Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate SG-1 Spoilery Stargate Revolution

Stargate Revolution

Rozmluva nad doposud neodvysílanými díly, nebo díly na které ještě nejsou české titulky ... nečtěte pokud si nechcete zkazit překvapení

Příspěvek 07.7.2008 17:43:00
RomanArts Uživatelský avatar
Captain
Captain

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Myslím, že to zatím neví ani tvůrci...

Příspěvek 07.7.2008 18:47:11
nICH Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

já jsem asi někde četl, nebo si to možná jenom myslím (už nvm), že ten film by měl navazovat na třetí serial. Tak pokud by to mělo být podle mě tak to asi bude jak objevijou nějakou základnu někde v Pegasu nebo u nás a stopy jich dovedou až k lodím. :D muj odhad

Příspěvek 07.7.2008 18:50:16
bulantik Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Měli by tam dát furlingy a nebo dát dohromady zase allianci 4 ras my bysme tam byli místo asgardů pro noxy bysme přiletěli furlingy někde našli a antikové by přišli. No a mohli bysme bojovat proti tý rase z 7 řady ted nevím jak se ta epizoda jmenovala jak tam byla Carterová sama na Pprometheovi

Příspěvek 07.7.2008 19:09:38
Nohajc Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

bulantik: To je dobře, protože by ti mohli pomoct s interpunkcí :D

Citace z Červeného Trpaslíka
"Come along, drop this hair dryer or whatever it is."

Příspěvek 07.7.2008 19:27:38
Linn Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Nedávno jsem někde četla rozhovor s tuším Woodem (nevím jistě, ale myslím, že to byl on), že třetí film by chtěli celý točit kolem O'Neilla :-) Osobně bych se tomu nebránila, ale z toho rozhovoru bylo jasně patrné, že je to zatím pouze ve fázi "něco takového by se nám líbilo, ale kdo ví, jestli to vůbec bude" ;)
- Linn doporučuje -
Chuck | Castle | Sanctuary | Dollhouse | Californication

Příspěvek 07.7.2008 20:14:08
cvigy Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

bulantik píše:
Měli by tam dát furlingy a nebo dát dohromady zase allianci 4 ras my bysme tam byli místo asgardů pro noxy bysme přiletěli furlingy někde našli a antikové by přišli. No a mohli bysme bojovat proti tý rase z 7 řady ted nevím jak se ta epizoda jmenovala jak tam byla Carterová sama na Pprometheovi

co ty vis kde si tedka ty sedy prdelky hoveji

Příspěvek 07.7.2008 20:46:37
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Mně by se hlavně líbilo, kdyby si vzpomněli mimo jiné i na Jonase Quinna. Přeci jenom byl docela důležitou postavou v celé 6. řadě a v několika dílech 7. Takový menší comeback by neuškodil. Rozhodně se mi líbilo zpracování tvůrců Stargate Odyssey, kteří ho zapojili i do války s Orii. Což už teď bohužel není možné...

Příspěvek 07.7.2008 22:20:52
Jack O´Neill Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Linn: Joo, kdyby se tam objevil Jack tak by to urcite na skodu nebylo .)

Nohajc: No, Quinna nikde nevzpominaji. Nic proti, ale řekl bych že proto, že ho moc lidi nemuselo. Ani já ho moc nemusel. Mě osobně se tam zdal "špatně vsunutý".
"Žádný úspěch není konečný, žádná porážka není fatální. Záleží jen na odvaze bojovat." Winston L.S. Churchill

Příspěvek 08.7.2008 06:16:19
Harry256 Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

S Furlingy rozhodně nepočítejte, jak řekl Mallozzi "už teď litujeme toho, že jsme je vložili do příběhu", jinak řečeno, nemáme NIKDY počítat s tím, že bychom se o nich dozvěděli něco více, nebo dokonce je nějakým způsobem potkali ...

Příspěvek 08.7.2008 09:36:38
Anin Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Třetí film by vůbec nemusel zasahovat do děje SG vesmíru klidně by se mohl zabývat událostmi staršího data z dob Alteranu ,Antiku,Lantianu. Ale já se spise přikláním k ději založeném na tom, co se stalo z Tolanci. Tolanci nejsou mrtví, jak někdo tady napsal. Protože se o nich mluví v epizodě kdy Anubys poslal na zemi tu planetku že nám nemohou pomoc, že nemají žádnou loď, kterou by mohli postrádat. Klidně třetí film by se mohl zabývat Tolanci.
Obrázek
Razili mě a řezaly
Tvarovali mě a chladili
Pak na kruh poutali
Abych vyjevil, co ukryli?

Příspěvek 08.7.2008 09:54:21
proximo Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

já si také myslím, že než vymýšlet úplně něco nového by bylo daleko lepší a myslím, že i více fanoušků sg1 by ocenilo, pokud by udělali film o něčem, třeba o rase nebo s rasou, kterou nakousli v průběhu těch 10 sezon, a že jich bylo... :D

jinak podle mě byl Jonas dobrej a zajimavej, klidně bych ho tam někam šoupnul...
Surrender or be destroyed!!

Příspěvek 08.7.2008 10:06:56
Harry256 Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

jj přesně to si přeju, aby do nějaký filmu dali, alespoň částečně - dozvědět se co přesně se stalo Tollanů. Taky si myslim, že je úplně nevyhubili bo Jack v jednom díle říkal, že je "skoro" všechny vyhubili ne ? Určitě se nějaká ta loď dostala pryč ... nebo někoho včas před zničením brány evakuovali ... každopadně scénaristi si tímhle rozhodně nechali otevřená vrátka, bohužel v posledních sezónách se jim do toho nějak asi nechtělo, škoda ....

Příspěvek 08.7.2008 14:59:26
MarcoR Airman
Airman

Odpovědět s citací

Co máte všcihni s těma Furlingama? nikdo je nikdy neviděl, párkrát se o nich mluvilo a to je vše. Myslím že i kdybychom moc chtěli tak nikdo ze scénáristů by do toho nešel.

Film o Jackovi? no Fajn.. a co by tam bylo? Myslím že pro spoustu z nás (vcetně mě) zůstane Jack nesmrtelnou psotavou a tahounem celé SG, ale ruku na srdce, myslím Že by to nebylo to pravé ořechové kdyby byl celý film jen o něm.

Tolláni. Co o nich? Nevyhynuli když je přepadli Goauldi, a teď se na nějaký zapadlý planetce znovu rozjízdějí. A co dál? Ve finále to byli jen arogantní lidé kteří jak řekl T "To Že s nikým dlouho neválčili zakrnělo jejich strategické myšlení a to by mohla být chyba"

Taky Jonase Quina moc nemusím

Aliance 4 ras? To chcete film který bude vyprávět nějaký starý Antic "viz Merlin" a bude vyprávět o tom jak to tehdá všechno bylo? Aby to nedopadlo tak že "za devatero planetami, za devatero galaxiemi, a za devatero černýma dírama, žila byla jednou velké převelká rasa......" upřimně řečeno, mé se líbí víc akce, a spíše budoucnost než minulost. A tohle by šlo klidné dát na celý jeden díl SGA.

Ssry za ty negativní věci, mám trošku blbou náladu.

Příspěvek 08.7.2008 15:04:38
cvigy Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Film o jackovi by byl nic moc , musite uznat ze uz na tom neni vitalne tak dobre jako v prvni serii .

Aliance ctyr ras , proc ne to by mohlo byt dobre a mohla by tam byt i ta akce , MarcoRe myslis ze driv se nevalcilo a nebojovalo ? Antikove mohli mit take nejake specialni jednotky.

Příspěvek 08.7.2008 15:47:43
Anin Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Cvigy: film o alianci 4 ras by musel byt delší než 120 min, aby měl vůbec šanci vytvořit pořádnou atmosféru a kvalitní zápletku. Takoví snímek by byl největší masakr, a když by měl ještě přes 3 hodiny tak by to mohli pustit i do kin.
Obrázek
Razili mě a řezaly
Tvarovali mě a chladili
Pak na kruh poutali
Abych vyjevil, co ukryli?

Příspěvek 08.7.2008 17:10:49
gmakov Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

:lol: :lol: Tak to si myslím, že kdyby měl právě 3 hodiny tak by do kin už nešel vůbec. Max. 90-110 minut víc ne a stejně to do kina nepude

Příspěvek 09.7.2008 08:47:55
MarcoR Airman
Airman

Odpovědět s citací

cvigy píše:
Aliance ctyr ras , proc ne to by mohlo byt dobre a mohla by tam byt i ta akce , MarcoRe myslis ze driv se nevalcilo a nebojovalo ? Antikove mohli mit take nejake specialni jednotky.

Já neříkám źe dřív se neválčilo, ale myslím že o tomhle uŽ toho víme celkem dost. Máme zmapovanou skoro celou válku z Wraithy, o replikátorech z Pegasa toho víme taky celkem dost. A kdyby najednou vyšel film s podtitulem: Víte co bylo před Antikama? Mnohem větší zlo než známe. Mě osobně by to odradilo, neboť proč se pouštíme do minulosti? Protože je to lepší než vymýšlet budoucnost. ;)

Příspěvek 09.7.2008 09:39:00
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Podle mýho by to mělo být normálně o SG-1 a vytáhli by třeba nějakou z těch nedořešených ras. Spíš si ale říkám, jestli dokážou vymyslet něco solidního, když už tu nefiguruje žádný pořádný bad guy. Všech už se přece zbavili...
I když: třeba takoví Asheni, ti zůstali celkem otevření. To by IMO nebyl tak špatný nápad. Rozhodně díly 2010 a 2001 se mi dost líbily.

Příspěvek 09.7.2008 10:07:42
cvigy Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

jo Ascheny bych taky bral , to by mohl byt dobrej film kdyby to s nima nejak doresili

Příspěvek 13.7.2008 23:07:36
Mart9in9 Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

já osobně bych bral kdyby se ve filmu vrátil Jonas, mám ho radsi než mittchella kterýho cpou vsude, hlavne v continuu kde byl za hlavní hvězdu i kdyz tam byl jack.
Pořád nechápu proč na něj tak rychle zapoměly.SG-1 byla podle mě v 6.sérii kdy tam byl Jonas mnohem lepší než v 9. a 10.sérii s Mittchellem a Valou.

Příspěvek 13.7.2008 23:24:20
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Jak se mi 9. a hlavně 10. řada nelíbí, tak teda hrubě nesouhlasím, Jonas byl fajn, ale psali ho moc jako roztomilejšího Jacksonova klona; O'Neill nemůže v Continuuu mít hlavní akční roli, když na ní už evidentně není fit; nicméně co už, mysli si co chceš.

IMO by třetí film měl především být stand-alone do té míry, abych ho mohl pustit člověku, který Hvězdnou bránu nikdy neviděl, což Conti ani Ark prostě nemůžu.
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Příspěvek 14.7.2008 08:41:08
Van Tom Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

pokud by byl film o Aschenech a Jonase by při jeho hrdinske grimase sterilizovali, určitě by se mi tam strašně líbil :twisted:
prý o Aschenech měla bý ještě jedna epizoda v 8 nebo kolikáté řadě, ale neprošla a pak se na ni zapomnělo bo co, protožo místo některých vat v 10 by byla geniální. O jejich flotile kromě Žacích strojů, Biobomby a O.A.L. taky nic nevíme...
"It stopped..." Felix GAYta, our commander, who we beliave in

Příspěvek 14.7.2008 09:17:28
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Raynor píše:
IMO by třetí film měl především být stand-alone do té míry, abych ho mohl pustit člověku, který Hvězdnou bránu nikdy neviděl...

Nevím, proč by měli vycházet vstříc lidem, kteří si za těch 14 let nenašli ke Stargate cestu. To by bylo podle mě trochu hloupý. Osobně mám naopak nejradši navazování na starší dějové linie a nedořešené zápletky. A řekl bych, že tohle taky drtivá většina fanoušků očekává.

Příspěvek 25.7.2008 23:25:52
Kolousek001 Airman
Airman

Odpovědět s citací

Já bych byl staršně rád kdyby v celým filmu hrál Jack O. Na začátku roku sem začal sledovat od první série a sem už u desátý a neunikl mi jedinej díl (je dobrý mít všechny na DVD xD) A říkám si že mi s ním 7 nebo kolik sérií vůbec nestačilo. Určitě by se tam měl objevit.

P.S: V mým rybníku nejsou ryby....

Příspěvek 26.7.2008 00:17:25
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Nevím, proč by měli vycházet vstříc lidem, kteří si za těch 14 let nenašli ke Stargate cestu. To by bylo podle mě trochu hloupý. Osobně mám naopak nejradši navazování na starší dějové linie a nedořešené zápletky. A řekl bych, že tohle taky drtivá většina fanoušků očekává.

Protože celou pointou formátu filmu je, aby stál na vlastních nohou. Jinak to není film, ale jen lépe financovaná episoda. Staré zápletky mohli řešit v SG-1, Atlantis, kde tu čem (a ano, stále mám ideu, že na řešení starých zápletek by se mohl udělat samostatný seriál, ale nešť), pominu-li, že i starou zápletku by šlo rozumně představit novým lidem. Vezmi si Star Wars a rolující text na začátku. Dokonce i Star Trekové filmy vycházely aspoň trochu vstříc nové krvi ("Tohle jsou Borgové, kybernetické formy života, bla bla bla"). Podobná expozice v Ark chybí skoro úplně a v Conti je jen částečně. Pokud někdo 11 let na SG seriály dlabal, jsou nové filmy nejlepší šanci ho upozornit, že o něco přišel (ponechám starnou polemiku o co). Takový První kontakt můžu pustit rodičům neznalým Treku, Continuum nebo Ark lidem bez znalosti SG ne.

O.A.L.

OMG! :lol: Teď mě kopla nostalgie...
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

PředchozíDalší

Zpět na Spoilery