Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Hlavní News comments SGA-PROJECT.COM 12.9.2008 - Natáčení Stargate: Universe začíná v únoru

12.9.2008 - Natáčení Stargate: Universe začíná v únoru

Všechny komentáře ke staršímu webu, který byl zrušen roku 2016

kucix Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno

Malaghost Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Ehm, tak fialová to doufám nebude, kdo ví jestli bude vůbec barva změněná...

Sheppy Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

A jestli vůbec to bude klasická brána :lol: :lol:

Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Jo, to jsem tam taky chtěla napsat, ale to je můj osobní názor, s novinkou to nemá co dělat a fanoušci jsou dost přemýšliví, aby je to napadlo taky :smile:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Ice Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Inovaci brány bych se nebránil (v rozumných mezích), ale fialová brána to je docela divný :roll:

elf Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Třeba bude brána fialovej čtverec a hotvo konec dohadům :D :D

DAVE! Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Chce to jako hlavní postavu terminátora v podání Arnolda Schwarzenegera :D
Obrázek

lightbrand Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Mě by spíš zajímalo, jak bude vypadat. Souhvězdí na ní asi nebudou, pokud ta loď bude určená na rozesetí bran v různých galaxiích. Kdo ví, jaký sofistikovaný vytáčecí systém mít bude.
SG1, SGA, BSG, Heroes, Eureka, LOST, Sliders, Black Books, Voyager, Enterprise, Hustle, Andromeda, The Lost World, Firefly, Červený Trpaslík, The Big Bang Theory, M*A*S*H, 24. Tak tohle jsou mý nej seriály.

rocketman Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Podle mě se zadá, na jakou planetu se chce jít, počítač automaticky vypočítám polohu brány a podle toho zadá adresu.

Vím, že nadpisy moc neznamenají, ale na oficiálních stránkách je nadpis Stargate:Universe fialovou barvou
http://stargate.mgm.com/
. Já si osobně myslím, že Universe bude celý dofialova. :)
Stargate: Babylon 3x05 Fall of great Kre'tak Amore Part I.
viewtopic.php?f=27&t=6004&st=0&sk=t&sd=a

Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Tak oni nemůžou rezignovat na celý koncept brány. Fanouškům už takhle vadí, že ji v Atlantis málo používají a že celé to "procházení bránou" se za ty roky vytratilo. Takže to nemůžou prostě celé přesunout na loď, udělat z brány třeba čtverec a vykašlat se na původní myšlenku. Může být menší, může být větší, ale imo tam vždycky brána bude.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

kucix Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Ano, souhlasím, přece jen je to "Hvězdná brána" ... co by to bylo za chvězdnou bránu bez brány :lol:

Van Tom Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

gen Hamond (puped): "Je kulatá, tak ji roztočíte!" :twisted:
"It stopped..." Felix GAYta, our commander, who we beliave in

@ndy Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Já bych nechal normální klasickou bránu z SG-1. Vůbec by m to nevadilo, naopak dávat tam nějaký jiný hovadiny.. ehm... no nevim nevim.. :?
[img][images/thumbs/@ndy_cabecerametalgearzp5.jpg]http://img339.imageshack.us/img339/15/cabecerametalgearzp5.jpg[/img]

DAVE! Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

nefunguje náhodou hyperprostorový motor na způsob brány? Když si vzpomenu, tak jednou v jednom díle SG1 (nevím jaký), když anubis zaútočil na zemi asteroidem, tak se snažili poslat zprávu asgardům díky F302, která měla hyperprostorový generátor a jak sem dobře viděl, tak normálně zadávali souřadnice jako na bráně. Tak třeba to bude jenom o cestování hyperprostorem
Obrázek

Karloss Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

bože! :shock: a v dalším spin-off bude brána jak vánoční stromeček a bude svítit všema barvama protože byl antický konstruktér omámen vesmírnoou drogou? (konstruktéra myslím scénáristy) hlavně né fialovou, nebráním se jiné barvě. klasická z sg-1 by nebyla k zahození a žlutá nebo bílá by byla rozhodně lepší než fialová OMG :( :wink:

Další

Zpět na SGA-PROJECT.COM