Ando a Bennet jsou pořád dobrý a Matt a černoch můžou bejt ješte hodně důležitý... btw v Supernatural v této sezoně taky přibližují Bohu jež rozkázal Castielovi(anděl) aby vytáh Deana z pekla protože pro něj má práci... bude zajmaví sledovat jak se s tim hoši(Nthan a Dean) vypořádají v rozličných světech....
To never die.... and to conquer all. That is winning

If you enter a room intending to assassinate someone, and there is a treecat in the room, either abort your mission immediately, or switch to nuclear weapons.

Příspěvek 27.9.2008 12:33:41
Major General
Major General

Odpovědět s citací

V BSG přistupují k Baltarovi jako mesiášovi ultrapomalu, ud od začátku, s obrovským nadhledem (Six ho do všeho nutí) a stejně to chvílema v S4 vypadalo trochu divně. Nathan nikdy neřekl, že je věříci, v Heroes nikdy přetím nezmínili Boha jinak, než hypoteticky ("Schopnosti jsou boží prokletí" řekl věřící) nebo když křičeli "Oh my god!" - a najednou to tam dají takhle brutálně. Působí to hrozně lacině, Nathan se chová jako po výplachu mozku - například se vůbec sám sebe neptá, jestli neměl haluze, nebo nám vůbec neukázali, co viděl - a do dosadavního pojetí schopností vůbec nezapadá.
A aby to vypadalo megatrapně, tak za ním přišel duch Lindermana, který s ním o Bohu mluví; nebo je bůh snad on sám? Tak či tak se nelze ubránit srování s BSG.

Když už tam mermomocí chtěli mít Boha, tak jediný, komu by to sedělo, byla Maya, protože je věříci, utekla do kostela (tady mohly být nějaké flashbacky, že tam měla vize nebo něco) a mezi ní a Sureshem mohl být klasický dialog věda vs. bůh - a pomalu mohla být buď nějaký prorok ona, nebo mohla přesvědčovat Nathana, že prorok je on, nebo to co vlastně má za význam. Aby to dávalo taky smysl, tak by hned z kraje museli boha propojit s hlavním dějem, což se v 301-02 taky nestalo.
Prostě mi připadá, že fakt nevěděli co s Nathanem nového udělat. Nejen, že tím popírají schopnosti a kontinualitu, a kterou si hrají (Peter stojí u mrtvého Nathana namísto aby si píchl do ruky stříkačku, sebral si trochu krve a tou ho oživil) ale navíc tím popírají i dosavadního ducha seriálu, kde záleželo na tom, co který jeden hrdina udělá a rozhodně ty brutální změny historie nevypadaly jako nějaký boží plán.

Říkám, možná az 10 episod to bude dávat větší smysl, ale je IMO jen jejich chyba, že si tam nasralli tolik dějových linií najednou a díky tomu je to nepřehledné a hýbe se to minimálně. Měli dát více postav dohromady (a pak by třeba nebyly takové bizardnosti, jako že Hajťan v S2 pracoval zároveň pro Společnost a zároveň chodil s Bennettem po Rusku) nebo měli udělat co postava, to jeden dlouhý díl, kdy se toho stane hodně, a všichni se sejdou třeba až v půlce řady u vyvrcholení.

Abych nezapomněl, dá se někde sehnat podcast k Heroesům?
Obrázek

Příspěvek 27.9.2008 13:57:25
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Spike: Supernatural jsem ještě neviděla, ale chystám se na to, takže opravdu díky za spoiler. :roll: Kdy se konečně naučíš používat spoiler tagy?

Raynor: Peterova krev neléčí - jeho schopnost je přebírat schopnosti, ale ne schopnost krve léčit. To mají jen lidi, kteří mají regeneraci jako svou schopnost - Claire a Adam.
S Nathanem se dá ještě udělat spousta věcí a doufám, že ty náboženské kecy opustí. Zrovna pro Nathana existuje spousta možností, co s ním, a tohle mi připadá naprosto pitomé. Nebudu soudit po dvou epizodách, třeba se jen praštil do hlavy a až Peter bude zase sám sebou (doufám, že co nejdřív, protože tohle je snad ještě pitomější než Nathan z Arku), tak doufám, že budou společně konečně nakopávat zadky.
Doufala jsem, že postavy spojí a oni je zase rozdělují - hlavně Hiro začíná být lama všech lam.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 27.9.2008 14:03:03
Major General
Major General

Odpovědět s citací

No, což je teda s Peterem poněkud divné a imo docel technoblábol, ale i tak to nevysvětluje, proč si nezaletěl pro krev Claire a seděl při operaci na podlaze - když to do Kalifornie evidentně nebyla taková štreka - futurePeter ji před vlakem zachránil naprosto v pohodě a o pět minut později zase mluvil s Nathanem. :roll:
Prostě to je celé mnohem děravější než ty nejhorší díly SG-1/SGA. Kdyby neměli tolik linií aspoň by nedělali takovéhle podivné chyby.
Obrázek

Příspěvek 27.9.2008 14:17:09
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Jenže to na chodbě byl future Peter, ne náš Peter. On ho nechtěl zachránit, ale přišel se mu "omluvit", že ho zabil.
Osobně hlavně doufám, že Claire přestane fňukat, protože mít to dvojmo -ouch. Nechci sledovat další sérii, kde se snaží sama sebe zabít a najít se, či co to vlastně dělá. Myslím, že někteří lidi mají schonosti, které jsou ničivé a vražedné, a mají s tím mnohem větší problémy, než ona.
S těmi liniemi máš pravdu, hlavně nechápu, proč zase dávají nějakou "misi" Hirovi, když stejně zase všechno podělá.
Ale tak po dvou epizodách se to těžko dá posuzovat, kdoví, třeba se to po 10 epizodách dá všechno dohromady a bude v tom nějaký smysl.
Dost jsem se těšila na Peter, Nathan, Claire, Matt akci, ale oni je zase rozdělují, to se mi nelíbí. Tak snad opravdu soudím předčasně.

Příspěvek 27.9.2008 14:19:07
spike kree Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Sorry s tím Supernatural, ale chtěl jsem hodit příklad na stejné téma jako Nathan a jeho nové pámbíčkářství a prostě mě napadlo toto, protože je to pro seriál Supernatural stejně úplně nové....
To never die.... and to conquer all. That is winning

If you enter a room intending to assassinate someone, and there is a treecat in the room, either abort your mission immediately, or switch to nuclear weapons.

Příspěvek 27.9.2008 16:27:48
Major General
Major General

Odpovědět s citací

K Nathanovi mi pámbíčkáření normální nepříjde z důvodu, že on moc dobře ví, co lidi se schopnostmi dokáží. Měl by se spíš divit, že stačil umřít. A svádět tohle všechno na Boha, když se před tím nějak moc nezmiňoval, to mi spíš přijde, že mu přeskočilo.

PS: Baltar mě se svým pámbíčkářením taky pěkně ...štve.

Pokud jde o Claire, tak pokud beru striktně její problém, že přestala cítit bolest, tak bych ji i chápala. Bolest je sice nepříjemná, na druhou stranu nic necítit je jednak divné a vlastně i nebezpečné (dá se tím třeba skvěle prozradit, když si třeba omylem položí ruku na sporák). Bolest je užitečná, protože člověka varuje, že se děje něco špatného. Claire se to sice zahojí, ale bezprostřední zranění nemusí být hlavní problém. A necítit může být značně znepokojující.

Klenotka: Spike je jeden velký spoiler sám o sobě, to ještě nevíš? :D

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 27.9.2008 19:55:07
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Jenže to na chodbě byl future Peter, ne náš Peter.

Vážně? Já měl za to, že ten na chodbě někde v páté minutě E01 je ještě náš Peter.
No i kdyby ne, tak budu argumentovat tím, že Angela o Claire ví a mohla pro ní poslat, takže by zase scéna s mrtvým Nathanem ztratila příběhově a dramaticky smysl...

No story s Claire mi zajímavá nepříjde. To, že přestala cítit bolest, fajn, je děsivé a možná bych se na to rád díval někde v S3E05, ale v pilotním díle, který by měl být epic, mě to opravdu nezajímá a její attempt number sever a následná scéna mě hrozně sra.. iritovala. Což může souviset s předchozí hroznou "bitvou" se Sylarem. A s tím, že když si - s prominutím - ta kráva ztěžuje, že regenerace je lame power - tak ať se naučí bojovat! Copak neviděla nikdy Wolwerina?
Na každý pád jsem doufal, že děj s Claire bude v nové řadě trochu zajímavý, než že bude zase hledat sama sebe.

Baltar mě pánbíčkařením lehce irituje, ale mám za to, že mě má lehce iritovat. Proto je i příjemně, jak nadneseně to berou (viz. scéna, kdy ho Six tahá z podlahy; nebo obecně že s ním jako boží posel neustále souloží) a jaký je v kontrastu s Ježíšem Baltar doopravdy. Nemluvě o tom, že v příběhu a motivech postav tam bůh a bohové figurují pořád, od začátku. V Heroese ale ne. Rozhodně to pánbíčkaření sedne do BSG více, než jak to sedne Heroesů.
Obrázek

Příspěvek 27.9.2008 20:43:50
Ralen Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Nechápu proč se Nathanovi divíte, po tom čim prošel... Navíc tu svou řeč v kostele prones, když nebyl při smyslech.
Obrázek

Příspěvek 27.9.2008 20:55:39
Eleira Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak nějak nevím. Ten úvod do třetí sezóny mi připadá dost slabý. Už se z toho stává docela, nechce se mi to říct tak ošklivě, ale slátanina. Mají klasické problémy s tím, že v předchozích dvou sezónách udělali postavy příliš mocnými (Peter, Sylar) a teď nevědí co s tím, protože by ty postavy vlastně byly všemocné, ale to se zase nehodí do příběhu. Respektive ten krásný okamžik, kdy Claire hraje hru "potřebuju něco zabít, kde je Sylar, Peter nebo já?" (chudák Sylar, krom Petera a Claire tam snad žádná postava nebyla tolikrát přizabitá :D :smile: ), tak ten okamžik by tam prostě nemohl být a celá scéna by se odhrála v jedné větě, kdy by se Sylar postavil před Claire, řekl by něco ve smyslu "Nemůžeš mě porazit" a bylo by.
Navíc tam dochází ke křečovitým momentům, kdy se tak nějak pozapomíná na to, co se odehrálo předtím a pak dochází k nelogičnostem (viz. moje slavná úvaha o Peterově jizvě, pak Claire jak přežívá Sylarův útok, když předtím jí v jiných liniích zabil - celá první kapitola "Zachraň roztleskávačku...bla bla....").
Jediný, kdo mě nezklamal, byl Hiro, protože od něho jsem nic dobrého nečekala :D Je to trubka a tou zůstane.
Peter je taky trubka, ale o něm se to už vědělo od začátku a tentokrát to nezachání ani Nathan, z něhož nám dělají taky pěkného šaška. Upřímně nevím, kdy se mi tím pánbíčkářstvím nezprotiví a až se to stane, tak mě to bude hodně mrzet, protože ho mám ráda.
A Mohinder...už jen to, že si nechal tu hispánku :roll: navíc z něj teď bude SpiderMohinder, takže nevím nevím :roll:
Ale co se mi naopak moc líbilo "Proč si povídáš s želvou?" :laugh:

Příspěvek 27.9.2008 21:34:32
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Ralen píše:
Nechápu proč se Nathanovi divíte, po tom čim prošel... Navíc tu svou řeč v kostele prones, když nebyl při smyslech.

Já se Nathanovi jako postavě nedivím, že pronesl řeč o bohu. Já se divím scénáristům, co to proboha dělají s postavama v mém kdysi oblíbeném seriálu :lol:
Obrázek

Příspěvek 29.9.2008 18:03:01
Dark Angel Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak jsem dnes viděl první díl třetí série (teprve, na druhý se chystám až zítra :) ), ale jsem značně zklamán. Až na Petera z budoucnostiu, který evidentně ví, co dělá a proč to dělá, mi tam všichni přišli nějak na nic. (Matta nepočítám, ten tam byl jen do počtu a aby ukázal tajemný znak v poušti, který "záhadně" uvidí i Mohinder na konci dílu)
Claire - kromě již zmíněného Petera snad jediná, kterou jsem ještě snesl, snad proto, že neměla moc prostoru něco zkazit, i když měla jedinečnou možnost zabít Sylara - stejně nepochopím, jak mohl přežít nejspíš několik minut s nožem v srdci, nebo alespon blízko něj. Jinak schovat se před člověkem, který ovládá telekinezi a radiaci za dveře - vážně geniální nápad :roll:
Nathan - poslední, který neschytá takovou kritiku. Jeho pánbíčkaření mi celkem ani nevadí, ale zatím neměl moc prostoru.
Mohinder - další hrůza, co s ním udělali - dá si látku, i když pořádně neví, co to s ním udělá - a ta jeho supersíla :roll:
Hiro - toto bylo to nejhorší - měl jsem ho vážně rád, hlavně v první, ale i v druhé sérii. Ale ted? - neotvírej trezor - hr honem jak se otevírá. Braň formuli - hr honem ji vyndává a nechá si ji ukrást (tady bych možná mohl připustit, že to nemohl čekat, ale tu formuli vůbec neměl vyndávat) a nakonec hr honem do budoucnosti, ať ví, co zase provedl.
Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat.

Mé Povídky ZDE

Příspěvek 30.9.2008 14:39:12
HAck Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

3x03

Aneb jak pokračovat v ruinování výborného seriálu. Škoda, velká škoda...
Mr. Franz I think careers are a 20th century invention and I don't want one.

Příspěvek 30.9.2008 14:48:54
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

On už je třetí díl? No vida, tak to ych si ho mohla stáhnout. Já si vůbec nepamatuju, kdy se ty seriály vysílaj :smile:

Příspěvek 30.9.2008 17:05:44
HAck Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

No, trošku se rozepíšu.

Toto je spoiler!!!:
Třetí díl byl asi na stejné úrovni jako ten druhý. Claire se začíná podobat Teyle a se svým: I can't feel pain mě už opravdu začíná štvát. Nehledě na to, že fakt zdrhla. No, doufám, že o ní dlouho neuslyšíme. Se Sylarem již evidentně neví co by, když ho cpou k Noahovi. Jedno velké významné plus tahle epizoda ovšem má: Hiro a Ando jsou pod zámkem a tam by měli do konce třetí série zůstat. Bylo by to tak nejlepší :D No, jdu si spravit chuť k Chuckovi :smile:
Mr. Franz I think careers are a 20th century invention and I don't want one.

Příspěvek 30.9.2008 17:24:09
Blackthunder Uživatelský avatar
Major
Major

Bydliště: Pardubice - Česká Republika - Sol 3 - Sol System - Mutter's Spiral - N-Space

Odpovědět s citací

3x03
Další super díl :D Hirovo
Toto je spoiler!!!:
"Popcorn?"
Mě dostalo :lol:
Jen by mě zajímalo pár věcí:
Toto je spoiler!!!:
Kolik těch blond pind bude na zemi pobýhat? (Nicky, Jessica, Ta od T, Barbara..... :roll: )
A pak se mě zdálo, že trochu ze Sylara dělaj klaďase :roll:
Ale Hirova linie bombastická (jako vždy :D )
[img][http://img840.imageshack.us/img840/1193/sigrj.jpg][/img]

Příspěvek 30.9.2008 19:58:14
rossi001 Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

popcorn? :D :D :D
" IMMORTALITY "

Příspěvek 30.9.2008 20:01:07
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Hirova linie bombastická? :shock: Vždyť se chová jako idiot.
Toto je spoiler!!!:
Otevře obálku, nechá si to ukrást a pak se honí za něčím, o čem neví, co je a že třeba Haiťan to mohl chtít z jiného důvodu, než jen "zničit svět". Hiro zase žvaní o "záchraně světa", jenom neví před kým a před čím ho zachraňovat - aby nakonec ostatní nemuseli zachraňovat svět od něj. :roll: Vždyť ani neví, co se děje a už zase žvaní o záchraně světa. Spíš to vypadá, že problémy úmyslně vyhledává, aby se mohl cítit jako "hero". :? Scéna s popcornem už mi nepřišla ani vtipná. Pokud ho chtěli nechat blbě pobíhat jako naivního kluka, co dostal zvláštní schopnost, které zneužívá (což opravdu dělá - šup do budoucnosti, abych si ji mohl blbě vyložit a pak něco zvorat) a hraje si na komiksového hrdinu, neměli ho nechat absolvovat tu věc s Adamem ve 2. sérii. Buď ho měli nechat dospět nebo se s ním neměli vůbec obtěžovat. Pobavilo mě to jeho "Proč tě pořád vodím sebou" na Anda - aby ho aspoň někdo kontroloval, řekla jsem nahlas. :roll:
Slibovaní "villains" jsou tedy pěkná skupinka žabařů - oslavovaný Jesse, resp. jeho představitel, se tam skoro ani neohřál, a když vykradou banku, tak místo, aby zdrhli, tak čekají, až se objeví HRG, který je už jednou chytil a který bude mít určitě nějakého silného partnera.
Sylar mi kupodivu nevadil - mohlo by být zajímavé sledovat, jak se pokouší bojovat sám se sebou. I když s tím gelem to dost přehnali. :smile:
Jsem taky ráda, že Peter je už zase sám sebou (a budoucí Peter by tím pádem mohl odsvištět a už se nevracet) a tak se snad brzo začne dít něco normálního.
Nathan dneska neblbnul, až tedy na tu bibli na konci, ale moc tam nebyl, takže těžko říct, jestli se z toho už vzpamatoval.
Claire se chová jako totální nenapravitelný spratek a jestli uslyším ještě jednou o "normal life" nebo že "can´t feel pain", asi ten počítač vyhodím z okna. Kdyby ji tak chtěl někdo z těch nebezpečných střelit do hlavy (co se stalo s tím, že když se trafí hlava, tak umře? Doufám, že z ní nedělají nějakého Ježíše :roll: )
Když jsem četla, že Meredith bude učit Claire bojovat, čekala jsem něco pořádného a ne nějakou zavíračku do kontejneru.
Počáteční mírný optimismus ohledně Daphne je pryč (už jen proto, že ji Hiro říká z debilního důvodu Nemesis - ale to je jeho vina, nikoliv její), taky mi připomíná Claire tím stylem, že je rozmazlená až běda. Neví co roupama, takže je možné, že se nějak "napraví". Ale upřímně, je mi to jedno.
A co to sakra je s tím Lindermanem? A kdo je tedy Sylarův otec?
Jediný Noah tady za něco stál a kupodivu ani ten Matt, který je chudák zase sám (místo Nathana, s nímž se bezvadně doplňovali), nepůsobí nudně, jak jsem se bála. Tak ještě znormálnit Nathana - a budeme tam, kde jsme byli ve 2. sérii :D

Já si jdu pro změnu zlepšit náladu k Sarah Jane Adventures - Chucka jsem už viděla. :D

Příspěvek 01.10.2008 20:07:23
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak překvapivě tenhle díl se mi docela líbil, oproti těm dvěma předchozím.

Toto je spoiler!!!:
Tedy Hira nebudu zmiňovat. To je trotl a tím zůstane jednou pro vždy. Prej popcorn. Ještě že ho dali pod zámek, třeba přestane dělat škodu. To by ho fakt člověk zabil. Nadělá akorát víc škody než užitku. Je ještě horší než Peter :lol:
Clair - no možná jí raději uvidím, jak se pokouší bojovat, než aby jen doma blbě kecala
Nathan - teď se nějak neprojevil a když, tak to vypadalo jako, že už se trochu uklidnil, ale to přijde :D
Peter - to jsem zvědavá, s čím přijde z té budoucnosti
Matt - ten černoch mi přijde takovej zvláštní...nemám ráda když někdo odsekává, když se ho na něco někdo ptá "Je to tvoje budoucnost, ne moje!" Ale ta poznámka s želvou hned když ho Matt potkal, ta byla super :lol:
Sylar - no, pokud budou pokračovat a budou se pokoušet Sylara nějak opravit, tak by to mohla konečně být i zajímavá postava...Sylarův vnitřní boj by mohl být zajímavý a už by byl taky jen něco víc než ten magor, co všechny kolem zabíjí...už to bylo takový, jé hele Sylar, to zas někdo umře...a jak tam buzeroval ty policajty, tak se mi fakt hrozně líbil a ten oblek mu slušel (víc jak ty tepláky :lol: ), i ty ulízaný vlasy byly lepší...hernajs, on je to docela hezkej chlap, když se to tak vezme :lol: já bych z něj udělala agenta Sylara :D...akorát nějak nevím, fajn, je to Angely syn, ale na to, že si to uvědomila až po X letech po něm příliš leze :D

Příspěvek 01.10.2008 23:21:48
Major General
Major General

Odpovědět s citací

3x03
Toto je spoiler!!!:
Hiro, Hiro, co to má, k sakru, znamenat??? :roll: Ten Andův nápad byl dobrý, jen je špatný nápad se vykecávat, když je někde v okolí ta rychlonožka.
Peter je lama (nic nového pod sluncem).
Angela...tak buď svým chováním chce nějak napravit tu budoucnost nebo je to cvok. Nebo obojí :).
Sylar z druhé strany barikády. Mno, mohl by to být docela dobrý good guy...až na to, že je to vrah a psychopat, takže Noahův nápad se mi zamlouvá mnohem více. Vůbec dát Sylera jako parťáka...to se mi jeví absurdní (ono je :)) + viz co si myslím o Angele.
Mattova linie docela dobrá.
Potěšilo objevení Micaha. Zatím se linie zjevně se ztracenou tetou vyvíjí docela dobře.
Noah je prostě nejlepší ;-).

Příspěvek 02.10.2008 18:31:31
Pan Citron Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Volume two (tento text obsahuje spoilery k druhé a třetí řadě)
No oproti tomu co jsem četl nejsem nijak zklamán. Přišlo mi to zhruba na stejné úrovní jako první (někdy jsme se dost nudil, někdy jsme nemohl od obrazovky odtrhnout oči). První měla možná jen lepší hlavní příběh, ale ono taky záleží jak by vol. 2 vypadala kdyby měla plný počet epizod. Jinak z těch linií se mi nejvíc líbila ta Hirova z prvních epizod v tom Japonsku. Co mě naštvalo bylo, že přežil Sylar. Jo vím, že to bylo už na konci vol.1, ale já stejně doufal, že se tak nestane. Byl moje oblíbená postava, ale já tohle oživování fakt nemusím, což mě dostává ke konci. Jelikož jsme četl nějaký spoilery (bohužel) tak jsem opravdu naštvanej. Nathan, ačkoliv ve druhé řadě moc nebyl a už to nějak bez té politiky nějak nebyl On, byl další z oblíbenců. Každopádně jdu se pustit do vol. 3 a třeba budu překvapen.
hodnocení volume 2: 4/5

jo jinak nevíte jaký byly názvy vol. 1 a vol. 2?
Naposledy upravil Pan Citron dne 02.10.2008 19:59:48, celkově upraveno 1
ADRIC WILL FALL

Příspěvek 02.10.2008 19:35:06
Blackthunder Uživatelský avatar
Major
Major

Bydliště: Pardubice - Česká Republika - Sol 3 - Sol System - Mutter's Spiral - N-Space

Odpovědět s citací

Volume One: Genesis
Volume Two: Generations
Volume Three: Villians
Volume Four: Fugitives

:wink:

Viz moje DVD obaly:
http://cover.icaros.eu/details.php?image_id=75
http://cover.icaros.eu/details.php?image_id=76
[img][http://img840.imageshack.us/img840/1193/sigrj.jpg][/img]

PředchozíDalší