Jo, to jsem tam taky chtěla napsat, ale to je můj osobní názor, s novinkou to nemá co dělat a fanoušci jsou dost přemýšliví, aby je to napadlo taky
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.
Mě by spíš zajímalo, jak bude vypadat. Souhvězdí na ní asi nebudou, pokud ta loď bude určená na rozesetí bran v různých galaxiích. Kdo ví, jaký sofistikovaný vytáčecí systém mít bude.
SG1, SGA, BSG, Heroes, Eureka, LOST, Sliders, Black Books, Voyager, Enterprise, Hustle, Andromeda, The Lost World, Firefly, Červený Trpaslík, The Big Bang Theory, M*A*S*H, 24. Tak tohle jsou mý nej seriály.
Tak oni nemůžou rezignovat na celý koncept brány. Fanouškům už takhle vadí, že ji v Atlantis málo používají a že celé to "procházení bránou" se za ty roky vytratilo. Takže to nemůžou prostě celé přesunout na loď, udělat z brány třeba čtverec a vykašlat se na původní myšlenku. Může být menší, může být větší, ale imo tam vždycky brána bude.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.
nefunguje náhodou hyperprostorový motor na způsob brány? Když si vzpomenu, tak jednou v jednom díle SG1 (nevím jaký), když anubis zaútočil na zemi asteroidem, tak se snažili poslat zprávu asgardům díky F302, která měla hyperprostorový generátor a jak sem dobře viděl, tak normálně zadávali souřadnice jako na bráně. Tak třeba to bude jenom o cestování hyperprostorem
bože! a v dalším spin-off bude brána jak vánoční stromeček a bude svítit všema barvama protože byl antický konstruktér omámen vesmírnoou drogou? (konstruktéra myslím scénáristy) hlavně né fialovou, nebráním se jiné barvě. klasická z sg-1 by nebyla k zahození a žlutá nebo bílá by byla rozhodně lepší než fialová OMG